Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για τον Λορεντζο έχουμε δείγμα n>30 άρα σύμφωνα με το central limit theorem η «μέση τιμή» του «δείγματος» δηλαδή στην περίπτωση μας η επιτυχία η όχι των ανεξάρτητων περιστατικών είναι ίδια με του πληθυσμού (ανεξάρτητα και μη). Εν προκειμένω στην περίπτωση μας έχουμε μια sampling distribution of the mean και ο «μέσος» μας δείχνει 95% φυτρωση και συνεπώς επιτυχία η οποία ταυτίζεται με αυτή του πληθυσμού αφού το δείγμα είναι n>30. Και αυτό έρχεται να υποστηρίξει και μαθηματικά αυτό που λέει και ο αγαπητός @CVIAL.
Εγώ θα το διατύπωνα λίγο διαφορετικά. Ο σχεδιασμός πάσχει όταν δεν λες κάτι, δεν το συζητάς και αφήνεις να σου κάνει αυτό που νομίζει αυτός και που όπως έχουμε πει πατάει στην νεανική σου hairline. Αν όμως έχεις άποψη και το συζητήσεις μαζί του (έχουμε τέτοια παραδείγματα στο φόρουμ για να μην πλατιάζω) κάνει αυτό που θες.Εγώ νομίζω ο Λορέντζο χάνει στον σχεδιασμό, φυσικότητα φύτρωση και διαχείριση δοτριας είναι πολύ καλός
Χμ ευχαριστώ μοντ.Αρα στον σχεδιασμό καλό είναι να πεις στον Λορέντζο πως και τι..και ανάλογα αν βγαίνουν τα κουκιά υποθέτω προχωράει σε αυτό π θεςΕγώ θα το διατύπωνα λίγο διαφορετικά. Ο σχεδιασμός πάσχει όταν δεν λες κάτι, δεν το συζητάς και αφήνεις να σου κάνει αυτό που νομίζει αυτός και που όπως έχουμε πει πατάει στην νεανική σου hairline. Αν όμως έχεις άποψη και το συζητήσεις μαζί του (έχουμε τέτοια παραδείγματα στο φόρουμ για να μην πλατιάζω) κάνει αυτό που θες.
Γιατί ο Λορέντζο αν του δείξεις συγκεκριμένη hairline είτε από αυτόν είτε από άλλο γιατρο δεν μπορεί να στη βγάλει; Η αν του ζητήσεις να παίξει πάρα πολύ τα irregulations όσο πάει ;Δεν είναι σωστό αυτό το κριτήριο. Να μου έλεγες ότι θα επίλεγες Φρειτας λόγω hairline design θα το καταλάβαινα.
O καθε γιατρος εχει το στυλ του, μπορει να σου κανει το κατεβασμα που θες (αν σε παιρνει απο g) και φυσικα το σχημα. Αλλα απο τον τροπο που φυτευει ειδικα το transition, παλι θα φαινεται Λορεντζο-hairlineΓιατί ο Λορέντζο αν του δείξεις συγκεκριμένη hairline είτε από αυτόν είτε από άλλο γιατρο δεν μπορεί να στη βγάλει; Η αν του ζητήσεις να παίξει πάρα πολύ τα irregulations όσο πάει ;
Τι εννοείς με το transition? Μόνο στην μπαλα ξέρω τι σημαίνει χαχαO καθε γιατρος εχει το στυλ του, μπορει να σου κανει το κατεβασμα που θες (αν σε παιρνει απο g) και φυσικα το σχημα. Αλλα απο τον τροπο που φυτευει ειδικα το transition, παλι θα φαινεται Λορεντζο-hairline
transition zone της hairline ειναι το πρωτο 0,5 με 1 εκατοστο που στις φυσικες hairline ειναι πιο soft και στην μετ ο γιατρος πρεπει να εμφυτευει με πολυ μικρο λογο για να φαινεται φυσικο.Τι εννοείς με το transition? Μόνο στην μπαλα ξέρω τι σημαίνει χαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί ο Λορέντζο αν του δείξεις συγκεκριμένη hairline είτε από αυτόν είτε από άλλο γιατρο δεν μπορεί να στη βγάλει; Η αν του ζητήσεις να παίξει πάρα πολύ τα irregulations όσο πάει ;
Τι εννοείς με το transition? Μόνο στην μπαλα ξέρω τι σημαίνει χαχα
ακριβώς αυτό πιστεύω κ εγώ. Τώρα σχετικά με φρέιτας, εμένα με φοβίζει το ότι φαίνονται υπερβολικά καλές η hairline, πράγμα το οποίο με βάζει σε υποψίες. Ίσως είναι ότι τα περισσότερα είναι μικρά nw με πολλά μαμά μαλλιά. Αλλά καο σ Ε μεγαλύτερα, δε δικαιολογείται τόσο φυσικότητα. Δεν ξέρω, εμένα κάτι με προβληματίζει στον φρειτας, σαν κάτι να καμουφλάρει πολύ επιμελημένα. Μπορεί και να πέφτω έξω, φιλινγκ είναι.Προφανώς και μπορεί, δες του Αεράτου που δεν είναι το στυλ που κάνει συνήθως ο Λορενζο. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε απαίτηση για αυτόν τον σχεδιασμό.
Να τα καμουφλάρει πώς ?ακριβώς αυτό πιστεύω κ εγώ. Τώρα σχετικά με φρέιτας, εμένα με φοβίζει το ότι φαίνονται υπερβολικά καλές η hairline, πράγμα το οποίο με βάζει σε υποψίες. Ίσως είναι ότι τα περισσότερα είναι μικρά nw με πολλά μαμά μαλλιά. Αλλά καο σ Ε μεγαλύτερα, δε δικαιολογείται τόσο φυσικότητα. Δεν ξέρω, εμένα κάτι με προβληματίζει στον φρειτας, σαν κάτι να καμουφλάρει πολύ επιμελημένα. Μπορεί και να πέφτω έξω, φιλινγκ είναι.
Δεν ξέρω ρε φίλε, κάτι μου φαίνεται αδιανόητο καλό. Εκτός αν δείχνει μόνο τα σούπερ επιτυχημένα.Να τα καμουφλάρει πώς ?
Άντε πες να καμουφλάρει τις πυκνότητες..Δεν ξέρω ρε φίλε, κάτι μου φαίνεται αδιανόητο καλό. Εκτός αν δείχνει μόνο τα σούπερ επιτυχημένα.
Οπότε μμ λορεντζο και touch up Freitas? ΧαχαΆντε πες να καμουφλάρει τις πυκνότητες..
Τα micro-irregulations και τη φυσικότητα γενικά πόσο να την καμουφλάρει και με ποιόν τρόπο;
Its a matter of artistic style..
Ή το αντίστροφο δρομολόγιο θα έλεγα..Οπότε μμ λορεντζο και touch up Freitas? Χαχα