Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ αλλά όταν είσαι μέσα στη μάζα (φόρουμ) δεν είναι εύκολο έως αδύνατο,για αυτό λέω ό καθένας αξιολογεί που πρέπει και τι να απαντάει.Για να πάρεις από τον συνομιλητή σου τις απαντήσεις πρέπει να ξέρεις πως να τον χειριστείς. Αυτό ισχύει για όλους μας. Ο γραπτός λόγος πάσχει σε αυτό για αυτό θέλει καλύτερο και ευγενικότερο γράψιμο.
κ ο γιατρος ομως θα πρεπει να απανταει με ηρεμια και με σεβασμο προς τον συνομιλητη του...οτι δινεις παιρνειςΓια να πάρεις από τον συνομιλητή σου τις απαντήσεις πρέπει να ξέρεις πως να τον χειριστείς. Αυτό ισχύει για όλους μας. Ο γραπτός λόγος πάσχει σε αυτό για αυτό θέλει καλύτερο και ευγενικότερο γράψιμο.
κ ο γιατρος ομως θα πρεπει να απανταει με ηρεμια και με σεβασμο προς τον συνομιλητη του...οτι δινεις παιρνεις
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί θέλουμε μεν να μάθουμε και έχουμε ανάγκη να μάθουμε,αλλά οι εξειδεικευμένες γνώσεις που υπάρχουν σε μερικά μέλη και αποτελούν το 1% του συνόλου των υποψηφίων προς μμ, δεν θα πρέπει να τον εκπλήσσουν που μάλλον αυτό έγινε αλλά να απαντώνται τεκμηριωμένα.Σωστό αλλά με μια διαφορά, αλλά ρωτάμε τον γιατρό, εμείς κάτι θέλουμε να μάθουμε, δεν ερωτά αυτός εμάς. Άρα εμείς έχουμε την πρωτοβουλία και τον χειρισμό.
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί θέλουμε μεν να μάθουμε και έχουμε ανάγκη να μάθουμε,αλλά οι εξειδεικευμένες γνώσεις που υπάρχουν σε μερικά μέλη και αποτελούν το 1% του συνόλου των υποψηφίων προς μμ, δεν θα πρέπει να τον εκπλήσσουν που μάλλον αυτό έγινε αλλά να απαντώνται τεκμηριωμένα.
Έστω και αν είναι η μειοψηφία,έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ιντριγκάρει περισσότερο μια τέτοια συζήτηση.
Αρχικά τη βλέπω ελιππή......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οπως και για το κοστολογιο της κλινικης..ανεφερε ο γιατρος οτι ειναι "αναρτημενο" στο site του...αν μπορει να το βρει κανενας που ειναι αναρτημενο ας αναφερει κατι. ευχαριστω.Για να προχωρήσουμε πάντως,το θέμα της μονόπλευρης εξαγωγής φαντάζομαι είδατε την απάντηση,προσωπικά δεν με ικανοποιεί και εδώ έρχεται αυτό που προανέφερα ότι με τέτοιες απαντήσεις δεν λύνονται τα θέματα.
οπως και για το κοστολογιο της κλινικης..ανεφερε ο γιατρος οτι ειναι "αναρτημενο" στο site του...αν μπορει να το βρει κανενας που ειναι αναρτημενο ας αναφερει κατι. ευχαριστω.
Για να προχωρήσουμε πάντως,το θέμα της μονόπλευρης εξαγωγής φαντάζομαι είδατε την απάντηση,προσωπικά δεν με ικανοποιεί και εδώ έρχεται αυτό που προανέφερα ότι με τέτοιες απαντήσεις δεν λύνονται τα θέματα.
Στο θέμα της ασσύμετρης (μονόπλευρης) εξαγωγής, απάντησε ο γιατρός και απάντησε ορθά!! Τώρα ασχολούμαστε με την βιβλιογραφία που συνέστησε και προχωράμε απο εκεί.Για να προχωρήσουμε πάντως,το θέμα της μονόπλευρης εξαγωγής φαντάζομαι είδατε την απάντηση,προσωπικά δεν με ικανοποιεί και εδώ έρχεται αυτό που προανέφερα ότι με τέτοιες απαντήσεις δεν λύνονται τα θέματα.
Στο θέμα της ασσύμετρης (μονόπλευρης) εξαγωγής, απάντησε ο γιατρός και απάντησε ορθά!! Τώρα ασχολούμαστε με την βιβλιογραφία που συνέστησε και προχωράμε απο εκεί.
Έπειτα, έαν κάποιος θέλει να συζητήσει κάτι περεταίρω με τον γιατρό είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι και αυτός πρόθυμος να συζητήσει μαζί μας στο μέλλον εφόσον υπάρχει τέτοια ανάγκη!! Νομίζω θα ήταν πιο φρόνιμο, πρώτα να δημιουργήσουμε ενα foundation γνώσης για τους εαυτούς μας, βασιζόμενο σε επιστημονικές αναφορές κυρίως και μετά να κρίνουμε, ξεκινάμε τα δικαστήρια κτλ.
Μπορεί διάλογος ουσιαστικός να μην έγινε, η απάντηση δόθηκε και μάλιστα με τον πιο σωστό τρόπο, τουλάχιστον για την δική μου οπτική. Απλα μας παίζει μπάλα όπως θα έπρεπε να μας παίξει (ακόμα και αν φένεται κάπως), πιστεύω ότι είναι ο πλέον σωστός και ολοκληρωμένος τρόπος να πάρουμε απαντήσεις.Αγαπητέ Aldo, δεν έχει γίνει ακόμα ουσιαστικός διάλογος για το θέμα γιατί η μπάλα έφυγε στην εξέδρα με το "καλημέρα". Θα επανέλθει όμως στο γήπεδο και θα βγάλουμε καλύτερη άκρη φιλικά και πολιτισμένα.
Μπορεί διάλογος ουσιαστικός να μην έγινε, η απάντηση δόθηκε και μάλιστα με τον πιο σωστό τρόπο, τουλάχιστον για την δική μου οπτική. Απλα μας παίζει μπάλα όπως θα έπρεπε να μας παίξει (ακόμα και αν φένεται κάπως), πιστεύω ότι είναι ο πλέον σωστός και ολοκληρωμένος τρόπος να πάρουμε απαντήσεις.
Τέλος, εμείς ζητήσαμε-προστάξαμε να κόψει-κόψουμε τα σεντόνια, σωστά;
***Κάποια θέματα νομίζω σηκώνουν σεντόνι (εδώ θα ήταν απαραίτητο) και οι απαντήσεις μέσω βιβλιογραφίας είναι συχνά δίκοπο μαχαίρι
Ναι.Ολη τη διαδικασια (σχεδιαση, οπες, εξαγωγη, τοποθετηση) την κανετε μονος; Εσεις δεν εχετε νοσηλεύτριες; Ολο το προσωπικό σας ειναι γιατροι μονο;
Στο σπορ εφ εμ υπαρχει μια εκπομπη με τον Ηρακλη Αντυπα, οπου τωρα τελευταια εχουν κοπει τα μακροσκελη τηλεφωνηματα (σε διαρκεια) και εχει τεθει οριο χρονου συνομιλιας στον αερα το 5λεπτο!Αν συνεχίστει η «ζούγκλα» δεν θα μείνει, ούτε εγώ θα έμενα. Ο γιατρός μετά το σχόλιο μου για κόψιμο σεντονιών όπως είδες προσαρμόστηκε, το θέμα είναι να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι και να είναι λιτοί και to the point χωρίς να «κολλάει» η βελόνα και να επαναλαμβανόμαστε.