mimis giova
Active Member
υπαρχουν ακριβως τα συστατικα??να τα γραψει καπιος αναλητικα αν υπαρχουν κ μπορει..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mimis giova είπε:υπαρχουν ακριβως τα συστατικα??να τα γραψει καπιος αναλητικα αν υπαρχουν κ μπορει..
Φτιάξτε τοπική φιναστερίδη
Θα χρειαστούμε (για ένα μήνα λοσιόν):
Χάπια proscar (δείτε στο τέλος για την ποσότητα)
1 γυάλινο μπουκάλι με καπάκι (από το φαρμακείο)
1 άδειο μπουκάλι μινοξιδίλης (για την φύλαξη της λοσιόν αλλά και το μέτρημα της δόσης)
1 μπουκάλι μινοξιδίλης 2% (όχι 5%)
ή
70% ισοπροπυλική αλκοόλη (από το φαρμακείο).Το καλό με την ισοπροπυλική αλκοόλη είναι ότι είναι φτηνότερη και βρίσκεται σε όλα τα φαρμακεία άμεσα. Επίσης συνιστάτε για όσους δεν αντέχουν τον ερεθισμό που τους προκαλεί η προπυλενική γλυκόλη που περιέχει η μινοξιδίλη (επί της ευκαιρίας, η προπυλενική γλυκόλη παρέχει και καλύτερη απορρόφηση).
δεν θυμαμαι καποιον σε ολο το φορουμ να εχει πετυχει αξιολογα αποτελεσματα με τοπικο αντιανδρογονο.Σκέφτομαι να φτιάξω αυτή την λοσιόν με φίνα όμως,με ντούντα διάβασα έχει τις ίδιες παρενέργειες σαν την oral χορήγηση. Αντί να βάλω μονο ισοπροπυλική αλκοόλη μπορώ να βάλω και λίγο από την προπυλενική γλυκόλη για καλύτερη απορρόφηση?
Θέλω να κόψω την φίνα γιατί τελευταίες εβδομάδες η στήση είναι κάτι σπάνιο και ας έριξα την δόση από 1/4 σε 1/6.
Επειδή είναι καιρός από τότε που άνοιξε αυτό το topic, αν μπορεί κάποιος να κάνει καμια ενημέρωση πως τραβάει το θέμα.
Καλές γιορτές.
αν θελεις καθαροαιμο τοπικο blocker pantostin http://www.hairlossgr.com/threads/pantostin-topical-dht-blocker-alfatradiol.8654/Σίγουρα με τοπική χρήση δεν είναι τόσο δυνατά τα αποτελέσματα από ότι με oral χρήση αλλα έχει λιγότερες παρενέργειες. Θέλω κάτι σε τοπικό DHT blocker και οχι regrowth,για να αγοράζω το revi μου πέφτει οικονομικά βάρη ειδικά για ένα προϊόν που είναι αμφιλεγόμενο :/
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για παρε εδω ρε sven https://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?13595-Topical-Fin-(hasson-and-wong)/page4 ,υποτιθεται οτι οσοι εχουν παρει δεν εχουν παρενεργειες.....επισης απο τα καλυτερα αντιανδρογονα που χρησιμοποιουν τα ξενα φορουμ(ακριβο βεβαια) και προκειται να δοκιμασω συντομα ειναι το ru58841