Σωστή χρήση derma roller

kapa

Μέλος του προσωπικού
θελω γνωμες γιατι με κοντο μαλλι δεν καταλαβαινω και πολλα.
αν ηταν κροταφοι βλεπω λεπτομερειες αλλα μπιφτεκι δυσκολο.
κανω roller απο τα φρυδια μεχρι το μπιφτεκι,τριχοπτωση πολυ μειωμενη,λοσιον μινοξιδιλη μονο στους κροταφους και πουθενα αλλου,πλεον απο το μπιφτεκι δεν μενουν χνουδακια στα χερια αλλα τριχες κανονικες.
δεν ξερω αν υπαρχει βελτιωση η οχι οπτικα,διαφορετικο μηκος μαλλιου,πρωτη φωτο 2 η 3 μηνες πριν,δευτερη τωρα,τι λετε?

Συνημμένα

• 944344_547230688649665_1789562533_n.jpg
    944344_547230688649665_1789562533_n.jpg
    74.5 KB · Προβολές: 213
  • 970078_547230568649677_1956524799_n.jpg
    970078_547230568649677_1956524799_n.jpg
    51.3 KB · Προβολές: 237

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Τα ράστα μίλησαν...:9m:

πέρα από τον φωτισμό και το μήκος, διακρίνω μια μικρή διαφορά, πολύ μικρή μεν αλλά υπάρχει δε.. Σε κανα μήνα βγάλε ακόμα μια και κράτα το στο ίδιο μήκος το μαλλί καθώς και τον φωτισμό αν μπορείς.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Τα ράστα μίλησαν...:9m:

πέρα από τον φωτισμό και το μήκος, διακρίνω μια μικρή διαφορά, πολύ μικρή μεν αλλά υπάρχει δε.. Σε κανα μήνα βγάλε ακόμα μια και κράτα το στο ίδιο μήκος το μαλλί καθώς και τον φωτισμό αν μπορείς.
θα ξανα βαλω και στην πορεια,με λιγο πιο μακρυ μαλλι στο ιδιο μηκος με την πρωτη φωτο:22m:

weznem

Well-Known Member
δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ιοτι δεν ειναι ιδιες οι φωτο αλλα δεν βλεπω διαφορα,τωρα με την επομενη θα ειματε πιο σιγουροι..

vag25

Well-Known Member
Καλυτερα να το κανεις μετα απο καθε κουρεμα στο ιδιο φως παντα.
Δεν νομιζω οτι μπορουμε να καταλαβουμε πολλα τωρα.Σαφως αυτη με το κοντο κουρεμα δειχνει το μαλλι σου πιο πυκνο,αλλα μπορει να το βλεπουμε ετσι γιατι ειναι κοντο.
Σιγουρα αξιζει να σημειωσουμε οτι δεν εχει χειροτερεψει.Αυτο ειναι βεβαιο για μενα ετσι οπως το βλεπω.Στην χειρτοερη δηλαδη εισαι το ιδιο και αντε λιγο καλυτερα.
Ειναι σημαντικο που εχει μειωθει η τριχοπτωση.
Νομιζω οτι εχει μειωθει και μενα σε καποιο βαθμο.

Serifis

Active Member
Λέω να ξεκινήσω και εγώ μέσα στο καλοκαίρι για κροτάφους και λίγο hairline. Απλά παιδιά έχω κάποιες απορίες... Έλεγα το καλοκαίρι να ξεκινήσω και σπιρο(μαζί με μίνο), μήπως δεν κάνει καλό το roller όταν κάποιος χρησιμοποιεί τοπικά αντιανδρογόνα; Επίσης, λέω να ξεκινήσω συντηρητικά με το 0.25 mm, μέρα παρά μέρα για αρχή και βλέπουμε. Από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσω το roller μετά από πόση ώρα μπορώ να βάλω την μίνο; Επίσης, μπορώ να χρησιμοποιήσω το roller και σε άλλες περιοχές στο σώμα μου, η πρέπει να πάρω δεύτερο roller για τις περιοχές αυτές; Τέλος, μπορείτε να μου δώσετε link για αγορά roller 0.25mm; Γιατί δεν βρίσκω. Α ξέχασα, τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κρατάμε καθαρό το roller(από μικρόβια κλπ);

kapa

Μέλος του προσωπικού
δειχνει πιο σκληρη η τριχα με την αφη αλλα ειναι μπιφτεκι,δεν ειναι κατι που βλεπουμε καθε μερα ακομα και στο ξυρισμα

gianniskritikos2

Active Member
εγω βλεπω διαφορα. λοιπον στην μια φοτο ο φωτισμος σαφος ειναι μεγαλυτερος και το κεφαλι ειναι ποιο σκημενο στην πρωτη οποτε φενεται ποιο εντονα το μπιφτεκι... το μαλλι ειναι ποιο κοντο στην δευτερη οποτε τα μικροκενα στο μπιφτεκι θα πρεπε να φενονται μεγαλυτερα αλλα αντιθετος φενονται μικροτερα με δισταγμο βλεπω βελτιωση λογο φωτισμου δεν ειμαι σιγουρος. το μπιφτεκει στην πρωτη εκει που ειναι το μεγαλο σημειο αραιωσης απλονετε μεχρι ενα σημειο προς την hairline στην δευτερη αντιθετος οχι... αρα αυτο διχνει θετικο αλλα και παλι να πω οτι το κεφαλι ειναι ποιο σκιφτο στην πρωτη οποτε μπορει να ξεγελαει... παντος διχνει να εχει πυκνωση σε καππιο μικρο βαθμο και ρε παιδια λογικο ειναι... τι περιμενουμε να δουμε? να βγαλει μαλλια ξαφνικα ενω εκοψε τοπικα τα κοψε ολα και μονο με ρολλερ θα τα ξεπερασει ολα? και 2 τριχες να βγαλει επιτιχια ειναι γιατι σημαινει πατησε οτι εβαζε ποιο πριν και οχι απλα τον διατιρησε αλλα ειδε και ρεγκ... βεβαια δεν ειμαστε σιγουροι εγω θα ελεγα να μακρυνει λιγο το μαλλι πιστευω αυτο ειναι που κανει τις φοτογραφιες ομοιες ... αν ειχες ποιο μακρυ μαλλι οπως ειναι στην αριστερα τοτε θα φενοταν ποιο πυκνω τωρα αρα πιστευω εχεις πυκνωσει.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν περιμενω και θαυματα,εχω ρεαλιστικες προσδοκιες,οι θεραπειες δεν κανουν θαυματα.
παντως παρολο που το roller εχει την φημη της επανεκφυσης μονο,βλεπω οτι κανει περισσοτερα στην τριχοπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ramones515 είπε:
Kapa γιατί σταμάτησες την minox 15% που έβαζες αρχικά; Θες να το δοκιμάσεις σκέτο;

βαζω μινοξ με airol στους κροταφους μονο,ειναι η θεραπεια που ακολουθουσα τον τελευταιο χρονο και ειχα μια αποτομη υποχωρηση στους κροταφους,θελω να δω αν θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα
στο υπολοιπο μαλλι δοκιμαζω σκετη την συσκευη

Atsibir είπε:
Τελικά ποιό χρησιμοποιείς κάπα? (mm εννοω και συχνότητα)

0,5 καθε 4 μερες, σε δυο εβδομαδες θα ξεκινησω 0,75 μια φορα την εβδομαδα ισως και καθε 10 μερες

vag25

Well-Known Member
Πρωτη φορα ισως εχω τοσο μειωμενη φαγουρα την επομενη μερα απο χρηση ρολλερ.
Ειχα ξανα περιπου(λιγοτερη) τετοια μειωση φαγουρας,αλλα ξανα ειχα μετα φαγουρα.
Για να δουμε.
Υπομονη.

panoslydios

New Member
vag25 είπε:
Πρωτη φορα ισως εχω τοσο μειωμενη φαγουρα την επομενη μερα απο χρηση ρολλερ.
Ειχα ξανα περιπου(λιγοτερη) τετοια μειωση φαγουρας,αλλα ξανα ειχα μετα φαγουρα.
Για να δουμε.
Υπομονη.

Ωραια. Προσπαθησε επισης να πλενεσαι με λιγοτερο καυτο νερο(με πολυ ζεστο νερο εκτος του οτι ανοιγουν οι ποροι και μπαινει μεσα το χλωριο,γινονται και αλλες αντιδρασεις απο τα μεταλλα που εχει).
Θα σου μειωσει και αλλο τη φαγουρα.

Θελω να παρω τωρα ενα με πολυ μικρες βελονες να κανω ανα 2 βδομαδες ,ετσι για διατηρηση της καταστασης.

vag25

Well-Known Member
1mm εχεις τωρα Πανο?
Eγω 0.75
ξεκινησα ανα 6 μερες(ειχα γραψει 7,οχι τελικα 6),πηγαινω ανα 7,μετα ανα 8 κτλ μεχρι να φτασω στο ''ανα 20 μερες''.(και μαλλον θα μεινω εκει η θα το παω ανα 30)
Καθε φορα κραταω τις ιδιες μερες διαφορα(πχ 6) για 3 φορες,τις αλλες 3 αυξανω μια μερα.

δηλαδη.

1. 6 μερες
2. 6 μερες
3. 6 μερες.
4. 7 μερες
5. 7 μερες(εδω ειμαι).
6. 7 μερες
7. 8 μερες
και παει λεγοντας μεχρι να φτασω τις 20,οπου σκοπευω να το κρατησω εκει.

Καθε μερα μασαζ και σιγα σιγα καθως αραιωνω το ρολλερ θα προσθεσω και βουρτσισμα(οχι συνεχομενο ομως)

panoslydios

New Member
vag25 είπε:
1mm εχεις τωρα Πανο?
Eγω 0.75
ξεκινησα ανα 6 μερες(ειχα γραψει 7,οχι τελικα 6),πηγαινω ανα 7,μετα ανα 8 κτλ μεχρι να φτασω στο ''ανα 20 μερες''.(και μαλλον θα μεινω εκει η θα το παω ανα 30)
Καθε φορα κραταω τις ιδιες μερες διαφορα(πχ 6) για 3 φορες,τις αλλες 3 αυξανω μια μερα.

δηλαδη.

1. 6 μερες
2. 6 μερες
3. 6 μερες.
4. 7 μερες
5. 7 μερες(εδω ειμαι).
6. 7 μερες
7. 8 μερες
και παει λεγοντας μεχρι να φτασω τις 20,οπου σκοπευω να το κρατησω εκει.

Καθε μερα μασαζ και σιγα σιγα καθως αραιωνω το ρολλερ θα προσθεσω και βουρτσισμα(οχι συνεχομενο ομως)

Ωραια.Οσο μειωνεις την φλεγμονη τοσο ανοιγεις το δρομο για επανεκφυση.

Ναι αλλα το 1 το εχω εδω και πολυ καιρο για αυτο σκεφτομαι ουτως η αλλως να το πεταξω.
Εχω ενα με 3 σειρες με μηκος 0.5 Αλλα ειναι 3 οι σειρες οποτε ειναι πιο δυνατο απο τα αλλα.Μπαινει πιο μεσα.Θα δοκιμασω με αυτο.
Το θεμα ειναι δεν θελω να περναω την ιδια περιοχη ξανα και ξανα.
Αλλα ειναι δυσκολο αυτο γιατι με τις τριχες δεν βλεπω ουτε κοκκινιλα ουτε τιποτα.Το παω στο εντελως περιπου δηλαδη.

Μετα απο ρολλερ και βουρτσισμα και εφοσον εχει περασει καιρος θα αρχισω να τσεκαρω
πλεον και τους παθογονους(προβιοτικα,ηλεκτροθεραπεια,αλλεργιες,candida και αλλα).

vag25

Well-Known Member
Καπως ετσι.
Ξεκιναω με ρολλερ και βλεπουμε.Να πω οτι εχω βελτιωσει και την διατροφη.Προσπαθω να βαλω τροφες στην ημερα μου που εχουν αντιφλεγμονωδη δραση.
Για παραδειγμα κουρκουμας στα περισσοτερα φαγητα και κοκκινο πιπερι.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχω παραγγείλει και εγώ ένα roller από Αγγλία και φαίνεται σαν να έρχεται από Κίνα. 2 εβδομάδες έχουν περάσει...
Παρόλο τα όσα έχω διαβάσει εδώ αλλά και δεξιά και αριστερά, δεν έχω καταλήξει στο θέμα χρήσης. Αν δω και το κεφάλι αντέχει, στην αρχή θα το κάνω κάθε μέρα για 2 εβδομάδες ή έστω κάθε δεύτερη μέρα. Μετά βλέπουμε.
vag, Νο1 αντιφλεγμονώδη είναι τα προβιοτικά...από κει και πέρα, όλα τ άλλα έπονται.

vag25

Well-Known Member
Λεω να ανοιξω ενα θεμα με αντιφλεγμονωδη διατροφη με ενα αρχικο πρωτο ποστ που θα εχει οτι εχω μαζεψει εγω(οχι τπτ το ιδιαιτερο) και θα προσθετω καθε φορα οτι καινουριο ποσταρετε.

Helpless

New Member
Παιδια εγω παραγγειλα το 0.25 mm πριν λιγο για καθημερινη χρηση στους κροταφους μαζι με τη μινοξ. Μηπως πρεπει να παρω και το 0.5? Αν ναι γιατι?

Επισης διαβασα οτι επειδη αυξανει την απορροφιτικοτητα των ουσιων θα αυξανει και τις παρενεργειες. Επειδη εχω ηδη λιγο μαυρους κυκλους λογω μινοξ και πιστευω και αυξημενη τριχοφυια σ ολο το σωμα εξαιτιας της φοβαμαι μηπως τα επιδεινωσει? Τι λετε?

Μπλουζα