Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατρέ πέσατε στην περίπτωση!!!! Ομιλώ την αγγλική at least 5 μήνες το χρόνο. Καθώς γνωρίζετε το να είσαι fluent σε μια γλώσσα δεν προϋποθέτει να γνωρίζεις την ορολογία σε συγκεκριμένους τομείς, αυτό είναι επακόλουθο π.χ του τομέα απασχόλησης. Για αυτό και σε σπουδές μπορείς να διαλέξεις αντικείμενο όπως επιχειρησιακά Αγγλικά.Ημουν βεβαιος οτι πολλοι δεν ξερουν ποιος ειναι ο οικος Springer.
Για αυτο και σας εβαλα το link....
Πως αλλιως να βοηθησω?
Αν εσυ "φτανεις" μεχρι τον Αδωνη (που ειναι εξαιρετικα μορφωμενος και αξιολογος κατα τα αλλα) και τον Βελοπουλο, αυτο ειναι θεμα που αφορα εσενα και τους οικειους σου.
Τουλαχιστον οι ...ασχετοι που αγοραζουν τα βιβλια του Αδωνη, ΞΕΡΟΥΝ ποσα ΔΕΝ ξερουν....
Επισης, τα βιβλια μου ειναι στα Αγγλικα, οχι Αγγλικα καμακιου στη Ροδο, λιγο πιο δυσκολα.
Οπότε....
ΑΝ εγραφα σε σενα, θα απαντουσα σε ΕΣΕΝΑΕαν απευθύνεσαι σε εμένα Κύριε Αναστασάκη, έγραψα πολλές φορές δεν γνωρίζω τι ήταν κτλ -ξεκάθαρα ! Κ όπου έγραψα καταλαθος ολική ή κατι αντίστοιχο το έκανα EDIT σε ΜΕΘΗ.
Αντρίκια, ξερεις χωρίς κουβέντες πολλές χωρίς ειρωνίες και υπεκφυγές.
@Anastasakis Hair Clinic Γιατρέ ούτε φορά πήρα ούτε τίποτα. Διάβασμα εννοείται ότι θέλουμε πάντα για να διευρύνουμε τους εσωτερικούς μας ορίζοντες και να οξυνουμε τη σκέψη μας ανεξαρτήτως ατόμου. Ρώτησα απλά αν είναι νόμιμο και αν παίζει γενικά καθώς δεν το είχα ακούσει ξανά. Εκτιμώ την απάντηση και ευχαριστώ πολύ αλλα δεν ειρωνευτηκα πουθενά και ούτε έδειξα με το δαχτυλο γιατί πολύ απλά ΔΕ ΓΝΏΡΙΖΑ. Καλές γιορτές!
Νομίζω είναι ήδη αργά….. ακόμα και αυτοί που προσπαθούν να βλέπουν τα πράγματα «ψυχρά» αντικειμενικά είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν από τις εμμονές με τους «εχθρούς» εκεί που δεν υπάρχουν.Γιατρε δημιουργεις εχθρους απο το πουθενα. Σημερα πχ πηγες να δημιουργησεις 2 νεους Legwg James & oreo. Οι οποιοι δεν είχαν τετοια προθεση.
Αρκετες φορες στο παρελθον εχω διαφωνησει με την εμμονη της αλλη πλευρας, αλλα τους τελευταιους μηνες περισσοτερο τροφοδοτεις εσυ τσακωμους παρα οι υποτιθεμενοι ''haters''.
Δεν ειναι το φορουμ εναντιων σου (θα ελεγα οτι μια πολυ μικρη μειοψηφία ειναι) αλλα ετσι οπως παει θα το καταφερεις καποια στιγμη
Καλοπροαιρετη κριτικη.
καλες γιορτες!
Θα μιλησω για ΕΜΕΝΑ.
Οταν υποπτευομαι οτι δεν γνωριζω κατι, κανω ερωτηση σχετική με το αντικειμενο.
Στην προκειμενη θα ρωτουσα:
Ειναι συνηθες?
Ειναι δοκιμο?
Ειναι peer-reviewed?
Το κανουν και άλλοι ιατροι?
ΔΛΔ, ερωτησεις για την Επιστημονική Εγκυροτητα μιας πρακτικής
Ερωτηση αν ειναι ...νομιμο κατι που κανει ένας ιατρός με την δική μου έκθεση και ευθυνη (από 1/1/2022 ειμαι πλεον Vice-President of American Board of Hair Restoration Surgery) ειναι τουλαχιστον άστοχη.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ οτι πρεέπει να ειμαι ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ.
Εχεις καθε δικαιωμα να το υποπτευεσαι (και ΕΓΩ το υποπτευομαι αν κρινει κανεις από την "συμπεριφορα" μου εδω μεσα...) αλλα νομιζω οτι ΑΝ σε ενδιαφερει η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και οχι το ...κουτσομπολιο ή το να "βγαλεις λαγο" (να μην πω το να "δημιουργησεις εντυπωσεις"), ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι πιο χρησιμες ερωτησεις αυτες.
Επειδη δλδ λες πως σε ενδιαφερει η γνωση....
Γιατρε δημιουργεις εχθρους απο το πουθενα. Σημερα πχ πηγες να δημιουργησεις 2 νεους Legwg James & oreo. Οι οποιοι δεν είχαν τετοια προθεση.
Αρκετες φορες στο παρελθον εχω διαφωνησει με την εμμονη της αλλη πλευρας, αλλα τους τελευταιους μηνες περισσοτερο τροφοδοτεις εσυ τσακωμους παρα οι υποτιθεμενοι ''haters''.
Δεν ειναι το φορουμ εναντιων σου (θα ελεγα οτι μια πολυ μικρη μειοψηφία ειναι) αλλα ετσι οπως παει θα το καταφερεις καποια στιγμη
Καλοπροαιρετη κριτικη.
καλες γιορτες!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατρέ πέσατε στην περίπτωση!!!! Ομιλώ την αγγλική at least 5 μήνες το χρόνο. Καθώς γνωρίζετε το να είσαι fluent σε μια γλώσσα δεν προϋποθέτει να γνωρίζεις την ορολογία σε συγκεκριμένους τομείς, αυτό είναι επακόλουθο π.χ του τομέα απασχόλησης. Για αυτό και σε σπουδές μπορείς να διαλέξεις αντικείμενο όπως επιχειρησιακά Αγγλικά.
Τώρα σε επίπεδο καμακιού come with me για να την βρεις δεν παίζω, αλλά αν με είχες παρέα στην έξοδο , θα έκανες level up στις αιθέριες υπάρξεις
Γιατρέ καλά όλα αυτά και τα σχετικά.Το σημαντικότατο σε όλα αυτά είναι αυτό που είπε και ο Vlafo αλλά βλέπω πέρασε πάλι στο ψιλό.Εσεις τι θα λέγατε για την σχέση αναισθητικού και shock loss.; Τουλάχιστον απαντήστε σε κάτι χρήσιμο
Με συγκίνησες ρε μπαγάσαΓιατρε δημιουργεις εχθρους απο το πουθενα. Σημερα πχ πηγες να δημιουργησεις 2 νεους Legwg James & oreo. Οι οποιοι δεν είχαν τετοια προθεση.
Καλοπροαιρετη κριτικη.
καλες γιορτες!
Το φόρουμ είναι ανώνυμο και δεν χρειάζεται ουδείς να δίνει τα προσωπικά του στοιχεία για να ασκήσει κριτική είτε λανθασμένη είτε σωστή. Δεν είναι θέμα αντρισμού να μην θέλεις να αποκαλύψεις την ταυτοτητά σου. Its just the way the game is played. Δεν το λέω τυχαία έχω 3πλάσιες κριτικές και είμαι γνώστης του παιχνιδιού (μεγάλη κουβέντα).Αν ο τροπος να ΜΗΝ δημιουργω εχθρους ειναι να σκυβω το κεφαλι και να κανω πως δεν ακουω τα (αδικα) γιουχαρισματα, τοτε, ναι, ειμαι ο λαθος ανθρωπος.
Απλα θα προτιμούσα εχθρούς με υψηλοτερη ποιοτητα συμπεριφορας
Αντρες με το θαρρος να ερθουν και να μου πουν αυτα που λενε ή υπονοούν καταφατσα και οχι κρυμμενοι πισω από ενα μονιτορ.
Καταφατσα θα ειμαι βεβιως πως θα ντρεποντουσαν. (το διευκρινιζω σε περιπτωση που νομιζει κανεις οτι υπονοω οτι θα φοβοντουσαν. Ουτε καν, δεν ειμαι ουτε κανασ 2μετρος ουτε βιαιος εχω υπάρξει. θεωρω ομως πως από κοντα ολοι συμπεριφερονται πιο κοσμια,)
Εγω ΟΠΩΣ μιλαω εδω μιλάω και καταμουτρα.
Μην σου πω οτι εδω ειμαι και πολυ ευγενης σε σχεση με το τι αξιζουν καποιοι με τον τροπο που γραφουν, λασπολογούν και λοιδορούν.
ΟΧΙ σε σχεση με τοτι αξιζουν ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Σε τι αξιζουν ως ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και ΜΟΝΟΝ!
Αν ψάχνεις για δουλειά στο εξωτερικό στείλε pmΤο φόρουμ είναι ανώνυμο και δεν χρειάζεται ουδείς να δίνει τα προσωπικά του στοιχεία για να ασκήσει κριτική είτε λανθασμένη είτε σωστή. Δεν είναι θέμα αντρισμού να μην θέλεις να αποκαλύψεις την ταυτοτητά σου. Its just the way the game is played. Δεν το λέω τυχαία έχω 3πλάσιες κριτικές και είμαι γνώστης του παιχνιδιού (μεγάλη κουβέντα).
Δεν πρέπει λοιπόν να μπερδεύουμε το επιθετικό μάρκετινγκ που συνάδει με την υπερβολική προβολή του "προιόντος" με την επιθετική συμπεριφορά που οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Η συνταγή είναι 1 : Ευγένεια, είναι δωρεάν και ανοίγει πόρτες.
Αλλιώς η δράση οδηγεί σε αντίδραση και το παιχνίδι χάνεται. Αν βλέπεις οτι το κλίμα δεν σε σηκώνει, πας ρελαντί ή δεν ασχολείσαι. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ λέει η παροιμία.
Στα της μεταμόσχευσης δεν σε κοντράρει κανένας στην γνώση, η δουλειά σου είναι, το φόρουμ όμως είναι ενημερωμένο, με αρκετά μέλη που το έχουν ψάξει και δεν αρκούνται απλά στο thats it.
Τα πράγματα και εδώ είναι απλά, όταν η συνταγή θέλει 3 κεσεδάκια φράουλες και στον μανάβη έχουν μείνει 2 να πουλήσει, δεν πάει να μου πει οτι είναι βιολογικής καλλιέργειας, χώρις ίχνος φυτοφάρμακου, οτι είναι sunkissed ,οτι ο καλλιεργητής τους έπαιζε μότσαρτ ως αγχολυτικό, οτι είχε ατομικό ζακετάκι στην καθεμία για τις κρύες νύχτες, οτι η μεταφορά έγινε με max 40 km/h για να μην ταραχτούν και ζουληχθούν στην διαδρομή, ότι ότι ότι για να της πάρω, αν τελικά δεν είναι 3 τα κεσεδάκια ,τέλος δεν θα βγεί η συνταγή.
Το παν στην απαίτηση είναι να γίνει το deliver.