Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Serifis είπε:Λέω να ξεκινήσω και εγώ μέσα στο καλοκαίρι για κροτάφους και λίγο hairline. Απλά παιδιά έχω κάποιες απορίες... Έλεγα το καλοκαίρι να ξεκινήσω και σπιρο(μαζί με μίνο), μήπως δεν κάνει καλό το roller όταν κάποιος χρησιμοποιεί τοπικά αντιανδρογόνα; Επίσης, λέω να ξεκινήσω συντηρητικά με το 0.25 mm, μέρα παρά μέρα για αρχή και βλέπουμε. Από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσω το roller μετά από πόση ώρα μπορώ να βάλω την μίνο; Επίσης, μπορώ να χρησιμοποιήσω το roller και σε άλλες περιοχές στο σώμα μου, η πρέπει να πάρω δεύτερο roller για τις περιοχές αυτές; Τέλος, μπορείτε να μου δώσετε link για αγορά roller 0.25mm; Γιατί δεν βρίσκω. Α ξέχασα, τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κρατάμε καθαρό το roller(από μικρόβια κλπ);
απο την στιγμη που τωρα θα ξεκινησεις μινο και σπιρο δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι μεγαλυτερη απορροφησε μεσω ρολερ..απλα θελςι τα οφέλη του ρολερ ως προς την αναγεννηση μεσω μικροτραυματισμου.. οποτε θα προτεινα 0,5 μμ(καθε 4 μερες) ..αργοτερα οταν βαζεις καιρο μινο η σπιρο και εχεις εμπειρα να δεις,οτι εχουν πεσει σε αποδοση ρολαρεις με 0,2μμ καθε δευτερη μερα και μετα θα βαζεις οποιο επιθυμεις μινο η σπιρο θα δεις πως παει το θεμα απο σαιντς και θα κρινεις τι πρεπει να πραξεις..Serifis είπε:Serifis είπε:Λέω να ξεκινήσω και εγώ μέσα στο καλοκαίρι για κροτάφους και λίγο hairline. Απλά παιδιά έχω κάποιες απορίες... Έλεγα το καλοκαίρι να ξεκινήσω και σπιρο(μαζί με μίνο), μήπως δεν κάνει καλό το roller όταν κάποιος χρησιμοποιεί τοπικά αντιανδρογόνα; Επίσης, λέω να ξεκινήσω συντηρητικά με το 0.25 mm, μέρα παρά μέρα για αρχή και βλέπουμε. Από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσω το roller μετά από πόση ώρα μπορώ να βάλω την μίνο; Επίσης, μπορώ να χρησιμοποιήσω το roller και σε άλλες περιοχές στο σώμα μου, η πρέπει να πάρω δεύτερο roller για τις περιοχές αυτές; Τέλος, μπορείτε να μου δώσετε link για αγορά roller 0.25mm; Γιατί δεν βρίσκω. Α ξέχασα, τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κρατάμε καθαρό το roller(από μικρόβια κλπ);
Παιδιά ξέρει κάποιος να μου απαντήσει; Συγνώμη που τα θέλω στο πιάτο αλλά δεν βρήκα απαντήσεις, έχω και την εξεταστική και δεν προλαβαίνω να ξεψαχνίσω το thread...
panoslydios είπε:μην κανεις τρετινοινη και ρολλερ.Ειναι σκοτωμα.Θα σου λεπτυνει το δερμα.
παρε δυο για να δεις ποιο σε βολευει.0,5 και 0,75orestis είπε:Ηρθε η ωρα να παρω ρολλερ κι εγω.
Μιας και θελω να παρω και για τα μαλλια και για το προσωπο, πιστευτε οτι πρεπει να παρω ενα ή δυο με διαφορετικο μηκος?
Ποιο ειναι το καταλληλοτερο μηκος για την καθε περισταση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:panoslydios είπε:μην κανεις τρετινοινη και ρολλερ.Ειναι σκοτωμα.Θα σου λεπτυνει το δερμα.
μηπως εννοεις κορτιζονη πανο? η τρετινοινη παχαινει το δερμα και ατροφοί τους σμηγματογονους αδένες.... ?