Αν σκέφτεσαι συνεχώς όλες τις παρενέργειες πολύ πιθανόν να εμφανίσεις και κάποιες, εγώ προσωπικά δεν είχα καμία ούτε στην αρχή ούτε τώρα αλλά και 2 μέρες είναι πολύ νωρίς για να δεις κάτι. Επίσης καλά έκανες κατά τη γνώμη μου και ξεκίνησες νωρίς τις θεραπείες αφού βλέπεις ότι και ο πατέρας σου τα έχει χάσει όλα. Την φιναστερίδη να ξες ότι αφού την ξεκίνησες και δεις αποτελέσματα δεν πρέπει να τη σταματήσεις ποτέ, εκτός και αν σου βγάλει sides, γιατί ότι σου έδωσε θα το χάσεις πολύ σύντομα και απότομα και μετά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανακτήσεις κάπως το έδαφος. Σου εύχομαι καλή επιτυχία με τη θεραπεία σου φίλε μου!
Τωρα προσεξα το μυνημα σου, κλεινω σχεδον μια εβδομαδα και ακομα δεν εχω την παραμικρη παρενεργεια οποτε υποθετω οτι ειμαι απο τους τυχερους. Ισως το οτι επαιρνα saw palmetto πριν ξεκινησω φιναστεριδη εκανε τον οργανισμο μου να συνηθισει.
Το γνωριζω οτι θα το παιρνω μια ζωη, αλλωστε ειχα κανει και ερευνα στο ιντερνετ το μεγιστο που επαιρνε καποιος φιναστεριδη, και πετυχα εναν σε ενα φορουμ που το ξεκινησε απο τοτε που βγηκε, δηλαδη 1980 αν δεν κανω λαθος μεχρι σημερα, και εχει και 2 παιδια.
Με το saw palmetto ειχα ελαφριους πονους στους ορχεις ελαχιστους βεβαια για 1-2 μερες και απο τοτε τιποτα αλλο.
Τωρα παιρνω φιναστεριδη καθε πρωι πριν φαω πρωινο και στο λουσιμο παρατηρησα οτι χανω λιγοτερες τριχες πλεον.
Συμπληρωματικα με τη φιναστεριδη :
Μαυρο τσαι καθε μερα, πρασινο τσαι χτυπημα στο μιξερ με γαλα σογιας, τσαι κουρκουμα, γενικα εξαιρετικα υγιεινη παλεο διατροφη με τιποτα τυποποιημενο, ζαχαρη ελαχιστη εως μηδαμινη. Λουσιμο με priorin και κρεμα fungoral καθε 2-3 μερες.