ΤΥΡΚΑΛΑΣ 20/2/2023 ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΟΤΡΙΑ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lex-A

New Member
αα οκ...και πως πάει η εξέλιξη σου; έχεις ανεβάσει πουθενά καμια φωτο;
Όχι δεν έκανα παρουσίαση για να μην αγχωθώ. Δεν έβγαζα φωτό ανά μήνα,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βοηθήσω. Αλλά πάει καλά. Για να μην χαλάμε το νήμα, εάν θέλετε μπορώ να ανεβάσω φωτό από την τοποθέτηση και πως είμαι στους 5 μήνες σε δικό μου νήμα.

montecristo

Well-Known Member
Όχι δεν έκανα παρουσίαση για να μην αγχωθώ. Δεν έβγαζα φωτό ανά μήνα,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βοηθήσω. Αλλά πάει καλά. Για να μην χαλάμε το νήμα, εάν θέλετε μπορώ να ανεβάσω φωτό από την τοποθέτηση και πως είμαι στους 5 μήνες σε δικό μου νήμα.
Εντάξει δεν πειράζει που δεν έχεις φωτογραφιες ανα μήνα. Ναι αμε θα βοηθούσε και η δίκη σου παρουσίαση. Φτιάξε ενα δικό σου νήμα στις παρουσίασεις της κλινικής, βάλε μια φωτο με το πριν, με την τοποθέτηση και πως είσαι τώρα στους 5 μηνες

petrospap

Active Member
Είμαι στη φάση του shedding και βλέπω κάποιες τρίχες που πέφτουν ότι έχουν ένα μαύρο στο κάτω μέρος, έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? (1η φωτό) Επίσης όταν έβγαλα κάποιες πολύ κοντινές φωτογραφίες παρατήρησα και κάποιες τρίχες στο πάνω μέρος να είναι πιο παχιές απτό υπόλοιπο κομμάτι της τρίχας και να έχουν ένα άσπρο στην άκρη όπως αυτές που κύκλωσα. (2η και 3η φωτό)

Συνημμένα

• Screenshot_2023-03-23-10-48-10-435_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-03-23-10-48-10-435_com.miui.gallery.jpg
    938 KB · Προβολές: 222
  • IMG_20230323_154651.jpg
    IMG_20230323_154651.jpg
    367.6 KB · Προβολές: 156
  • IMG_20230323_154711.jpg
    IMG_20230323_154711.jpg
    314 KB · Προβολές: 192

petrospap

Active Member
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι στο shedding αλλα θελω τα φωτα σας. Σε καποια σημεια τα οποια εχω κυκλωσει και με κοκκινο ειναι προφανες οτι εχουν πεσει τριχες απο εκει και θα βγουν καινουργιες. Αλλα υπαρχουν γενικα σημεια τα οποια ειναι τελειως κενα και δεν εχουν ουτε τρυπες ουτε σημαδια ουτε τιποτα να φαινεται οτι υπηρχε graft εκει που επεσε (η θα βγει) βαζω μια φωτο το ιδιο σημειο στις 12 μερες και μια στο σημερα.

Συνημμένα

• 12345.png
    12345.png
    2 MB · Προβολές: 198
  • 56789.jpg
    56789.jpg
    187.2 KB · Προβολές: 203
Τελευταία επεξεργασία:

petrospap

Active Member
Καλησπερα σε ολους. Δυστυχως μου ετυχαν καποια προβληματα υγειας και καποια οικογενειακα και δεν ειχα τον χρονο και την διαθεση να ασχοληθω με το θεμα του μαλλιου μου.
Η φυτρωση φαινεται να σταματησε γυρω στο 5μηνο για καποιο λογο και πλεον 1μιση χρονο μετα φαινεται πως ισως να ειναι κ λιγο χειροτερα απο 5μηνο (πολυ πιθανη DUPA). Απο οτι βλεπω σε καποιες φωτο που εχω βγαλει με φακο macro καποια πολυτριχα εβγαλαν μονο μια τριχα και γενικα δεν υπηρχε πληρης φυτρωση καθως σταμτησε γυρω στο 5μηνο.
Θα ανεβασω τωρα καποιες προχειρες για συγκριση και οταν εχω χρονο θα ανεβασω πιο αναλυτικα.

5ΜΗΝΟ
5μηνο1.png

ΤΩΡΑ

τωρα1.png

ΚΡΟΤΑΦΟΣ ΜΕ ΦΑΚΟ ΜΑΚΡΟ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ
5μηνο2.jpg

ΚΡΟΤΑΦΟΣ ΜΕ ΦΑΚΟ ΜΑΚΡΟ ΤΩΡΑ

τωρα2.jpg

Υπενθυμιζω στις 2 βδομαδες μετα τη μεταμοσχευση και πριν αρχισουν να πεφτουν τα μοσχευματα η πυκνοτητα ηταν καπως ετσι

prin1.jpg

prin2.jpg

Τελος να πω οτι γνωριζα πριν μπω οτι ισως εχω θεμα με DUPA οπως μου ειχαν πει καποια μελη εδω και πως εχω αδυναμη δοτρια αλλα αυτα δεν θα με πειραζε καποιο αραιο αποτελεσμα καθως εξ αρχης ειχα στο μυαλο μου οτι θα συνδιαζω τη μεταμοσχευση με τοππικ. Παρολα αυτα δεν νομιζω η φυτρωση να ειναι πληρης σε σχεση με αυτα που δειχνουν οτι μπηκαν οι 2 τελευταιες φωτογραφιες.

Θα ελεγα οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος συνδιαστηκα με τοππικ επειδη στους κροταφους δεν ειχα καθολου μαλλι.
Σκοπευω να ξαναμπω για αλλη μια γυρω στα 1500 grafts παλι στο μελλον (δεν εχω αποφασισει ακομα ποτε) για να βαλω στη μεση του κεφαλιου καθως εχει σχεδον αδειασει και εκει.

Οταν εχω χρονο θα ανεβασω περισσοτερες απο την τωρινη κατασταση.

edit: για καποιο λογο μονο μια απτις φωτογραφιες εμφανιζει σαν attachment και οι αλλες φαινονται μονο στο νημα αλλα οχι ολες μαζι κατω στον viewer

Συνημμένα

• 1724062744683.png
    1724062744683.png
    1.3 MB · Προβολές: 60
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Φαίνεται υποχώρηση από το 5μηνο...... αν είχες υποψία ντούπα τότε χωρίς αγωγή ήταν δεδομένο ότι θα είχες πρόβλημα. Με αγωγή (τπυλάχιστον 1 χρόνο πριν την ΜΜ) θα ήσουν προστατευμένος από πρισσότερες απώλειες. Παίρνεις αγωγή ή όχι?

Σοκαρίστηκα δηλαδή αυτό το αποτέλεσμα που σε έκανε μου πεις χρειάστηκε μια ολόκληρη μέρα Απών όλα γίνονται και όλα φτιάχνονται μπορώ να σου δώσω κάποιες καλές λύσεις αν θέλεις στείλε μου

alex7

Well-Known Member
Εδώ για την αποτυχία στην μεταμόσχευση υπάρχει σαφέστατη αιτία η οποία προκύπτει τόσο απο τα λεγόμενα του συναδέλφου όπως και από τις φωτο και είναι η θυλακίτιδα ! Κάποιοι εδώ λαθεμένα- και το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις σε αποτυχίες σε μμ στο forum- το ανάγεται σε DUPA ,BUPA και στο γεγονός οτι ο ασθενής δεν έλαβε το "μαγικό φίλτρο" της φιναστερίδης που λύνει όλα τα προβλήματα σε όλες τις νόσους της τριχόπτωσης.Δεν είναι όμως έτσι.

Kostas97

Well-Known Member
Εδώ για την αποτυχία στην μεταμόσχευση υπάρχει σαφέστατη αιτία η οποία προκύπτει τόσο απο τα λεγόμενα του συναδέλφου όπως και από τις φωτο και είναι η θυλακίτιδα ! Κάποιοι εδώ λαθεμένα- και το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις σε αποτυχίες σε μμ στο forum- το ανάγεται σε DUPA ,BUPA και στο γεγονός οτι ο ασθενής δεν έλαβε το "μαγικό φίλτρο" της φιναστερίδης που λύνει όλα τα προβλήματα σε όλες τις νόσους της τριχόπτωσης.Δεν είναι όμως έτσι.
Καλησπερα Αλεξ, σε χασαμε. Ελπιζω ολα καλα συνολικα αλλα και στην τελευταια ΜΕΤ που ειχες κανει.

Αν θυμαμαι καλα ακομα ενας συμφορουμιτης στον συγκεκριμενο γιατρο ειχε θυλακιτιδα και πτωχο αποτελεσμα λογω αυτης, συμφωνα με τον γιατρο. Σωστα δεν λεω;

alex7

Well-Known Member
Καλησπερα Αλεξ, σε χασαμε. Ελπιζω ολα καλα συνολικα αλλα και στην τελευταια ΜΕΤ που ειχες κανει.

Αν θυμαμαι καλα ακομα ενας συμφορουμιτης στον συγκεκριμενο γιατρο ειχε θυλακιτιδα και πτωχο αποτελεσμα λογω αυτης, συμφωνα με τον γιατρο. Σωστα δεν λεω;
Έτσι ακριβώς !Εμεις όμως κρίνουμε κάτι από μια εικόνα που βλέπουμε στο forum .Αυτο που είπα για την θυλακιτιδα το αναφέρει ο συνάδελφος τον Μάρτιο του 23 σε ανάρτηση του σε αυτό το νήμα .Εκει στηρίζεται η άποψη μου .Αν έχεις υγιές τριχωτό κατά κανόνα θα σου πάει καλά η ΜΜ.Αν πάσχει το τριχωτό και μάλιστα από θυλακιτιδα δεν θα πάει καλά .Δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό .Δεν έχω επαφή .Στο περιστατικό με τον άλλο ασθενή που αν θυμάμαι ήταν ο jhack11 είχα ρωτήσει τόσο τον ασθενή όσο και τον γιατρό .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν η εικόνα στους 18 μήνες είναι χειρότερη από τους 5 δεν φταίει η θυλακίτιδα. Αν έφταιγε η θυλακίτιδα το αποτέλεσμα θα ήταν πτωχό από την αρχή δεν θα χειροτέρευε στην πορεία.

Μπλουζα