1. Για τον Πάνο δεν θα μιλήσω. Ότι θέλει θα το πει μόνος του. Εμένα προσωπικά έσωσε το κεφάλι μου οπότε μόνο σεβασμό έχω. Για τις απόφασεις του μπορεί να μιλήσει εκείνος. Τώρα για εμένα. Έχω προσπαθήσει πάρα πολυ να μιλάω σοβαρά στο γιατρό. Ακόμα και αν είμαι άνανδρος, ψεύτης, χούλιγκαν, φοβισμένος (
), γελοίος και χίλια δυο άλλα. Όταν μπήκε στό φόρουμ, σκεφτόμουν να πάω εκεί για consultation μιας που ήθελα FUT και σκόπευα να δώσω και 3-3.5 ευρώ το graft στην Ελβετιά. Είχα εγώ ο ίδιος ζητήσει να μιλήσει στο περιστατικό του Γιάννη. Είχα επίσης δει με πολύ προσοχή ένα paper που είχε δώσει στο Cvial από άλλο γιατρό και το είχαμε συζητήσει στο νήμα μου για το combo σε μια δότρια. Δεν ήμουν καθόλου αρνητικός απέναντι του. Εγώ η πρώτη φορά που διαφώνησα ήταν όταν έλεγε για μπακαλόγατους. Τώρα, στην τωρινή φάση είναι γεγονός πως διάφορες συμπεριφόρες και μένα με έχουν ξενίσει. Δεν μ' αρέσει να ειρωνεύομαι, αλλά υπάρχει πολύ ειρωνία και από την άλλη πλευρά και δεν νομίζω πως θα σταματήσει. Τι να σου πω φίλε, εμένα και στον κλάδο μου να με πουν άσχετο κάποιοι "άσχετοι", απαντάω αλλιώς. Αυτό με έχει φέρει και μένα, σε λίγες περιπτώσεις, όπως αυτή που λες να ειρωνευτώ. Σχετικά με υποστηρικτές του π.χ Χρήστος κλπ εκεί μόνο όπως απάνταω μπορώ να απαντήσω πλέον γιατί το τι σύμβαινει μπορούμε όλοι μας να το καταλάβουμε.
2. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτό που κάνει ο Cvial είναι δύσκολο και υπάρχουν πολλές πιέσεις που σίγουρα εμείς δεν ξέρουμε.