bruno1989
Active Member
Όχι φίλε μου αυτά που λέμε είναι ακριβώς εντός θεματοαΠαιδιά σορυ αλλά μήπως είστε εκτός θέματος; γιατί δεν ανοίγετε ένα καινούριο;
Όχι φίλε μου αυτά που λέμε είναι ακριβώς εντός θεματοαΠαιδιά σορυ αλλά μήπως είστε εκτός θέματος; γιατί δεν ανοίγετε ένα καινούριο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το θέμα είναι παρουσίαση μεταμόσχευσης. Εσείς μιλάτε για το αν Δημήτρης δουλεύει στην επιχείρηση.Όχι φίλε μου αυτά που λέμε είναι ακριβώς εντός θεματοα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην στεναχωριεσε δεν θα ξεφυγω.Το ορκιστικα στο ευατο μου.Δεν πέφτω στο επίπεδο σου , προσπαθώ να σε ευθυγράμμισω για να μη χαλάσει ακόμη ένα θέμα . Απόψεις ανταλλάσουμε εδώ .
Θα συμφωνήσω με την πρώτη πρόταση του Αερατου. Το έχω γράψει πολλές φορές και το έχω τονίσει μετ´ επιτάσεως στο παρελθόν. Όπως όμως είπε και ο Stripar δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι διαρκώς. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον (και μεγάλη σύμπτωση είναι το γεγονός ότι η πρώτη μμ του Β. που παρουσιάστηκε στο φόρουμ είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα (με βάση την εικόνα πριν και μετά) και μάλιστα με πολύ μικρό αριθμό graft σε σχέση με την επιφάνεια και το πρόβλημα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο εξωτερικό.
Επειδή δεν προτίθεμαι να παραβώ την ιδιωτικότητα κανενός εδώ στο φόρουμ θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων του Δημήτρη με παροτρύνσεις τύπου Bruno να τα βγάλουν στην επιφάνεια ή να μου τα στείλουν με pm. Θα προσφέρουν πραγματικά μεγάλη βοήθεια στην αληθινή ενημέρωση και διαφάνεια.
Ο λόγος αυτής της παράκλησης είναι απλός. Με ενδιαφέρει να δω κατά πόσο ειναι συστηματικό το φαινόμενο. Γιατί είναι άλλο πράγμα να κάνεις κάτι μία φορά και άλλο να το επαναλαμβάνεις συνεχώς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολυ σωστο αυτο tasos33 εγω βαριεμε να ψαξω και το νημα μου για να υπερασπιστω το ευατο μου η και αλλα πραματα που δεχομουν επιθεση για να αποδειξω κατι το αντιθετο.Αλλα ουτε με νοιαζε ουτε με νοιαζει.εγραψε προχθες οτι εκατσε και διαβασε τις πρωτες 23 σελιδες του νηματος του ακη και πως δεν προλαβε να διαβασει τις επομενες, και ερωτω ποιος καθεται να διαβασει 50 σελιδες δηλαδη 900 μυνηματα αν δεν εχει καποιο ωφελος, ποιος αφιερωνει τοσες ωρες απλα για να απανταει και να υπερασπιζεται μια κλινικη αν δεν εχει συμφερον?
για ποιο λογο δεν κατακεραυνωνει τα κακως κειμενα της κλινικης και με διπλωματικο τροπο τα προσπερνα σαν καλος πολιτικος?
Σαφώς , στο pm που μας παράθεσε το παλικάρι , δεν διακρίνω επουδενί δόλο , αναφέρει πως έμεινε ευχαριστημένος από την κλινική του , χωρίς ίχνος προτροπής ! Γιαυτο κ λέω πως θα πρέπει να δούμε πολλά δείγματα .Πιστευω να ηταν προσεκτικος στο τι εγραφε και στα προσωπικα μυνηματα τον μελλων για να μην εκτεθει.