Για να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σωστή διάσταση,το πρόβλημα δεν είναι μόνο των μελών η του διαχειριστή.
Είναι εκατέρωθεν και από την εκάστοτε κλινική όταν κάνει βαρείς χαρακτηρισμούς προς τα μέλη και κυρίως όταν τα αποκαλεί επίσης με ακατανόητες και ακατανόμαστες εκφράσεις που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση σε ένα απλό διαπληκτισμό,στο δρόμο ας πούμε,επιφέρει αυτόματη μήνυση για πολύ συγκεκριμένους λόγους που άνετα τεκμηριώνονται με τη χρήση μαρτύρων.
Μια ομαδική αγωγή δε χρειάζεται να αναφέρω που μπορεί να οδηγήσει.
Μέχρι πριν λίγο επί λέξει αναφέρθηκε πως συγκεκριμένα "έμπειρα μέλη" που εκφέρουν άποψη είναι απλά γελοίοι γιατί δεν είναι απλά ιατροί.
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και είναι ολα κατατεθειμένα.
Αυτό είναι το ζητούμενο?
Εκεί θέλουν να το φτάσουμε?
Η ελευθερία λόγου έχει μεν κάποια όρια και κάποιο δομημένο λόγο που πρέπει να συντάσσεται,αλλά η απειλή και ο εκφοβισμός σε κάθε περίπτωση που δεν αρέσει η κριτική η σωστή και τεκμηριωμένη,και επειδή το μέλος δεν έχει το χρόνο και την όρεξη να τρέχει στα δικαστήρια δυστυχώς αποτελεί λόγο φίμωσης για τα μέλη.
Δυστυχώς μέλη έμπειρα που γράφουν σωστά και τεκμηριωμένα και είναι λίγα,όλα έχουν φιμωθεί.
Πρόσφατα και ο Panos.
Που μπορεί να οδηγήσει αυτό το φόρουμ όταν το βασικό συστατικό του που είναι η ελευθερία λόγου σωστά κατατεθειμένη παύει να υπάρχει?
Δε νομίζω εδώ επ ουδενί να έχουν ακουστεί χαρακτηρισμοί όπως απατεώνας και κλέφτης.
Αλλά προσπαθούμε να δούμε και να εντοπίσουμε τις ανακρίβειες και τις αναντιστοιχίες που λέγονται και γίνονται.
Δυστυχώς επειδή λίγοι τις ξέρουνε πολύ περισσότερο λιγότεροι τις λένε,αυτός ήταν αρχικά και ο στόχος και τελικά αυτό επιτυγχάνεται.
Εύχομαι ολόψυχα και το εννοώ να κάτσουν να ακούνε όλοι τους από τις κλινικές ότι λέγεται εδώ μέσα(που τα ακούνε)και να αφήσουν τις εξυπνάδες και να μας κουνάνε συνέχεια το δάχτυλο.
Εγώ ερωτήθηκα εχτές από το γιατρό αν πήρα μετρήσεις προεπεμβατικές και του απάντησα στα ίσα.
Ποιός μπορεί να με αμφισβητήσει κάπου ότι έχω παραπλανήσει κόσμο?
Αν και έχει συμβεί θα μπορούσα άνετα να κινηθώ αλλιώς και να το κάνω σε συγκεκριμένους που το έχουν πει.
Προτιμώ να το κάνω εδώ μέσα direct απαντώντας και όχι να απειλώ με μηνύσεις.
Άλλωστε και εμένα μπορεί εδώ μέσα διαφορά άτομα από την εταιρεία μου να παρακολουθούν το φόρουμ και ήδη με αυτά που λέγονται και έχουν λεχθεί προς το πρόσωπο μου,να μου έχουν προξενήσει ήδη ζημιά.Δεν είναι πρόβλημα μόνο από τις κλινικές που απειλούνται από εμάς κατά τα λεγόμενα τους.
Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο τη λύση την ξέρω ποιά είναι,αλλά δυστυχώς θα μείνουμε στο ίδιο έργο θεατές.
Δεν πειράζει καλά να είμαστε,εύχομαι καλό καλοκαίρι και να μένει κάτι εδώ από τους παλιούς και όχι να θάβεται με το πέρασμα του χρόνου.
Αυτό θα είναι και η μεγαλύτερη ήττα αυτού του φόρουμ.