Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μου μάλλον κοιμήθηκες πατώντας το κεφάλι στην περιοχή εκείνη. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να καθαρίσει η περιοχή με κάποιο διάλυμα και ίσως να τοποθετηθεί καινούρια γάζα. Επικοινώνησε με τον γιατρό....Παιδιά σήμερα που ξύπνησα είδα ότι οι γάζες ήταν κατακόκκινες θα πρέπει να μάτωσε πολύ όλο πίσω όταν κοιμόμουν. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο?
Ναι ανάσκελα κοιμήθηκα γτ πλάγια φοβομουνα μην μέσα στον ύπνο τριφτουν τα graft πάνω στο μαξιλάρι. Θα ξαναπάω σήμερα να βγάλουμε τις γάζες και θα δουμε.Φίλε μου μάλλον κοιμήθηκες πατώντας το κεφάλι στην περιοχή εκείνη. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να καθαρίσει η περιοχή με κάποιο διάλυμα και ίσως να τοποθετηθεί καινούρια γάζα. Επικοινώνησε με τον γιατρό....
Ναι όντως. Αμα μπεις από το κινητό δεν φαίνεται η υπογραφή. Πρέπει να μπεις από υπολογιστή για να το δεις.Στην υπογραφή του γράφει ότι παίρνει φιναστερίδη:
"2. Proscar 1/5 απο 11/1/2014"
Μου ειπαν οτι θα φυγουν με το τρυψιμο με τον καιρο.Ω ρε φιλε... τι γινεται εκει πισω.
Ο γιατρος δε σου δωσε καποια κατευθυνση στο τι να κανεις;
Πάντως πίσω έγινε αραιή η εξαγωγή όποτε δεν είναι ότι σου έβγαλε πολλά μοσχεύματα και ερεθίστηκε η δότρια. Είχες ευαίσθητο δέρμα εκεί και μάτωσε περισσότερο, σε άλλον πχ με τόσα λίγα μοσχεύματα δεν θα φαινόταν τίποτα. Είναι αναλόγως το άτομο δηλαδή…με τα λουσιματα θα αρχίσει να φεύγειΕπίσης βάζω μια της δοτριας πριν την εξαγωγή. Και 3 δικές μου για να δείξω την κατάσταση της δοτριας σήμερα. Είχα ματώσει πάρα πολύ όπως μου είπε κ ο γιατρός κ όπως βλέπετε έχει πολλά ξεραμένα αίματα και κοκκινίλες.
Ναι τα περισσοτερα τα εβγαλε απο πλαγια οπου εχει κ το περισσοτερο αιμα. Τιμη δεν θα πω ακριβως γτ δν ξερω αν θελει η κλινικη αλλα εγινε κανονισμος να ειναι λιγοτερο απο ολοημερη καθως βγαλαμε λιγοτερα grafts.Πάντως πίσω έγινε αραιή η εξαγωγή όποτε δεν είναι ότι σου έβγαλε πολλά μοσχεύματα και ερεθίστηκε η δότρια. Είχες ευαίσθητο δέρμα εκεί και μάτωσε περισσότερο, σε άλλον πχ με τόσα λίγα μοσχεύματα δεν θα φαινόταν τίποτα. Είναι αναλόγως το άτομο δηλαδή…με τα λουσιματα θα αρχίσει να φεύγει
Τελικά ποσό πλήρωσες για την επέμβαση ; δεν είδα κάπου να το ανέφερες…
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν έχει θέμα φίλε η κλινική αφού και τα αλλαΝαι τα περισσοτερα τα εβγαλε απο πλαγια οπου εχει κ το περισσοτερο αιμα. Τιμη δεν θα πω ακριβως γτ δν ξερω αν θελει η κλινικη αλλα εγινε κανονισμος να ειναι λιγοτερο απο ολοημερη καθως βγαλαμε λιγοτερα grafts.
Nαι καπου εκει ηταν το ποσο, λιγο λιγοτερο.Δεν έχει θέμα φίλε η κλινική αφού και τα αλλα
Μέλη που έκαναν εκεί επέμβαση είπαν κανονικά ποσο πλήρωσαν..όποτε πλήρωσες λιγότερα από τα 2500 που χρεώνει κανονικά για μονοήμερη συνέδρια. Ας πούμε 2000 ευρώ ή και πιο λίγα…
Καλησπέρα, έτυχε και έκανα στον ίδιο γιατρό πριν 4 μήνες. Είχα και εγώ πρήξιμο μέτωπο και κατέβηκε και κάτω από το μάτι , αλλά στις 8-10 μέρες έφυγε. Καλή φύτρωση.Τέλος το μέτωπό μου και γενικά το κεφάλι έχει πρηστεί και φουσκώσει. Καμία εμπειρία για το πότε περνάει το πρήξιμο?
Συμβαινει σε διαφορους και αυτό. Υπομονή σε καμία βδομάδα λογικα θα έχει φύγει..Nαι καπου εκει ηταν το ποσο, λιγο λιγοτερο.
Με το πρηξιμο φιλε μου ξερεις τι παιζει? Χτες ηταν λιγοτερο, σημερα εχει απλωθει κι αλλο εχει φουσκωσει το μετωπο μεχρι τη μυτη. εχω φουσκωσει στα πλαγια εκει που κανουν μυτακια τα μαλλια κατω απτοθς κροταφους μεχρι πανω απτα αυτια και πισω απο εκει που βγηκαν graft.
Και εγω θα ανησυχουσα Μπομπυ. Εντωμεταξυ και εδω εχουμε δει αρκετα περιστατικα και κατι τετοιο δε θυμαμαι.Καλή επιτυχία φίλε! Ανησυχητική η εικόνα στην δότρια. Ελπίζω να μην είναι αιματώματα αυτά, παρά ξεραμένο αίμα, αλλά και πάλι εγώ θα ανησυχούσα……