Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Είναι μέλος του ISHRS, είναι πρόεδρος της ΕΛΑΜΑΤ μαζί με το Βεκρή το φίλο του, έχει google reviews, την ομάδα του την αυτοαποκαλεί Barcelona. Δεν θεωρείς ότι είναι υπεραρκετά αυτά; ;):p
Μέχρι να μας προσδιορίσει για ποια Μπαρτσελόνα μιλάει δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπαρτσελόνα έλεγαν εκείνη του 10/11 που είναι και η καλύτερη ομάδα που πάτησε χορτάρι στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα λένε και αυτή που στο πρώτο φετινό μισό μαρτύρησε με την Μπενφίκα και την Ντιναμό και ήταν 9η στο πρωτάθλημα :p :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Μέχρι να μας προσδιορίσει για ποια Μπαρτσελόνα μιλάει δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπαρτσελόνα έλεγαν εκείνη του 10/11 που είναι και η καλύτερη ομάδα που πάτησε χορτάρι στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα λένε και αυτή που στο πρώτο φετινό μισό μαρτύρησε με την Μπενφίκα και την Ντιναμό και ήταν 9η στο πρωτάθλημα :p :p
Ναι αλλά ανεβαίνει η ομαδάρα με Τσάβι και τα φυντάνια από την Μασία!!!!!!! Για την original Barca μιλάω….:p:p:p:p:p:p

Giorgos-3

Well-Known Member
Την μέρα που πέταξε την θεϊκή αυτή ατάκα την επόμενη ακριβώς έφαγε τα 8 από την ομάδα που βλέπεις στο άβαταρ μου... Για αυτή την Μπαρτσελόνα μιλάει.... Ήταν γραφτό να την καταστρέψει και αυτήν και τον Μέσι να του κόψει τη μπάλα...

ManCyprus87

Well-Known Member
Πάντως έχω ένα τεράστιο ερωτηματικό όσον αφορά τις μμ και κατά πόσο επηρεάζουν και τις υπόλοιπες περιοχές.
Το έχω ρωτήσει παντού,το έχουμε συζητήσει μαζί,αλλά συσχετισμός σίγουρα με κάποιο τρόπο υπάρχει.
Δε μπορώ προφανώς να το αποδείξω,αλλά ούτε και να δεχτώ το γεγονός πως όσοι έχουν κάνει μμ και άλλοι τόσοι που έχω δει και μιλήσει μαζί τους,μετά από 1 η 2 χρόνια αρχίζουν να έχουν απώλειες σαν αποτέλεσμα της εξάπλωσης της αα.
Και μιλάμε και για άτομα που παίρνουν θεραπείες.
Αν υποθέσουμε ότι είναι ένα κοινό δίκτυο από κάτω,και επεμβαίνοντας ουσιαστικά το επηρεάζεις με κάποιο τρόπο δηλαδή στρεσάρεται ή όλη περιοχή (όχι μόνο αυτή που επεμβαίνεις), μόνο τότε εξηγείται αυτό το φαινόμενο.
Είχα πάρει μια τέτοια απάντηση από έναν γιατρό κάποτε,αλλά ήταν περισσότερο υποθετική.
Φίλε @vlafo αν και πολύ παλιό αυτό το σχόλιο σου, τελικά κατέληξες κάπου στο κατά πόσο ισχύει αυτό με τις υπόλοιπες περιοχές μετά από μια ΜΜ;
Ή και οποιοσδήποτε άλλος αν γνωρίζει κάτι επιστημονικά τεκμηριωμένο ας μας πει.
Το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον, σε βάθος χρόνου και καθώς η ΑΑ εξελίσσεται.

Panos1982

Well-Known Member
Φίλε @vlafo αν και πολύ παλιό αυτό το σχόλιο σου, τελικά κατέληξες κάπου στο κατά πόσο ισχύει αυτό με τις υπόλοιπες περιοχές μετά από μια ΜΜ;

Εγω δεν επιβεβαιωνω οτι συμβαινει κατι τετοιο,
Εχω κανει 2 επεμβασεις και οι 2 αναμεσα σε φυσικα μαλλια , δε περνω καμμια θεραπεια και δεν εχω δει ποτε να αραιώνει καποια περιοχη στο κεφαλι μου μετα τις μμ.
Και μαλιστα και οι 2 με dense pack που επιβαρυνουν περισσότερο το αιματολογικο δικτυο.
Γενικα δεν εχω δει κ ποτε να τίθεται τετοιο θεμα απο ασθενεις ή απο γιατρους σε θεμελιωδη βαση.

ManCyprus87

Well-Known Member
Εχω κανει 2 επεμβασεις και οι 2 αναμεσα σε φυσικα μαλλια , δε περνω καμμια θεραπεια και δεν εχω δει ποτε να αραιώνει καποια περιοχη στο κεφαλι μου μετα τις μμ.
Και μαλιστα και οι 2 με dense pack που επιβαρυνουν περισσότερο το αιματολογικο δικτυο.
Γενικα δεν εχω δει κ ποτε να τίθεται τετοιο θεμα απο ασθενεις ή απο γιατρους σε θεμελιωδη βαση.
Ευχαριστώ φίλε @Panos1982 για την τοποθέτηση σου.

oreo

Well-Known Member
πολύ ωραία γιατί με κάψαν τα κρεμμύδια :p

vlafo

Well-Known Member
Φίλε malecyprous
Προσωπικά με 2 επεμβάσεις με dense pack και οι 2, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως θέμα.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει η αντιστρόφως ανάλογα ότι ισχύει.
Όπως είχα αναφέρει,αυτό μου το είχε πει γιατρός τοπ κάποτε και απο τότε δεν κατέληξα κάπου με ασφάλεια.
Η συζήτηση αφορούσε την όλη επιρροή του κεφαλιού απο μια μμ και αν αυτό επηρεάζεται από την όλη διαδικασία ανεξάρτητα από τις ζώνες που δουλεύεται.
Σε θεωρητική βάση από όσο θυμάμαι(γιατί ήταν και πολλά τα χρόνια),υπήρχε λογική και συσχετισμός αλλά σε επιστημονική βάση τεκμηριωμένη δεν είχε-έχει αναφερθεί κάπου.

ManCyprus87

Well-Known Member
Φίλε malecyprous
Προσωπικά με 2 επεμβάσεις με dense pack και οι 2, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως θέμα.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει η αντιστρόφως ανάλογα ότι ισχύει.
Όπως είχα αναφέρει,αυτό μου το είχε πει γιατρός τοπ κάποτε και απο τότε δεν κατέληξα κάπου με ασφάλεια.
Η συζήτηση αφορούσε την όλη επιρροή του κεφαλιού απο μια μμ και αν αυτό επηρεάζεται από την όλη διαδικασία ανεξάρτητα από τις ζώνες που δουλεύεται.
Σε θεωρητική βάση από όσο θυμάμαι(γιατί ήταν και πολλά τα χρόνια),υπήρχε λογική και συσχετισμός αλλά σε επιστημονική βάση τεκμηριωμένη δεν είχε-έχει αναφερθεί κάπου.
Σε ευχαριστώ φίλε @vlafo

Kostas97

Well-Known Member
Πανο οταν βρεις χρονο θα ειχε ενδιαφερον να δουμε σημερα σε τι κατασταση βρισκεσαι μετα απο χρονια απο τη ΜΕΤ καθως και χωρις αγωγη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Πανο οταν βρεις χρονο θα ειχε ενδιαφερον να δουμε σημερα σε τι κατασταση βρισκεσαι μετα απο χρονια απο τη ΜΕΤ καθως και χωρις αγωγη.

Δηλαδη τι να κανω να ανεβασω εννοεις φωτο στο νημα μου για ενημερωση ?
Τωρα που το λες κλείνω φετος 5 χρονια τον Νοεμβρη,
Θα ανεβασω απο σεπτεμβρη.

Kostas97

Well-Known Member
Δηλαδη τι να κανω να ανεβασω εννοεις φωτο στο νημα μου για ενημερωση ?
Τωρα που το λες κλείνω φετος 5 χρονια τον Νοεμβρη,
Θα ανεβασω απο σεπτεμβρη.
Μας ειχες μαθει στα βιντεακια χαχα(πλακα κανω ετσι). :)
Ο,τι νομιζεις. Γενικα στο μελλον προβλεπεται να κανεις καποια ακομα μετ;

nick90

Well-Known Member
Η γνωμη μου ειναι οτι θα χρειαστώ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κι αλλη επεμβαση στο μελλον.
Φίλε Πανο για Αναστασάκη σε κόβω να πηγαίνεις παντως για την επόμενη μεταμόσχευση σου χαχα
Τώρα που έχουμε τον «Κορυφαίο» :p εδώ που να τρέχεις εξωτερικό που έκανες τις προηγούμενες σου επεμβάσεις ;; :p:p

ManCyprus87

Well-Known Member
Θα μπορούσα να αναφέρω και για τη φίνα που είχα αναφέρει παλιότερα για αλλαγή χαρτογράφησης DNA αλλά δεν έχει κανένα νόημα φίλε.
Φωνή βοώντος εν τη έρημο.
Αυτό με την αλλαγή της χαρτογράφησης του DNA που λένε, το θεωρώ εντελώς άκυρο.
Για μένα είναι καθαρό τι μπορεί να κάνει η φίνα σε βάθος χρόνου:
Έχοντας ήδη κτίσει ποιότητα τρίχας τέτοια, η τρίχα μπορεί να αντέξει περισσότερα thinning cycles με το πέρασμα των χρόνων.
Είναι κάτι σαν υπερπήδηση των thinning cycles.
Κλειδί είναι η διατήρηση όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας τρίχας καθώς μεγαλώνουμε, οπόταν η ηλικία σιγά σιγά θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται σύμμαχος στην ισόβια μάχη κατά της ΑΓΑ.
Φυσικά, πρέπει να ληφθεί υπόψη και το ένζυμο 5Α το οποίο "εκτροχιάζεται" καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της μέσης ηλικίας, και παράγει περισσότερη DHT, από την έστω μειωμένη τεστοστερόνη.

Panos1982

Well-Known Member
Φίλε Πανο για Αναστασάκη σε κόβω να πηγαίνεις παντως για την επόμενη μεταμόσχευση σου χαχα
Τώρα που έχουμε τον «Κορυφαίο» :p εδώ που να τρέχεις εξωτερικό που έκανες τις προηγούμενες σου επεμβάσεις ;; :p:p

Εδω κι ο αναστασακης λορεντζο πηγε :)

Μπλουζα