Πριν 3 χρόνια το Graff στην dhi κόστιζε 1 ε.τοσο μου είχαν πει.ας μην σχολιάσω dhi είναι περιττό. Laser line το 07 φτηνά και εκεί αλλά με κατέστρεψαν.πιστευω ως επί των πληστων πιστεύω απ αυτά που έχω δει είναι απ τους καλύτερους. Η ζυγαριά νομίζω υπερτερεί με θετικό πρόσιμο. Τέλειος δεν είναι κανένας.
[/QUO TE]
Χμ να σου πω από τα λίγα που ξέρω,ο γιατρός σίγουρα είναι ο πιο διαβασμενος στην Ελλάδα ,όμως όπως ξέρεις από την θεωρία στην πράξη δεν είναι και τόσο εύκολο.Τα ανεξάρτητα περιστατικά που έχουμε δει είναι ένα δύο αν θυμάμαι καλά ,τα άλλα τα ανεβάζει ο ίδιος που και εσύ αν ήσουν γιατρός μην μου πεις τι θα ανέβαζες... αυτονόητο.Επισης παίζει πολύ με fut και combo ενδεχομένως και σε αρκετες περιπτώσεις που μάλλον δεν χρειάζεται.Τελειος δεν είναι κανείς σαφώς.θετικο η αρνητικό πρόσημο δεν ξέρω.Πσοσωπικα εγώ θα περάσω όταν έρθει και η ώρα του από τον ίδιο για εξέταση κτλ.Εσυ σαφώς ότι θες πράξε.Ο Τιρκαλας κερδίζει τελευταία έδαφος και σαφώς εξωτερικό Κύπρος Ισπανία αν δεν ξες θα τα μάθεις.Εσυ τ λες για Τιρκαλα και γενικά για τον Αναστασακη και τους άλλους;