montecristo
Well-Known Member
αα οκ...και πως πάει η εξέλιξη σου; έχεις ανεβάσει πουθενά καμια φωτο;Στον Τυρκαλα και εγώ 20-21 Οκτώβρη του 22
αα οκ...και πως πάει η εξέλιξη σου; έχεις ανεβάσει πουθενά καμια φωτο;Στον Τυρκαλα και εγώ 20-21 Οκτώβρη του 22
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι δεν έκανα παρουσίαση για να μην αγχωθώ. Δεν έβγαζα φωτό ανά μήνα,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βοηθήσω. Αλλά πάει καλά. Για να μην χαλάμε το νήμα, εάν θέλετε μπορώ να ανεβάσω φωτό από την τοποθέτηση και πως είμαι στους 5 μήνες σε δικό μου νήμα.αα οκ...και πως πάει η εξέλιξη σου; έχεις ανεβάσει πουθενά καμια φωτο;
Εντάξει δεν πειράζει που δεν έχεις φωτογραφιες ανα μήνα. Ναι αμε θα βοηθούσε και η δίκη σου παρουσίαση. Φτιάξε ενα δικό σου νήμα στις παρουσίασεις της κλινικής, βάλε μια φωτο με το πριν, με την τοποθέτηση και πως είσαι τώρα στους 5 μηνεςΌχι δεν έκανα παρουσίαση για να μην αγχωθώ. Δεν έβγαζα φωτό ανά μήνα,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βοηθήσω. Αλλά πάει καλά. Για να μην χαλάμε το νήμα, εάν θέλετε μπορώ να ανεβάσω φωτό από την τοποθέτηση και πως είμαι στους 5 μήνες σε δικό μου νήμα.
Ναι το ξέρω, δεν λέω αυτό.Είσαι πολύ νωρίς ακόμα
έχει από τον Ιούλιο πάντως να μπει μέσα..κανε μας ενα update φιλε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπερα Αλεξ, σε χασαμε. Ελπιζω ολα καλα συνολικα αλλα και στην τελευταια ΜΕΤ που ειχες κανει.Εδώ για την αποτυχία στην μεταμόσχευση υπάρχει σαφέστατη αιτία η οποία προκύπτει τόσο απο τα λεγόμενα του συναδέλφου όπως και από τις φωτο και είναι η θυλακίτιδα ! Κάποιοι εδώ λαθεμένα- και το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις σε αποτυχίες σε μμ στο forum- το ανάγεται σε DUPA ,BUPA και στο γεγονός οτι ο ασθενής δεν έλαβε το "μαγικό φίλτρο" της φιναστερίδης που λύνει όλα τα προβλήματα σε όλες τις νόσους της τριχόπτωσης.Δεν είναι όμως έτσι.
Έτσι ακριβώς !Εμεις όμως κρίνουμε κάτι από μια εικόνα που βλέπουμε στο forum .Αυτο που είπα για την θυλακιτιδα το αναφέρει ο συνάδελφος τον Μάρτιο του 23 σε ανάρτηση του σε αυτό το νήμα .Εκει στηρίζεται η άποψη μου .Αν έχεις υγιές τριχωτό κατά κανόνα θα σου πάει καλά η ΜΜ.Αν πάσχει το τριχωτό και μάλιστα από θυλακιτιδα δεν θα πάει καλά .Δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό .Δεν έχω επαφή .Στο περιστατικό με τον άλλο ασθενή που αν θυμάμαι ήταν ο jhack11 είχα ρωτήσει τόσο τον ασθενή όσο και τον γιατρό .Καλησπερα Αλεξ, σε χασαμε. Ελπιζω ολα καλα συνολικα αλλα και στην τελευταια ΜΕΤ που ειχες κανει.
Αν θυμαμαι καλα ακομα ενας συμφορουμιτης στον συγκεκριμενο γιατρο ειχε θυλακιτιδα και πτωχο αποτελεσμα λογω αυτης, συμφωνα με τον γιατρο. Σωστα δεν λεω;
Τι πιστεύεις ευθύνεται ;Όταν η εικόνα στους 18 μήνες είναι χειρότερη από τους 5 δεν φταίει η θυλακίτιδα. Αν έφταιγε η θυλακίτιδα το αποτέλεσμα θα ήταν πτωχό από την αρχή δεν θα χειροτέρευε στην πορεία.