Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
TylerD είπε:νομιζουν οτι ειναι δερματολογοι η επιστημονες ενω δεν ξερουν την τυφλα τους...
vag25 είπε:TylerD είπε:νομιζουν οτι ειναι δερματολογοι η επιστημονες ενω δεν ξερουν την τυφλα τους...
Εσυ τι γιατρος εισαι?
1.Δερματολογος?''παρε φινα για να σωθεις''?
2.Ανδρολογος-ουρολογος?''Μην παρεις ποτε αυτο το φαρμακο δεν αξιζει''?
3.Ενδοκρινολογος? ''οχι ποτε,δεν αξιζει,δεν θα πεθανεις απο την φινα,αλλα δεν αξιζει τον κοπο νεο παιδι''
Ο μεσος ορος ειναι των απαντησεων της ''ιατρικης'' και των τοσων χρονων ''πειραματων'' της για το κοινο ''καλο''.
Βγαλε ακρη απο τους...''επιστημονες''.
Βγαζει γελιο τουλαχιστον η ολη φαση.
vag25 είπε:Φιλε μου δεν εχω προβλημα με τον ανθρωπο ,
με τις παρωπιδες, χαρακτηρισμους, απολυτες αποψεις εχω.
Απο αυτα που γραφει πολλα ειναι σωστα(σε παλιοτερα ποστ του).
Αυτο το κολλημα του εχω μαθει ενα πραγμα και αυτο ειναι σωστο επειδη ονομαζεται επιστημη(ουαου σκυψτε κεφαλια και προσκυνηστε) και ''ολοι αυτο λενε οτι ειναι σωστο αρα ειναι'' δεν το μπορω.
Γαματη η επιστημη σε πολλες περιπτωσεις,γαματες και οι διαφορετικες αποψεις.
Καποιοι ενοχλουνται με την πορτοκαλαδα και το βουτσισμα ΠΟΛΥ.Και δεν υπαρχει λογος.Υπαρχει?
Το πολυ πολυ να παρουμε καμια βιταμινη ρε παιδες και να κανουμε λιγο απολεπιση του τριχωτου στη χειροτερη.
Προς τι ο φοβος?ε?
Theos είπε:τι λες ρε; τα πορτοκαλια, τα μανταρινια και τα λεμονια μπορει να προκαλεσουν μεγαλη ζημια στο δερμα, αν δεν τα καταναλώνεις χωρίς του φλουδα. Δεν εχεις ακούσι που λενε για δερμα σαν πορτοκαλι; Ή για τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι; Δεν είναι μόνο η βιταμίνη που θα παρεις ή η απολέπιση του τριχωτού, βλαμένο, είναι η υγεία που σου προσφεέι η καταναλώση της φλούδας τους!
Επίσης δε χρειαζεται να αγοραζεται nterma-roller, αρκεί μια καρφιτσα να καρφιτσωνετε το δερμα σας, όχι πολύ όμως, μόνο μισό πόντο το πολύ να πηγαίνει μέσα στο κρανίο σας. Οχι περισσότερο γιατι μπορεί να πάθετε ζημια. Εχω παίξει μπαλα και ξέρω
vag25 είπε:TylerD είπε:νομιζουν οτι ειναι δερματολογοι η επιστημονες ενω δεν ξερουν την τυφλα τους...
Εσυ τι γιατρος εισαι?
3.Ενδοκρινολογος? ''οχι ποτε,δεν αξιζει,δεν θα πεθανεις απο την φινα,αλλα δεν αξιζει τον κοπο νεο παιδι''
Ο μεσος ορος ειναι των απαντησεων της ''ιατρικης'' και των τοσων χρονων ''πειραματων'' της για το κοινο ''καλο''.
πολυ μεγαλο κενο δεν αφηνεις?weznem είπε:ανα 24 μερες εγω προσωπικα φιλε..
TylerD είπε:vag25 είπε:TylerD είπε:νομιζουν οτι ειναι δερματολογοι η επιστημονες ενω δεν ξερουν την τυφλα τους...
Εσυ τι γιατρος εισαι?
Δεν υπαρχει φαρμακο που να προκαλει τις ιδιες παρενεργειες σε ολους και να εχει την ιδια αποτελεσματικοτητα σε ολους, όπως δεν υπαρχει και ιος η μικροβιο που να εχει την ιδια λοιμογονο δυναμη εναντιον ολων των οργανισμων... τι θελω να πω... επειδη ακριβως οι διαφορετικοι οργανισμοι αντιδρουν διαφορετικα σε οποιοδηποτε φαρμακο γιαυτο και παρατηρειται διγνωμια αναμεσα στους γιατρους, αυτο δε σημαινει οτι οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται η οτι τα φαρμακα ειναι αχρηστα... για εναν δερματολογο εστω και η μικρη πιθανοτητα για εναν νεο να εχει δυσλειτουργικη σεξουαλικη ζωη μπορει να αποτελει βασικο αποτρεπτικο παραγοντα για να μη συνταγογραφησει φινα, αλλος μπορει να βλεπει οτι καποιοι ασθενεις του αντιδρουν καλα στη φινα και να μη φοβαται να τη δωσει...
λιγος σεβασμος για τα επιτευγματα της επιστημης δεν βλαπτει...
Theos είπε:Από τα λεγόμενα του vag25 βαζω στοίχημα ότι λέγεται Βάγγος, κυκλοφορεί με Hyundai Coupe ή καμια μεταχειρισμένη ΒΜW του 1990, φοράει κιτρινισμένα πουκάμισα επί μέρες και έχει μείνει στην ίδια τάξη 1-2 φορές. Αντε να κανεις συζητηση με τετοιους καγκουρες.
TylerD είπε:δεν ισχυει αυτο που λες, εφοσον πολλοι απο αυτους που παιρνουν φινα πηγαινουν σε ενδοκρινολογους για να εχουν εικονα της καταστασης των ορμονων τους... αν εσενα σου εκατσαν οι "κατα" τι να σου πω... ετυχε. Υπαρχουν πολλα μελη εδω μεσα που παιρνουν φινα και μαλιστα με εγκριση ενδοκρινολογου, ψαξε και θα βρεις...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
roukoun είπε:πολυ μεγαλο κενο δεν αφηνεις?weznem είπε:ανα 24 μερες εγω προσωπικα φιλε..
εγω ελεγα για 14 μερες να δω πως θα παει!
εχεις δει regrowth(γτ κυριως αυτο μ ενδιαφερει)με το 1.5μμ?weznem είπε:δεν νομιζω φιλε, ψαχτο καλυτερα νομιζω τοσο ειναι το χρονικο οριο που ειναι ασφαλες.. το 1μμ ειναι για καθε 15 μερες οχι το 1,5μμ ψαχτο και εσυ να αποφασισεις εν τέλει
roukoun είπε:εχεις δει regrowth(γτ κυριως αυτο μ ενδιαφερει)με το 1.5μμ?weznem είπε:δεν νομιζω φιλε, ψαχτο καλυτερα νομιζω τοσο ειναι το χρονικο οριο που ειναι ασφαλες.. το 1μμ ειναι για καθε 15 μερες οχι το 1,5μμ ψαχτο και εσυ να αποφασισεις εν τέλει
GOMI είπε:Τις 2 τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα πάνε καλύτερα με το 0.75. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το 1.5mm το οποίο το έχω στην αναμονή.
Από Σεπτέμβρη θα μπει και στο παιχνίδι η καλσιποτριόλη αφού σιγουρευτώ για τα όποια side. Ρώτησα χθες τη φαρμακοποιό και το έχει και διαθέσιμο. (εννοείται καμία προτροπή σε κανέναν) Απλά το έχω στο μάτι καιρό τώρα.
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/citations/2850