gianniskritikos2
Active Member
με ανχοσες παρα πολυ η αληθια ειναι ψαχνω απο δω και απο εκει...δεν μου παει το κοντο μαλλι καθολου ομως το λενε ολοι οσοι με ξερουν ποσο μαλλον το καραφλο οποτε το μαλλι εχει μεγαλη σημασια για μενα με αυτα που ειπες πριν μιαζει σαν ειναι η λυση στην καραφλα αλλα για κοντα μαλλια διοτι αν ριχνει τις υγιες τριχες τοτε θα ριχνει συνεχια και συνεχια και θα βγαινουν και παλι θα πεφτουν μπορει να πυκνωνει αλλα τις ριχνει συνεχια με την λογικη που ειπες αρα ειναι η λυση στα κοντα μαλλια διοτι δεν θα μακρενουν αλλα το χρισιμοποιουν και γυναικες.... οπως το παρουσιασες μου βγαζει μια εικονα με πληγες που φεβγουν πολλα μαλλια οταν λες σεντινκ με αυτο λες να αδιασω ασπουμε ?> να μου φιγει το μισο μαλλι η μιλαμε για απλα τριχοπτωση να πεφτουν ασπουμε αντι για 70 τι μερα να χανεισ 110 ασπουμε και σεντινκ που θα κραταει για παντα απλα θα ξαναγενιουντε συνεχια η σεντινκ για λιγο διοτι αν ειναι λογο πληγων πληγες προκαλουμε παντα με το ρολλερ αρα για παντα σεντινκ... ξερω δεν εισαι ιδικος και εσυ τωρα το τεσταρεις αλλα ετσι οπως το πες με ανχοσες αμα δεν φοβασε να δεις τριχες να φεβγουν ξεκινα πεφτουν και καλες τριχες μου μιναν πολες στο χερι και οχι χνουδια... λογο πληγων καπως ακουγετε μηπος τα λες λαθος? η δεν τα εξηγισες σωστα η δεν εισαι σιγουρος τι παιζει ακριβως?και το δεν το φοβαμε ειναι σαν να λες δεν το φοβαμε να μου πεσουν ολα τ αμαλλια.... xD σε κουρασα ξαναλεω δεν εισαι ιδικος αλλα με κομπλαρες