Αγαπητοι μου,Σημερα εβαλα την 4η σκαλα και κουρεψα τα πλαινα και πισω πιο κοντα.Η Α.Α εχει την ταση να εκδικειτε και να δοκιμαζει τις αντοχες σου...ελεγα δεν με ενδιαφερει το κροουν και θελω να φτιαξω την χερλαιν.Το ελεγα προφανως γιατι τα μακρια μαλλια μου καλυπταν το προβλημα και δεν ειχα καταλαβει οτι αυτο ειχε παρει εκταση...αδιαφορο το κροουν..μεχρι χθες!!Ακομα και τις πρωτες ημερες που ημουν κουρεμενος τα πιο μακρια μαλλια απο επανω δεν εδειχναν αυτο που φανηκε σημερα το πρωι.Τι ειδα μετα το λουσιμο λοιπον..Πολλα πολλα κενακια στο κροουν.Συν τις 2 (σαν χωριστρες) που σχηματιζει το μαλλι μου δεξια και αριστερα,μας κανει ενα πατερν για νοργουντ 7 μην πω 8! Το χειροτερο ειναι οτι φοβαμαι μην εχω Dupa-bupa και με εχει παρει απο κατω! Σας παραθετω φωτογραφιες ακριβως κατω απο το φως.Αυριο πρωι θελω να βγω και να βγαλω φωτο στο εξωτερικο φως απο ολες τις γωνιες.Υπενθυμιζω οτι στις 5 φεβρουαριου μπαινω για την 1η μμ στην Σταρκς με ιατρο τον Σωτηρη Τυρκαλα.Θα παρακαλουσα ολα τα εμπειρα μελη να παραθεσουν την αποψη τους και να συμμετεχουν στο νημα μου.Καθε συμβουλη καθε κριτικη καλη η κακη για μενα ειναι καλοδεχουμενη.Οτι εμαθα για την τριχοπτωση και τις μεταμοσχευσεις το εχω μαθει απο εδω διαβαζοντας απο το 2010,οχι τακτικα βεβαια αλλα περιοδικα.Αυτο το εκτιμω και ειναι πολυ σημαντικο για εμενα να ακουσω τις παρατηρησεις των εμπειροτερων για το πως πρεπει να κινηθω.Ειναι μια μεταμοσχευση που ειχα προθεση να την κανω απο την ηλικια των 22 και συνεχεια το ανεβαλα διαβαζοντας σχεδον απο ολους τους εμπειρους οτι καλο ειναι να φτασουμε τα 35 και πανω και εχουν δικιο!Εαν ομως εχω διαχητη οπως υποψιαζομαι δεν μπορω να πιστεψω το ποσο ατυχος ειμαι!Την βοηθεια σας παρακαλω!