Tsek
Well-Known Member
Τα είπες απόλυτα σωστά.Αυτο που αγνοει ο tsek να δει, ειναι αυτο που επισης αγννοουμε εμεις απο την δικια του οπτικη (που πανω κατω συμπιπτει με την δικια μου). Υπαρχουν ανθρωποι που ΔΕΝ τους ενδιαφερει να εχουν σχεδον ξυρισμενο μαλλι πλαι και πισω. Αυτη τη στιγμη στη δοτρια μου με περιπου 1 - 1,5 ποντο μαλλι, δεν φαινεται τιποτα, ουτε τετραγωνο, ουτε white dot. Αποκλειεται λοιπον να υπαρχει ανθρωπος που δεν ενδιαφερεται να δωσει 6 - 10 χιλιαρικα για μια ΜΜ για να εχει δοτρια αλφαδι γιατι απλα δεν θελει να εχει κοντο μαλλι ή επισης σκεφτεται οτι μπορει να κανει μονο μια μεταμοσχευση στη ζωη του;
Εμεις παντα στο φορουμ μιλαμε για το απολυτα σωστο, τις ιδανικες συνθηκες και αυτο απευθυνεται σε ατομα που και εχουν λεφτα και εχουν στο μυαλο τους να κανουν παραπανω απο μια επεμβαση.
Επισης θα πω οτι ενω κοιταζα DHI με απογοητευσε οτι μου ζητησε + 60% παραπανω λεφτα απο Β. και μετριοτατες πυκνοτητες (ενω γενικα σαν αντιμετωπιση πελάτη, consulting κτλ ειναι πολυυυυ καλυτεροι απο Β.
Κυπρο εκτος απο οτι τα λεφτα μου φανηκαν πολλα (και αδιαπραγματευτα απο οτι διαβαζω) βλεπω οτι επισης εχουν τις αποτυχιες τους και αυτοι, οποτε παλι ενας ανθρωπος που εχει σκεπτικο μια Μ.Μ. θα παει Β. γιατι παιρνει φιλετο με σιγουρη φυτρωση και λιγοτερα χρηματα παρα εκει(επισης η φινα ειναι απαγορευτικη για πολλους).
Εγω προσωπικα ειμαι 33 και την εκανα, αν τωρα γινω 45 και μου εχουν πεσει στη Β ζωνη, ε τι να κανουμε, ετσι θα μεινω. Δεν μπορω να φανταστω να ξαναπερναω ολη αυτη τη διαδικασια (γιατι ευκολη δεν την λες) και να ξοδευω τοσα λεφτα ενω πχ εχω παιδια και οικογενεια, δηλαδη αλλες προταιρεοτητες απο τριχες στο κεφαλι μου.
Εγω τωρα ειχα καποια χρηματα, τοσα μπορουσα να δωσω, ηξερα τι παιζει και αποφασισα. ΝΑΙ ειναι και αυτο σεναριο, δλδ να μην εχει καποιος την διαθεση, τα χρηματα ή την αναγκη να κανει την ΤΕΛΕΙΑ μεταμοσχευση.
Επισης προσωπικα, αν ηταν να κανω 2η, ΔΕΝ θα την εκανα στην ιδια κλινικη, γιατι θα πρεπει να γινει πολυ καλυ διαχειριση της ταλαιπωρημενης δοτριας και το μονο που θα ειχα να προτεινω, ηταν στον ιδιο τον Β. ωστε να δειξει οτι μπορει να ανταπεξελθει σε 2η επεμβαση. Πιστευω ομως οτι δεν θα το εκανε γιατι αυτο θα σημαινε παραδοχη οτι δεν εμπιστευεται το προσωπικο του να κανει τετοια λεπτοδουλεια ή θα ζηταγε πολλα χρηματα.
Επίσης να πω ότι κάποιος στα 47-50 έχει ψιλο γκριζάρει και εκεί χτυπάει αλλιώς πίσω η δότρια. Ειδικά κάτι τύποι με άσπρο μαλλί και κοντό να το κόψουν δεν θα φαίνεται τίποτα απο white dots. Σε 10 χρόνια είδομεν.