ο γιατρός είναι πολύ εγωκεντρικός...παρατήρησε προσεκτικά τον λόγο του ειδικά στά σεντόνια ....είναι "ναι μέν αλλά ..." Προσπαθεί να δείξει ανωτερότητα σε κάποιον που θα τον "στριμωξει"' αλλά πάντα το συμπέρασμα του είναι το "εγώ"....θα πει έναν υποτιθέμενο λόγο για συνάδελφο αλλά η τέλεια του θα είναι "εγώ"... θα μπεις στην διαδικασία να συμβουλέψει κάποιον 2-3 φορές αλλά αφήνει αυτό το "σε μένα " (αν κ αυτό για μένα είναι θεμιτό να ψαρεύει με στυλ πελάτες ...η δουλειά του είναι )...θα κραξει κάποιον με το γάντι κ μετά θα σου το γύρισει να φανεί ανώτερος σαν αίσθηση σε σένα ...γνκ στο λόγο του αν κ προσπαθεί να δείξει ανωτερότητα θέλει να περάσει το μήνυμα ότι είναι η κόρυφη της κορυφής ...εμένα αυτή την αίσθηση μου βγάζει ... Είναι υπερόπτης αλλά με στυλ... είναι γαταρος και ευφυής κ δεν κάνω καθόλου πλάκα .... γάτο με πέταλα κ ταλαντούχο στο μάρκετινγκ πάρα πολύ κ καλό γιατρό με ειδίκευση στο στριπ...απλά μιλάω για το χαρακτήρα του κ συμφωνώ παρά πολύ με αέρατο σε όλα έχει πει σ αυτό το θέμα ... αυτή είναι η άποψη μου ....κ φυσικά αυτό φαίνεται και στην κοστολόγηση που ήξερε ότι αν μαθευονταν θα υπήρχε κράξιμο ....αλλά δεν περίμενε ότι δεν θα υπήρχε κ πάλι κράξιμο με τον παίζουμε κρυφτουλι...επίσης το τελευταίο του μήνυμα πάλι είχε "δημιουργική ασάφεια " που είπε κ μια ψυχή κάποτε ...2.70€ αλλά ....2.40 αλλά ... κ πάλι προσπάθησε να κλείσει δείχνοντας ανωτερότητα αλλά ο ισθμός κ εγωκεντρισμός του δεν το αφήνουν να το περάσει στους άλλους (όχι σε μένα ) ...
Συγνωμη αλλα εγω δεν ειδα τιποτα απο αυτα που λες. Δεν με εκανε να νιωσω ετσι.
Το να πιστευει οτι γνωριζει περισσοτερα απο εμενα και εσενα στην δουλεια του ναι φυσικα και το ειδα στα πλαισια της ιδιοτητας του ως γιατρου, οχι ειμαι ο Αναστασακης αρα ειμαι ο καλυτερος. Τονισε πολυ το γιατρος versus νοσηλευτριες και εχει δικιο. Την σημασια του να εισαι γιατρος γενικοτερα.
Ειναι απιστευτο οτι εχει εξηγησει τοσες φορες τι συμβαινει με την τιμη και παλι κρατας το δικο σου αφηγημα Γιωργο. Eγω απο την αρχη ειπα οτι συγκεκριμενα μελη εχουν εμπαθεια με τον γιατρο. Δεν ξερω τι εχετε παθει και προσωπικα δεν το δικαιολογω καθολου πλεον.
Γιατι χασαμε εναν γιατρο, θα χασουμε και τους επομενους.
Τελευταία επεξεργασία: