Σωστή χρήση derma roller

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
3 εβδομάδες, ειδικά στα πρώτα στάδια νομίζω είναι too much και δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα...
Με ρολλερ 1.5mm θα το πήγαινα κοντά στις 10 ημέρες και αν έκρινα ότι χρειάζεται κ άλλο θα το τραβούσα μέχρι τις 14.
Λογικά, αν υποθέσουμε ότι στα φαλακρά, ασθενή σημεία έχουμε μειωμένη αιμάτωση - οξυγόνο, τότε για να μπορεί αυτή η περιοχή να αρχίσει να τροφοδοτείται κανονικά θα πρέπει να καταφέρουμε με τον τραυματισμό να δημιουργήσουμε αγγειογένεση.
Ένα νέο δίκτυο αιμοφόρων αγγείων ώστε να αρχίσει να τροφοδοτεί εκ νέου τα τριχοθυλάκια...
Όνειρο θερινής νυκτός ακούγεται ε...?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Καλησπέρα στα μέλη και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...

Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ roller μίας και με τον συνδυασμό fina+mino έχω δεί σημαντική
βελτίωση σε όλο το κεφάλι εκτός στην κορυφή του κρανίου που υπάρχει μια στασιμότητα το τελευταίο 6μηνο.Επίσης στο σημείο εκείνο βλέπω πάρα πολές μικρές τριχούλες που αρνούνται να μεγαλώσουν παρά την καθημερινή χρήση mino καθώς και κοιτώντας στον καθρέφτη βλέπω γύρω απο τον θηλακα της τριχας λευκή κρούστα ή τελός πάντων το σημείο αυτό σαν να "ασπρίζει".Θεωρώ ότι το roller θα βοηθήσει να ισχωρήσει καλύτερα η mino και συνεπώς να μεγαλώσουν -παχύνουν οι τριχούλες.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω με 0,2 σε καθημερινή χρήση μετά το λούσιμο....συνεπώς το roller ποτε θέλει αντικατάσταση?....μετά απο ένα μήνα , δύο ή μετά απο πόσο καιρό τέλος πάντων καθημερινής χρήσης?
Υπάρχει κάποιο αξίοποιστο site για παραγγελία ή απο ebay?
Εχω δεί μέλος να έχει παραγείλει το παρακάτω:
http://www.ebay.com/itm/160748913663?var=460054831149&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Φαίνεται καλό...καματάκι ακριβό...κάποιο άλλο να προτείνεται?

Τhx

AKHS

Member
Υπάρχει ημερομηνία λήξεις επάνω στο κουτί τουλάχιστον σε αυτό που αγόρασα εγώ δεν την έδωσα σημασία όμως για να πω την αλήθεια. Θεωρείται περίπου σαν ιατρικό εργαλείο οπότε πρέπει να έχει. Αν θέλεις την τηρείς και το πετάς όταν λήξει

Prosim

Member
Υπάρχει ημερομηνία λήξεις επάνω στο κουτί τουλάχιστον σε αυτό που αγόρασα εγώ δεν την έδωσα σημασία όμως για να πω την αλήθεια. Θεωρείται περίπου σαν ιατρικό εργαλείο οπότε πρέπει να έχει. Αν θέλεις την τηρείς και το πετάς όταν λήξει.

Δεν το πήρα πρέφα καθόλου και πέταξα το κουτί... Παιδιά, είχα παραγγείλει από τον σύνδεσμο κάτω. Πιστεύω και άλλοι θα έχετε από κει. Είναι εύκολο να ρίξετε μια ματιά στις ημερομηνίες λήξης και να μου πείτε ενδεικτικά ώστε να ξέρω πάνω κάτω πότε να το αλλάξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29

Για την ιστορία και ενημερωτικούς λόγους: εγώ με το 0.75mm ματώνω με το που πιέσω λίγο παραπάνω. Επίσης, δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλα μέλη, αλλά όποτε ρολάρω μετά νιώθω πολύ ευδιάθετος - λες και έχω πιει 2 μπυρίτσες. Ίσως οφείλεται στην αιμάτωση...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Prosim είπε:
[

Για την ιστορία και ενημερωτικούς λόγους: εγώ με το 0.75mm ματώνω με το που πιέσω λίγο παραπάνω. Επίσης, δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλα μέλη, αλλά όποτε ρολάρω μετά νιώθω πολύ ευδιάθετος - λες και έχω πιει 2 μπυρίτσες. Ίσως οφείλεται στην αιμάτωση...

τι συχνοτητα με το 0,75?
απο τριχοπτωση πως τα πας πριν το roller και τωρα?

Prosim είπε:
Δεν το πήρα πρέφα καθόλου και πέταξα το κουτί... Παιδιά, είχα παραγγείλει από τον σύνδεσμο κάτω. Πιστεύω και άλλοι θα έχετε από κει. Είναι εύκολο να ρίξετε μια ματιά στις ημερομηνίες λήξης και να μου πείτε ενδεικτικά ώστε να ξέρω πάνω κάτω πότε να το αλλάξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29

οι συσκευες αυτες χαλανε και φθειρονται με την χρηση η απο χτυπημα

Prosim

Member
τι συχνοτητα με το 0,75?
απο τριχοπτωση πως τα πας πριν το roller και τωρα?

Μία φορά κάθε 7-8 μέρες, αλλά ρολλάρω καλά. Έκανα σήμερα το μεσημέρι και το κεφάλι μου, άμα το ακουμπήσω τώρα, με ενοχλεί και είναι και κόκκινο/ερεθισμένο. Περί τριχόπτωσης είμαι μπερδεμένος. Βλέπεις το ξεκίνησα (το ρόλλερ) καλοκαίρι και εμένα είναι η χειρότερη περίοδός μου. Ό,τι μου φεύγει από μαλλί τότε είναι... Βέβαια, πλέον, έχει αρχίσει και σταθεροποιείται, δεν ξέρω αν είναι το ρόλλερ (ή το βούρτισμα που κάνω επίσης - 3 μέρες μετά το ρολλάρισμα) ή σταμάτησε η εποχική. Πάντως η έντονη τριχόπτωση έφυγε, περιμένω και γω να δω πώς θα πάει, είμαι εντελώς στα όρια μου (στη hairline) για να αρχίσω μινόξ. Αν πέσουν κι άλλο δηλαδή...

Επίσης, καλοκαίρι άρχισα και τοκοτριενόλες. Είχα τριχόπτωση και μ' αυτές, αλλά θέλω να δώσω χρόνο σε όλα αυτά για να έχω -όσο μπορώ- αντικειμενική άποψη.

οι συσκευες αυτες χαλανε και φθειρονται με την χρηση η απο χτυπημα

Έγραψε ο Άκης ότι έχουν ημερομηνία λήξεως γι' αυτό και η ερώτησή μου.

Prosim

Member
Χτες ήταν η 4η φορά που ρόλλαρα και γενικά πίεσα αρκετά. Σήμερα, απ' το μεσημέρι και μετά η τριχόπτωση ήταν σε πρωτόγνωρη κατάσταση! Τα ανακάτευα στο νιπτήρα και φεύγανε τρίχες κατά συρροή. 100% απ' το χθεσινό ρολλάρισμα, μιας και την τελευταία βδομάδα η τριχόπτωση είχε σταθεροποιηθεί... Επίσης, λούζομαι εδώ και μέρες με το Syoss (καφείνη) και τα μαλλιά ήταν σε άψογη κατάσταση. Χτες το βράδυ είπα να λουστώ με το Daohair-s (δεν το 'χα πιάσει από τότε που άρχισα το Syoss) και τα μαλλιά χάλια, σαν άχυρα (και όπως λέω πάνω έντονη τριχόπτωση)...

Το συμπέρασμά μου είναι ότι όλα αλληλεπιδρούν κάπως μεταξύ τους, το κέρατό μου το τράγιο.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
prosim, εμένα το φαινόμενο της τριχόπτωσης σταμάτησε τις 2 τελευταίες εβδομάδες. Τον πρώτο μήνα, γινόταν και εμένα χαμός, ειδικά τις 2 επόμενες ημέρες μετά το ρολλερ.
Αλλά το εφάρμοζα 2 φορές την εβδομάδα ενώ πλέον πέρασα σε μια.
Αυτά τα σαμπουάν που βάζεις, όσο καλά και αν λένε ότι είναι, δεν περιέχουν τίποτα χημικό στα συστατικά τους?
Αν θες τη γνώμη μου, οτιδήποτε βάζεις στο κεφάλι σου μέσα στην εβδομάδα κατά την οποία η περιοχή βρίσκεται σε μια διαδικασία επούλωσης, θέλει πολύ μελέτη και μεγάλη προσοχή γιατί όλα μπορούν να επιδράσουν αρνητικά σ αυτή τη διαδικασία όπου ο οργανισμός προσπαθεί με φυσικό τρόπο να επουλώσει τα μικροτραύματα.
Ακόμα για παράδειγμα και η dht είναι απαραίτητη.
Σ αυτό το pdf δείχνει κάποια πράγματα επιπλέον απ όσα έχουμε αναφέρει για τις προσταγλανδίνες και τις ημέρες που κάνουν peak στην περιοχή. Βασική φαίνεται η 8η ημέρα...ενώ στο σύνολο και πάλι οι 14 ημέρες δείχνουν ιδανικές, όπως είχαμε πει και στις πιο πίσω σελίδες.
http://ge.tt/9DJ1gMU/v/0?c

Livol

New Member
καπα εξηγησε μου κάτι... στο λινκ που δίνεις αναφέρει την ουσία Sucralfate ως προτεινόμενη θεραπεία κατά της ΑΑ... ξέρουμε λοιπόν κάτι γι'αυτό;

http://darvin.gr/website/skincol.htm

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Livol είπε:
καπα εξηγησε μου κάτι... στο λινκ που δίνεις αναφέρει την ουσία Sucralfate ως προτεινόμενη θεραπεία κατά της ΑΑ... ξέρουμε λοιπόν κάτι γι'αυτό;

http://darvin.gr/website/skincol.htm

οπως χαζευα την σελιδα του Γαληνου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8141.html
μου εκανε πολυ εντυπωση αυτην η ουσια.
μοιαζει πολυ με την μινοξιδιλη,ενεργοποιει τους ιδιους αυξητικους παραγοντες.
αν θυμαμαι καλα ειχα πληκτρολογησει στην μηχανη αναζητησης pge2

Livol

New Member
είδα ότι το μοριακό βάρος της πρέπει να είναι μικρότερο για να εισχωρήσει στο δέρμα... αλλά θεωρητικά οι μικρο οπές που δημιουργούνται με το ρόλερ δημιουργούν δίοδο για την ενεργό ουσία + ότι η αλοιφή είναι αναπλαστική για την επαναφορά του δέρματος, οπότε ακούγεται ιδανικός συνδυασμός με το ρόλερ.

το αστείο είναι ότι στο εξωτερικό δεν μπορούν να βρουν σκεύασμα με την ουσία γιαυτό δεν την εχουν δοκιμασει ακομη...

Prosim

Member
Αυτά τα σαμπουάν που βάζεις, όσο καλά και αν λένε ότι είναι, δεν περιέχουν τίποτα χημικό στα συστατικά τους?
Αν θες τη γνώμη μου, οτιδήποτε βάζεις στο κεφάλι σου μέσα στην εβδομάδα κατά την οποία η περιοχή βρίσκεται σε μια διαδικασία επούλωσης, θέλει πολύ μελέτη και μεγάλη προσοχή γιατί όλα μπορούν να επιδράσουν αρνητικά σ αυτή τη διαδικασία όπου ο οργανισμός προσπαθεί με φυσικό τρόπο να επουλώσει τα μικροτραύματα.

GOMI, λογικά έχουν, υποθέτω όπως όλα του εμπορίου... Αν έχεις να προτείνεις κάτι φυσικό που να δίνει όγκο και μην είναι πανάκριβο, ευπρόδεκτος ;)
Χρησιμοποιούσα της Apivita (το αντρικό, το μπλε, κατά της τριχόπτωσης) πάνω από χρόνο, αλλά 8.50Ε στην καλύτερη τα 250ml (και είναι και σαμπουάν, δεν κάνει και τίποτα σπουδαίο δηλαδή...).

Ωστόσο, δεν ξαναβάζω κάτι δυνατό (οπως το daohair-s) στο κεφάλι μου τις 2 πρώτες μέρες μετά το ρολλάρισμα... Μαλλον πάω για σκέτο πράσινο σαπούνι το διημερο.

Το άλλο με τις προσταγλανδίνδες δεν το πολυκατάλαβα, δεν είμαι και εξπέρ με δαύτα :p

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς, τα έχω κόψει τα σαμπουάν εδώ και κανά χρόνο και λούζομαι κάθε μέρα με σαπούνι που έχει διάφορα έλαια και όταν δεν προλαβαίνω να παραγγείλω, χρησιμοποιώ με λάδι ελιάς.
Προσπάθησε να μην αλλάζεις συχνά σαμπουάν κλπ γιατί επηρεάζει το καθένα, ανάλογα με τα συστατικά του, το ph του δέρματος.
Επίσης το πράσινο σαπούνι δεν θεωρείται και ότι καλύτερο για το πρόβλημά μας.

Livol είπε:
είδα ότι το μοριακό βάρος της πρέπει να είναι μικρότερο για να εισχωρήσει στο δέρμα... αλλά θεωρητικά οι μικρο οπές που δημιουργούνται με το ρόλερ δημιουργούν δίοδο για την ενεργό ουσία + ότι η αλοιφή είναι αναπλαστική για την επαναφορά του δέρματος, οπότε ακούγεται ιδανικός συνδυασμός με το ρόλερ.

το αστείο είναι ότι στο εξωτερικό δεν μπορούν να βρουν σκεύασμα με την ουσία γιαυτό δεν την εχουν δοκιμασει ακομη...

Increases EGF receptor expression

Αν δεν υπήρχε αυτό το αρνητικό στα 10 θετικά που έχει, θα την είχα ξεκινήσει ήδη.
H μικρονισμένη μορφή είναι πολύ καλύτερη από άποψη μοριακού βάρους, αλλά δύσκολο να βρεθεί.
Επίσης σε 25% που είναι η skincol είναι μπόμπα και εκτός από ρόλλερ, η προσθήκη για παράδειγμα emu oil θα βοηθούσε να περάσει στο δέρμα ευκολότερα.

vag25

Well-Known Member
Αυτο που χρησιμοποιεις δεν ειναι πρασινο με διαφορα ελαια?

Και εγω εχω σκεφτει οτι μετα το ρολλερ δεν μπορω να χρησιμοποιω οτι να ναι.
Αυτο που κανω ειναι να χρησιμοποιω καποια της apivita και μαλιστα δεν τα κραταω πολυ στο κεφαλι τις πρωτες μερες μετα το ρολλερ.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όχι vag, κάπου έχω μια έρευνα για το πράσινο σαπούνι και θυμάμαι οτι δεν ήταν καλό για εμάς. Αν την βρω θα την ανεβάσω.

Τώρα χρησιμοποιώ αυτό

http://www.snpstore.co.uk/node/80

και είναι άψογο.
Το αρνητικό είναι ότι λιώνει εύκολα και το έχω στο ψυγείο.

Prosim

Member
Με μπερδέψατε. Άλλο το πράσινο σαπούνι και άλλο το ελιάς; Ελιάς έχει στα σούπερ μάρκετ;

Άρα, Ελλάδα, GOMI, δεν παίζει κάτι, ε; Προσπαθώ να τα βρισκω δω γιατι αν ξεμείνεις είναι πρόβλημα...
Πόσο σε βγάζει η πλάκα το σαπούνι;;

Livol

New Member
αυτός όντως είναι μαλακία... αλλά τι γίνεται με τις έρευνες που λένε ότι βοηθάει στην τριχόπτωση κλπ..;

Μπλουζα