θαλασσα και μαλλια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

coleman_ts

New Member
Chs είπε:
coleman_ts είπε:
τοσα χρονια να φανταστεις δεν φορουσα καπελο για το λογο να μην πεσουν τα μαλλια μου!!

:eek:mg:

θυμήθηκα μια εκπομπή στο extra 3 παλια τώρα με αυτο που είπες με μια αναπηρη που παρουσιαζε προϊόντα κατα της τριχόπτωσης... Και στις αιτίες έλεγε καπέλα - κράνοι και τα ρεστα.. Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να την απαλαξω απο τη μιζερη ζωη της :guillotine

ρ φιλε καποτε ημουν στο στρατο..!! κ δεν μπορω να εξηγησω κατι.. γιατι οι περισσοτεροι εκει μεσα καραφλιαζουν εφοσον δεν επιαρεαζει? μηπως το κρανος με την τριβη επιρεαζει επιδερμιδα κ θυλακες? τι να πω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
και να επειρεαζει σε καποιο βαθμο λογο τριβης και πολυς ωρας χρισης το καπελακι αμα το βαζεις ελαφρα στο κεφαλι να μην πιεζει απλα σχεδον να ακουμπαει στο κεφαλι για τον ηλιο πανι ειναι που σε προστατευει δεν ειναι κρανος

coleman_ts

New Member
gianniskritikos2 είπε:
και να επειρεαζει σε καποιο βαθμο λογο τριβης και πολυς ωρας χρισης το καπελακι αμα το βαζεις ελαφρα στο κεφαλι να μην πιεζει απλα σχεδον να ακουμπαει στο κεφαλι για τον ηλιο πανι ειναι που σε προστατευει δεν ειναι κρανος

καλα ναι σιγουρα το καπελο μια χαρα θα ειναι!! απλα ειχα αυτη την απορια παντα με το κρανος!!

Serifis

Active Member
Παιδιά θα ρωτήσω κάτι ίσως φανεί λίγο άκυρο. Σκεφτόμουν το καλοκαίρι να ξεκινούσα σπίρο, λέτε όμως να το αφήσω για να δω εάν τελικά το μαλλί θα πάρει από μόνο του τα πάνω του; Πέρυσι το καλοκαίρι είχα δει και growth χωρίς να προσθέσω κάτι( χρησιμοποιούσα ήδη ένα χρόνο μίνο). Το λέω για να είμαι σίγουρος, στο τέλος να ξέρω τι με βοήθησε, η σπίρο ή η θάλασσα...

weznem

Well-Known Member
Serifis είπε:
Παιδιά θα ρωτήσω κάτι ίσως φανεί λίγο άκυρο. Σκεφτόμουν το καλοκαίρι να ξεκινούσα σπίρο, λέτε όμως να το αφήσω για να δω εάν τελικά το μαλλί θα πάρει από μόνο του τα πάνω του; Πέρυσι το καλοκαίρι είχα δει και growth χωρίς να προσθέσω κάτι( χρησιμοποιούσα ήδη ένα χρόνο μίνο). Το λέω για να είμαι σίγουρος, στο τέλος να ξέρω τι με βοήθησε, η σπίρο ή η θάλασσα...

θα ελεγα να δοκιμασεις κατι αλλο ιδιως αμα εχεις το μπατζετ.. η θαλασσα περα του οκγου του μαλλιου δεν βοηθαει σε τπτ για α/α,επισης δεν παιζουν ρολο καπελα- κρανη για την τριχοπτωση..

kаl

New Member
Ξεφαβω ενα θεμα που μολις ειδα τον τιτλο αναρωτηθηκα για ενα πραγμα..Μπαινετε ακομα θαλασσα ??Σε μενα ειναι πραγματικα η μεγαλυτερη μου φοβια..να μπω καμουφλαρισμενος κ να βγω καραφλας ασε που οταν στεγνωσει λογω αλατιου θα φαινετε πλ χειροτερα..Θαλασσα ειναι μονο για κολυμπι και χωρις να πεφτει νερο στο κεφαλι :p βουτιες και τα συναφη τα ξεχναω

εγω παντως ολο το καλοκαιρι σχεδον, ειμαι στην υπαιθρο ειτε για μπανιο είτε για δουλεια με τα μηχανηματα (εφοσον τελειωσουν οι εξετασεις) .. αλλα λουσιμο πρωι βραδυ ... το κεφαλι πρεπει να ειναι καθαρο..

panoslydios

New Member
H θαλασσα ειναι οτι καλυτερο για τα μαλλια. Περιεχει τα παντα. Σπανια ιχνοστοιχεια απο τα βουνα,αλατι ιωδιο και εκατομμυρια αλλα. Οσο καθεσαι και μπαινουν μεσα σου αυτα,κανενας παθογονος δεν εχει
τυχη μπροστα σε αυτα και ειδικα στο αλατι.
Υπηρχε και ενας τυπος του οποιου το ονομα δεν θυμαμαι ,που θεραπευε πληθωρα ασθενειων
με μια λυση απο νερο ωκεανου.
Επισης νερο ωκεανου δινοταν και στους τραυματισμενους στρατιωτες χωρις να υπαρχει αναγκη για δωρεα αιματος.

*** rene quinton

kаl

New Member
ναι ρε πανο το θεμα ειναι αισθητικο κανεις μια βουτια και φαινεται ολη η αληθεια κανεις δν αντιλεγει για την θεραπευτικη ιδιοτητα του θαλασσινου νερου..

panoslydios

New Member
kall2 είπε:
ναι ρε πανο το θεμα ειναι αισθητικο κανεις μια βουτια και φαινεται ολη η αληθεια κανεις δν αντιλεγει για την θεραπευτικη ιδιοτητα του θαλασσινου νερου..

Αισθανομαι οτι μου τα κανει πιο πυκνα,γιατι μενει το αλατι και σα να μαζευουν.Αλλα ναι αν ειναι ηδη κολλημενα και λαδωμενα τα κανει λιγο χαλια.
Το κακο ειναι οτι οταν στα κολλαει και λουζεσαι μετα φευγουν πολλες τριχες .

kаl

New Member
Δεν ξερω εγω που χω ανοιχτους κροταφους και σπαστο οταν κολλανε και στεγνωσουν δν ξερεις τι γινεται,φαινονται αισχρα,και αυτο με τις τριχες ισχυει και χαλιεσαι ακομη περισσοτερο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και 2-3 εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στην παραλία, έχω παρατηρήσει αρκετή μείωση της τριχόπτωσης όμως δυστηχώς η αα στους κροτάφους και την hairline σκοτώνει... Θα περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είναι τελικά το μαλλί τέλος αυγούστου (πέρυσι είχα πολύ μεγάλο regrowth), αν μείνει έτσι όπως είναι τότε απλά δεν φαίνεται η θάλασσα να κάνει κάτι δραματικό...Πάντως στους κροτάφους και την hairline έχω χάσει πολύ έδαφος και δεν βλέπω θετικά το κοντινό μέλλον.

gianniskritikos2

Active Member
η θαλασσα τελικα κατι κανει καλο η κακο δεν ξερω.. οποτε παω μαδαω παραπολυ επισεις κανει χριση μινοξ και μετα απο 2 ωρες να το βουτηξω στο νερο της θαλασσας? λογικα κανει αλλα ρωταω για σιγουρια αμα δεν εκανε θ αμου πειτε θα το ειχατε αναφερει αλλα τεσπα... αν μπορει καποιος ας απαντησει.

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
η θαλασσα τελικα κατι κανει καλο η κακο δεν ξερω.. οποτε παω μαδαω παραπολυ επισεις κανει χριση μινοξ και μετα απο 2 ωρες να το βουτηξω στο νερο της θαλασσας? λογικα κανει αλλα ρωταω για σιγουρια αμα δεν εκανε θ αμου πειτε θα το ειχατε αναφερει αλλα τεσπα... αν μπορει καποιος ας απαντησει.

βλεπεις το δερμα στο κεφαλι αν εχει απορροφηθει... εγω οταν βαζω αιρολ στο μισαωρο εχει απορροφηθει απο το δερμα σχεδον όλη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα