Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:taso, αν παρατηρείς ταυτόχρονα και περαιτέρω λέπτυνση τριχών, κόψτο μέχρι να δεις τι γίνεται. Την έχω πάθει αρκετές φορές με κάτι που στην αρχή δίνει ένα boost και μετά αρχίζει η κατηφόρα σε χειρότερο βαθμό από πριν.
Briner είπε:Όταν βλέπεις ότι αδειάζει το κεφάλι με ταχύτατους ρυθμούς, δεν μπορείς να το πεις διαφορετικά. Χρησιμοποιώ «καθαρό» δαφνέλαιο (έδωσα σύνδεσμο σε προηγούμενο μήνυμα) και την πρώτη εβδομάδα το έβαλα 4-5 φορές. Το επόμενο διάστημα το έβαζα ανά 3-4 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση το άφηνα 2-3 ώρες στο κεφάλι μου. Εκεί που έβλεπα με το κιάλι να μου πέφτουν τρίχες στο μπάνιο ή να μου μένουν στο χέρι, το τελευταίο διάστημα γέμισε ο τόπος.
louloukos είπε:Το δαφνέλαιο έχω ακούσει δεν πρέπει να το βάζεις στις ρίζες των μαλλιών αλλά στις άκρες..ισχύει κάτι τέτοιο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Yul Brynner είπε:Εδώ και 2 βδομάδες, βάζω δαφνέλαιο κάθε μέρα και το αφήνω 2-3 ώρες τη φορά. Είναι πλέον 4,5 μήνες από τότε που το ξεκίνησα. Η εποχική τριχόπτωση που είχα έχει σταματήσει τελείως εδώ και μια βδομάδα-δέκα μέρες. Με το δαφνέλαιο βλέπω το μαλλί να βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά. Έχουν πεταχτεί νέες φύτρες σε διάφορα σημεία, ειδικά στους κροτάφους. Ακόμα και κατά την εποχική τριχόπτωση, παρότι γενικά «μαδούσα», νέες φύτρες ξεπετάγονταν συνέχεια.
Τάσο και Briner, δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί το δαφνέλαιο αντιδρά σε σας τόσο διαφορετικά. Ενδεχομένως λόγω λιπαρότητας (που εγώ δεν έχω καθόλου).
Εγώ με το δαφνέλαιο παρατηρώ κάτι άλλο: όταν κάνω μασάζ για να το απλώσω παντού, μένουν αρκετές τρίχες στα χέρια μου, έτσι παχύρευστο που είναι και τις συμπαρασύρει. Την περίοδο δε που είχα την εποχική τριχόπτωση, οι τρίχες που έμεναν στα χέρια μου με το μασάζ ήταν πολύ περισσότερες. Τώρα βέβαια που σταμάτησε η εποχική, σταθεροποιήθηκαν στα αρχικά επίπεδα, ενώ μου φαίνεται κιόλας ότι είναι ακόμα λιγότερες απ' ότι όταν το πρωτοξεκίνησα.
tasos είπε:Γεια σου Yul,
ευχαριστώ που συμμετέχεις και εσύ , εγώ κάθε μέρα το είχα για 2μιση μήνες οπότε να έχεις το νού σου.
tasos είπε:Να σημειώσω πάντως ξανά πάλι ότι για 7-8 ημέρες απείχα τελείως απο όλα τα τοπικά και έπαιρνα μόνο φίνα. Πηγαίναν καλύτερα τότε !
Yul Brynner είπε:Ορίστε και ένα σετ φωτογραφιών "πριν και μετά", από τον 3ο στον 4ο μήνα χρήσης δαφνέλαιου:
![]()
Κι αυτό παρά τη μεσολάβηση της εποχικής τριχόπτωσης του Σεπτεμβρίου και παρά τη διακοπή της μινοξιδίλης για 2 μήνες το καλοκαίρι.
Edit: Το πιο οφθαλμοφανές αποτέλεσμα του δαφνέλαιου (που δεν το έχω καταφέρει με κανένα άλλο τοπικό μέχρι τώρα) είναι ότι η εντελώς "κενή" περιοχή που φαίνεται στην αριστερή φωτογραφία (και η οποία είναι κενή εδώ και 1-1,5 χρόνο) έχει καλυφθεί κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ στο κομμάτι που εξακολουθεί στη δεξιά (σημερινή) φωτογραφία να είναι κενό, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και εκεί τρίχες, και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να καλυφθεί κι αυτό.
Beret78 είπε:Ωραίος φίλε μου,πολύ καλά αποτελέσματα.Ποια μάρκα χρησιμοποιείς?
tasos είπε:Ωραίος Yul,
καλά τα πάς και είσαι νωρίς ακόμα στους 2 μήνες ! Εγώ δεν χρησιμοποιούσα όπως το δικό σου αλλά το Salkano (πράσινο και έχει δυνατή μυρωδιά) !
Πρόσεχε μην σου παρουσιάσει τίποτα μετά τους 2,5 μήνες !
Προτεινόμενη χρήση γράφει 3 φορές την εβδομάδα ?