Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:[quote author=kapamarou link=topic=1573.msg47728#msg47728 date=1297499378]
σε μια ερευνα 3 ατομων(εμενα και δυο φιλων μου),ομοφωνα τα αποτελεσματα δειξανε οτι 50mg zinc και 50mg β6/24 h, βελτιωνουν την libido,οσοι εχετε αυτο το side effect απο χρηση φινα,ντουτα μπορειτε να δοκιμασετε 8)
boost είπε:[quote author=Blindfold link=topic=1573.msg47737#msg47737 date=1297505655]
[quote author=kapamarou link=topic=1573.msg47728#msg47728 date=1297499378]
σε μια ερευνα 3 ατομων(εμενα και δυο φιλων μου),ομοφωνα τα αποτελεσματα δειξανε οτι 50mg zinc και 50mg β6/24 h, βελτιωνουν την libido,οσοι εχετε αυτο το side effect απο χρηση φινα,ντουτα μπορειτε να δοκιμασετε 8)
η καλυτερη τροφη που ανεβαζει την λιμπιντο ειναι :grandpa: :grandpa: το κρασι το βαρελισιο 7SFGSFG 7SFGSFG διαφορετικο νιμου : : συνεχεια 7SFGSFG 7SFGSFG και γεματη ευρο η τσεπη :worshipper :worshipper :worshipper και μετα δωστε μου μια καρτελα προσκαρ τη μερα και πειτε μετα οτι δεν μπορωkapamarou είπε:νομιζω τα παρεξηγειτε ολα ;D
η καλυτερη τροφη που ανεβαζει την λιμπιντο ειναι :grandpa: :grandpa: το κρασι το βαρελισιο 7SFGSFG 7SFGSFG διαφορετικο νιμου : : συνεχεια 7SFGSFG 7SFGSFG και γεματη ευρο η τσεπη :worshipper :worshipper :worshipper και μετα δωστε μου μια καρτελα προσκαρ τη μερα και πειτε μετα οτι δεν μπορωloukas alcoholic είπε:[quote author=kapamarou link=topic=1573.msg47760#msg47760 date=1297523506]
νομιζω τα παρεξηγειτε ολα ;D
ειναι :worshipper :worshipper:worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper
Όχι πείτε μου... είναι ή δεν είναι ΘΕΟΣ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ότι πρέπει να το κοψω σιγά σιγά :'(tropheus είπε:Το κακό kapamarou είναι ο ψευδάργυρος ανεβάζει τη λίμπιντο επειδή βάζει χέρι στα επίπεδα της τεστοστερόνης
Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό ...
kapamarou είπε:απο περιεργεια ανεβασα τις 5 τελευταιες μερες σε 100mg zinc/24h και τα αποτελεσματα ειναι τα παρακατω
OR8IA MENOUN TA KLADIA LIVE
πολυ,οταν ξεκινησα με εποιασε την δεκατη μερα με πολυ εκτοξευση,μετα τους δυο μηνες ομως αρχισαν να εξασθενουν σιγα σιγα τα αποτελεσματα του,της solgar ειναι αυτα που εχω,το κοβω προς το παρον,αλλα θα το εχω υποψιν στο μελλονΚαπαμαρου τοση διαφορα ειδες με τον ψευδαργυρο??Παιρνεις της SOLG@R??Δλδ απο αργινινη καλυτερα ψευδαργυρος???