μεταμοσχευση μαλλιων... ακομα και απο τους καλυτερους γ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

comb

Member
Απ: μεταμοσχευση μαλλιων... ακομα και απο τους καλυτερο

Θεωρώ οτι στην περίπτωση του diffuse thinning, είναι σκόπιμο να το παλέψει κανείς λίγο παραπάνω με μια καλή θεραπεία για ένα καλό χρονικό διάστημα, αλλά και η μεταμόσχευση μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα σε πυκνωση αραιής περιοχής, με το ρίσκο του shockloss βέβαια να είναι υπαρκτό αλλά όχι και απαγορευτικό. Κάποιος σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ξέρει οτι η ανάγκη μιας δευτερης μεταμόσχευσης ίσως και τρίτης είναι σχεδόν σίγουρη.

George το πλάνο σου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις(μετά από το να συμφιλιωθείς με την φαλάκρα). Με μια συντηρητική προσέγγιση στο hairline(μαξιμουμ 3000 grafts) μπορείς να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε μια δεύτερη μεταμόσχευση που ίσως χρειαστεί αργότερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

comb είπε:
Θεωρώ οτι στην περίπτωση του diffuse thinning, είναι σκόπιμο να το παλέψει κανείς λίγο παραπάνω με μια καλή θεραπεία για ένα καλό χρονικό διάστημα, αλλά και η μεταμόσχευση μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα σε πυκνωση αραιής περιοχής, με το ρίσκο του shockloss βέβαια να είναι υπαρκτό αλλά όχι και απαγορευτικό. Κάποιος σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ξέρει οτι η ανάγκη μιας δευτερης μεταμόσχευσης ίσως και τρίτης είναι σχεδόν σίγουρη.

Κοιτα καθε μεταμοσχευση ειναι χρονος απο τη ζωη καποιου, εχεις να περασεις ολη την διαδικασια ξανα , να περιμενεις 1 χρονο για να φτασεις στο τελικο αποτελεσμα παλι και τα ρεστα. αν ειναι να κανεις τρεις μεταμοσχευσεις για να κυνηγας τη καραφλα, να εχεις και το ρισκο του shocloss που μπορει να σε στειλει 1 βημα παλι πισω, να μην παιρνεις propecia και το DHT να σου τρωει τα θυλακια...τοτε αστο καλυτερα. Θα δωσεις καμια 50 χιλιαρικα στους γιατρους και θα χεις φαει και καποια χρονια στην αποθεραπεια και στο περιμενε να βγουν τα grafts.

Και φυσικα ολα αυτα χωρις propecia σημαινει αν γινει agressive η MPB μπορει μεσα σε 5-6 χρονια να πας nw6 και αντι να γινεσαι καλυτερα να βλεπεις οτι γινεσαι σιγα σιγα χειροτερα και οσο και να το κυνηγας δε το φτανεις(αν εισαι και τοσο ατυχος να πας και nw7 καποια μερα χωρις το propecia κλαψε). Για αυτο παραδεχομαι οσους περιμεναν και καραφλιασαν και πηγαν μια φορα βαλαν 5-6-8-10000 grafts με megasession στο hasson και καθαρισαν με μια εγχειρηση ενω αλλοi εχουν κανει τρεις και τεσσερις( και προσεχε ολοι σχεδον παιρναν και propecia, φαντασου να μη παιρνεις κιολας, δε ξερω μπορει να σταματησε και να δουλευει τοσο καλα σε αυτους!!!) περιμεναν καθε φορα 1 χρονο να δουν το τελικο αποτελεσμα και κοψαν και το κεφαλι τους 3 φορες!!!

αυτα με το κυνηγι της τριχοπτωσης ειναι πολυ επικινδυνα αν δεν παιρνεις propecia, και μπαινεις σε ενα κοσμο ταλαιπωριας και διαδοχικων μεταμοσχεσεων. Δεν ειναι καν λυση αστο, και μια και βοηθας τωρα νεα παιδια σαν εκπροσωπος κλινικης πρεπει να τους προειδοποιεις φιλε για , αν δε θελουν να παρουν propecia και ειναι diffuse thinners καλυτερα να περιμενουν να πανε στο δικο σου pattern και βλεπουμε ... diffuse thinning & transplant χωρις propecia ειναι συνταγη να κανουν τον γιατρο πιο πλουσιο και τον και τον εαυτο τους να τρεχει καθε λιγο και λιγακι στις κλινικες

comb

Member

Κοίταξε όλα σχετικά είναι, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και μπορεί η μεταμόσχευση για κάποιον να είναι η λύση, για κάποιον άλλο να μην ενδείκνυται.

Σίγουρα, αν μπορεί κάποιος να αποφύγει τη μεταμόσχευση και να μη νιώθει άσχημα είναι το καλύτερο. Γι'αυτό και είπα για θεραπεία σε diffuse thinners οι οποίοι εχουν καλές πιθανότητες έτσι να βελτιώσουν πολύ την κατάσταση τους.

Panos1982

Well-Known Member

ενταξει δεν χρειαζεται να τρελενομαστε......οσοι ειμαστε εδω μεσα εχουμε προβλημα τριχοπτωσης......και απλα θελουμε να εχουμε μαλλια στο κεφαλι.....αλλοι προτιμουν την θεραπεια αλλοι την εμφυτευση κτλ....αλλοι τα χαπια.....αλλοι τα τοπικα....
αλλα οτι και να διαλεξεις.....εχει τον κοπο του....το ρισκο του....τις θυσιες του....και τους κινδυνους του.....
Τα πραγματα στο site ειναι πολυ οργανομενα πλεον και μπορει ο καθενας να παρει τις πληροφοριες που θελει και να ακολουθησει για την τριχοπτωση του τον δρομο που θελει....
Το λεω κιολας γιατι πολλοι κρινουν οχι μονο το propecia αλλα κ εμας που το περνουμε......
Για μενα προσωπικα δεν ειναι αποδεχτο να μην εχω μαλλια στο κεφαλι η να τα ξυρισω.....δε το αντεχω ευκολα αυτο το πραγμα....
κ ουτε ηθελα να παρω προπεσια.......αλλα....του εδωσα μια ευκαιρια.....μιας και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη....περα της ντουτας....και πολυ απλα δεν μου εχει παρουσιασει ουτε την παραμικρη παρενεργεια.....ουτε στο ελαχιστο ομως......ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.....το περνω 8 μηνες και δεν βλεπω κανενα λογο που να με κανει να το σταματησω!!!!!!

jk

New Member

Προσωπικά δεν σκοπέυω να κυνηγήσω την τριχόπτωση. Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες. το λέει και το πρώτο Post του thread και εννοείται το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις συνέχεια μεταμοσχεύσεις, να πληρώνεις και τα αποτελέσματά σου να μην είναι τα καλύτερα.
Η σκέψη μου είναι, όπως λές, μόλις αδειάσει το πάνω και γίνω σαν τον comb να πήγαινα για megasession.
Το θέμα είναι ότι έχω γάμησέ τα αραίωση σε όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού αλλά πυκνό μαλλί πλάγια και πίσω, το οποίο μπορεί να πέσει αργότερα... Γι'αυτο λέω να μπαίναν ίσως κάποιες τρίχες εκεί.
Ελπίζω να αργήσει εκείνη η ώρα αλλά δεν το βλέπω. Είμαι 27 γαμώ το πολύ νεός για να είναι εντελώς φαλακρός από πάνω. Η τριχόπτωση πρέπει να ξεκίνησε γύρω στα 19 αλλά τόσα χρόνια τον έπαιζα.... Αναρωτιέμαι τι στο καλό άχυρα έχω στο μυάλο μου, τόσα χρόνια θα μπορούσα να κάνω μια θεραπεία.
Τώρα η τριχόπτωση έχει γίνει πολύ επιθετική. βάζω 5 εβδομάδες regaine και κάθε φορά βγάζω καμιά 20αριά τρίχες. Καλά δεν συζητάω να λουστώ. Ελπίζω να περιοριστεί επιτέλους και να δω κάτι με το παλιοregaine.
όπως λέει κι ο πάνος δεν μπορώ να συμβιβαστώ ότι δεν θα έχω μαλλιά ή θα τα ξυρίζω. Πολλά ζητάω θα μου πείτε, και μαλλιά και χωρίς φίνα. Δεν έχω και γκόμενα και μου έχουν κοπεί τα πόδια. Γι'αυτο γιατροί κάντε κάτι...

comb

Member

Δώσε λίγο χρόνο στο regaine να δεις τι γίνεται και προσθεσε μετά από μερικούς μήνες και ένα τοπικό dht blocker. Διατήρησε μια θεραπεία σταθερά για ένα χρόνο τουλάχιστον και από κει και πέρα βλέπεις.

Αφού είσαι diffuse thinner, ίσως αν κοψεις τα μαλλιά σου πολύ κοντά χωρίς να τα ξυρίσεις, δεν φαίνεται τόσο το πρόβλημα.

Hopefull

New Member

jk είπε:
Προσωπικά δεν σκοπέυω να κυνηγήσω την τριχόπτωση. Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες. το λέει και το πρώτο Post του thread και εννοείται το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις συνέχεια μεταμοσχεύσεις, να πληρώνεις και τα αποτελέσματά σου να μην είναι τα καλύτερα.
Η σκέψη μου είναι, όπως λές, μόλις αδειάσει το πάνω και γίνω σαν τον comb να πήγαινα για megasession.
Το θέμα είναι ότι έχω γάμησέ τα αραίωση σε όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού αλλά πυκνό μαλλί πλάγια και πίσω, το οποίο μπορεί να πέσει αργότερα... Γι'αυτο λέω να μπαίναν ίσως κάποιες τρίχες εκεί.
Ελπίζω να αργήσει εκείνη η ώρα αλλά δεν το βλέπω. Είμαι 27 γαμώ το πολύ νεός για να είναι εντελώς φαλακρός από πάνω. Η τριχόπτωση πρέπει να ξεκίνησε γύρω στα 19 αλλά τόσα χρόνια τον έπαιζα.... Αναρωτιέμαι τι στο καλό άχυρα έχω στο μυάλο μου, τόσα χρόνια θα μπορούσα να κάνω μια θεραπεία.
Τώρα η τριχόπτωση έχει γίνει πολύ επιθετική. βάζω 5 εβδομάδες regaine και κάθε φορά βγάζω καμιά 20αριά τρίχες. Καλά δεν συζητάω να λουστώ. Ελπίζω να περιοριστεί επιτέλους και να δω κάτι με το παλιοregaine.
όπως λέει κι ο πάνος δεν μπορώ να συμβιβαστώ ότι δεν θα έχω μαλλιά ή θα τα ξυρίζω. Πολλά ζητάω θα μου πείτε, και μαλλιά και χωρίς φίνα. Δεν έχω και γκόμενα και μου έχουν κοπεί τα πόδια. Γι'αυτο γιατροί κάντε κάτι...

fungoral φιλε τουλαχιστον αυτο, μπορει να σαι τυχερος και να κανει διαφορα, εχω δει παιδια στα forums που ειχαν πολυ καλα αποτελεσματα σε συνδυασμο με το regaine. Αρχισε απο το 1% δυο με τρεις φορες τη βδομαδα και δες αν θα κανει κατι... αν δεν τοτε πηγαινε στο 2%. επιμονη και υπομονη και σε κανα εξαμηνο βλεπεις τι εκανε.

Hopefull

New Member

jk είπε:
Αναρωτιέμαι τι στο καλό άχυρα έχω στο μυάλο μου, τόσα χρόνια θα μπορούσα να κάνω μια θεραπεία.
Τώρα η τριχόπτωση έχει γίνει πολύ επιθετική.

Ακου φιλε θα σου πω την εμπειρια μου για να μη τα βαζεις με τον εαυτο σου και να λες δεν εκανα τιποτα. Εγω ειμαι 32 τωρα αρχισα να γινεται αισθητη στα 22 μου. Με το που το ειδα πηγα σε δερματολογο μου δωσε το regaine 2%...μιλαμε αλλαξαν τα παντα το μαλλι μου γεμισε και ημουν μια χαρα. Οπως λενε και οι ερευνες του ομως στα 5 χρονια αρχισε να μη δουλευει τοσο καλα...μιλαμε ακριβως στα 5 χρονια ομως!!! το γυρισα στο 5% που υποτιθεται ειναι πιο δυνατο...τιποτα εγινε agressive το MPB εκει και δεν υπηρχε γυρισμος με το regaine. Λεω παμε πρεπει να κανω την κινηση...

Propecia, ξεκιναω φιλε και μιλαμε λες και γυρισα το χρονο πισω παλι!!!απιστευτη διαφορα σταματησε μεχρι και αυτο το λαδωμα το μαλλι μου γεμισε αφου μου λεγαν ασχετοι τι εκανες ρε εβαλες μαλλια? ημουν μια χαρα λεμε και μαλιστα γελαγα με τα sides που λεγαν στα forums γιατι ειχα πιο πολλες κα*λες απο οτι πριν. Ξαφνικα ομως μετα απο πολλους μηνες δε θυμαμαι ποσους ακριβως αρχισαν τα πρωτα σημαδια...λεω ωπ λες? συνεχιζω εκει σταθερα που λες λεω αστο θα φυγει...τιποτα ολο και χειροτερα το κοψα. ε μετα μες το τριμηνο πισω στην αρχη και χειροτερα, εμεινα χαζος λεω αμαν τι κανουμε?

Προσπαθησα να την παλεψω ξυρισα μαλλια στα 5 χιλιοστα για να αρχιζω να συνηθιζω το μελλον μου...δεν την παλευα με τιποτα ουτε να βγω εξω ουτε να δω κανεναν δεν ηθελα, αυτοπεποιθηση μηδεν μιλαμε με θυμαμαι και με λυπαμαι. Ξανα propecia μετα απο κανα χρονο προσπαθειας με το κοντο μαλλι...εκει τα sides εμφανιστηκαν κατευθειαν δε μου δωσε καν μηνες χαρας οπως την πρωτη φορα... λεω κατσε θα το παλεψω (Arginine και τετοια)...η ορεξη ομως δεν γυρναγε με τιποτα (το mojo) που λεμε. ε εκει παλι το κοψα συνειδητοποιησα το μελλον και λεω αστις κλαψες και δες πως θα βρεις την ακρη.

αυτο που θελω να πω ειναι απο τις δυο θεραπειες που πραγματικα μετρανε η μια δουλευει (πραγματικα καλα) μονο για καποια χρονια(το DHT συνεχιζει το εργο του) οποτε μην χαλιεσαι και πολυ(ΠΡΟΣΟΧΗ ομως δε σημαινει να το κοψεις μπορει να σου κρατησει μαλλια ωστε να μην γινεις τελειως γλομπος και ειναι σημαντικο αυτο!)...η αλλη που ειναι το propecia και ειναι πιο δυνατη μπορει και να μη σου κατσει καλα οποτε μη τρελαινεσαι (βεβαια αν δεν δοκιμασεις δε θα ξερεις και παντα θα λες μηπως αν επαιρνα...)

Τελος παντων εγω πλεον το εχω συνηθισει ...παλια εβλεπα τη τριχοπτωση σα να μου χει κοψει καποιος τα ποδια και τα χερια, ημουν ανημπορος!!!τωρα το βλεπω σαν να μην εχω mercedes και απλα γυρναω με ενα ibiza lol. Καποια μερα αμα υποχωρησει τελειως και το λιγο μαλλι που εχω που κανει σκια στο buzz cut μπορει να παω σε ενα καλο γιατρο σαν το dr.woods που κανει FUE να μου δωσει τουλαχιστο πισω τη σκια και ας ειναι αραια...θα πηγαινα σε hasson αλλα λογο του οτι δεν μπορω να παρω propecia φοβαμαι μην παω nw7 αραιωσει το donor και φανει το strip scar. Βεβαια μπορει να χει βγει και κατι καλυτερο ως τοτε ποιος ξερει...

NGL

Member

hopefull είπε:
...θα πηγαινα σε hasson αλλα λογο του οτι δεν μπορω να παρω propecia φοβαμαι μην παω nw7 αραιωσει το donor και φανει το strip scar. Βεβαια μπορει να χει βγει και κατι καλυτερο ως τοτε ποιος ξερει...

ρε συ hopefull ξερεις για τι σημαδι μιλαμε?ουτε με βρεγμενα μαλλια στο 1cm φαινεται.
ιδιως οταν φυγει η κοκκινιλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

NGL είπε:
[quote author=hopefull link=topic=1266.msg21249#msg21249 date=1259686028]
...θα πηγαινα σε hasson αλλα λογο του οτι δεν μπορω να παρω propecia φοβαμαι μην παω nw7 αραιωσει το donor και φανει το strip scar. Βεβαια μπορει να χει βγει και κατι καλυτερο ως τοτε ποιος ξερει...

ρε συ hopefull ξερεις για τι σημαδι μιλαμε?ουτε με βρεγμενα μαλλια στο 1cm φαινεται.
ιδιως οταν φυγει η κοκκινιλα.
[/quote]

NGL ξερεις τι γινετε, αν ολα πανε καλα και δεν εχει streching και τετοια ειναι μικρο.

αυτο δε το φοβαμαι γιατι ξερω οτι ο Hasson ειναι καλος γιατρος και κοβει μεχρι εκει που τον παιρνει με το laxity και για αυτο αλλοι πανε και τους περνει τεραστια strip αλλα αλλους ας πουμε δε μπορει να τους παρει πανω απο 3000 γιατι δε θελει να το ρισκαρει. Ο farell που χει το hairlosslosshelp ας πουμε ειχε παει στο hasson και του πε εχεις laxity μικρο οποτε δε μπορουσε να του παρει πανω απο 3000 και τελικα πηγε στον wolf και εκανε FUE αφου ετσι κι αλλιως δε μπορουσε να εκμεταλλευτει το μεγαλο ταλεντο του Hasson που ειναι τα megasessions

Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι χωρις propecia δε ξερω που θα καταληξω και αν πας nw7 αραιωσει και το donor σου θα φαινεται η ουλη ξεκαθαρα. Αλλα ενταξει αυτο αν γινει...εκει που κολλαω περισσοτερο και δε κολλαει το strip στο δικο μου το plan ειναι οτι αν κανω μεταμοσχευση θελω τα πλαινα πολυ πιο κοντα απο το cm γιατι θελω να φαινονται λιγοτερο απο τα πανω που τα θελω κοντα ετσι κι αλλιως γιατι ξερω οτι σε nw6 δε θα εχω το density.

Οταν αφηνεις τα πλαινα μακρια ακομα και στο 1 cm φαινονται πολυ μαυρα και πιο πυκνα απο τα πανω, φαντασου οτι εγω θελω κατι σα crew cut οπου τα πλαινα φαινονται σχεδον δερμα.

NGL

Member

hopefull είπε:
Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι χωρις propecia δε ξερω που θα καταληξω και αν πας nw7 αραιωσει και το donor σου θα φαινεται η ουλη ξεκαθαρα. Αλλα ενταξει αυτο αν γινει...εκει που κολλαω περισσοτερο και δε κολλαει το strip στο δικο μου το plan ειναι οτι αν κανω μεταμοσχευση θελω τα πλαινα πολυ πιο κοντα απο το cm γιατι θελω να φαινονται λιγοτερο απο τα πανω που τα θελω κοντα ετσι κι αλλιως γιατι ξερω οτι σε nw6 δε θα εχω το density.

Οταν αφηνεις τα πλαινα μακρια ακομα και στο 1 cm φαινονται πολυ μαυρα και πιο πυκνα απο τα πανω, φαντασου οτι εγω θελω κατι σα crew cut οπου τα πλαινα φαινονται σχεδον δερμα.

αυτο το καταλαβαινω απολυτα...αν και πιστευω οτι ουτε αυτο μπορει να φαινεται,τελος παντων θα το τσεκαρω κι εγω ο ιδιος συντομα.
δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου γιατι θυμαμαι τι τραβαγα με το wide scar που ειχα εγω πισω απ την D--,γι αυτο καλα κανεις και το σκεφτεσαι... :)

Hopefull

New Member

NGL είπε:
δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου γιατι θυμαμαι τι τραβαγα με το wide scar που ειχα εγω πισω απ την D--,γι αυτο καλα κανεις και το σκεφτεσαι... :)

ειχες κανει strip με την D--? πριν ποσα χρονια αυτο, δε το ξερα οτι καναν strip?

NGL

Member

εκαναν κανονικα και με το νομο και μαλιστα την ''πρωτοποριακη''τοτε επεμβαση την ανεφεραν ως direct hair implantationκαμια 10αρια χρονια πριν. :mad:.

NGL

Member

sorry .direct hair implantation την αναφερουν τωρα.τοτε την ανεφεραν direct hair transfer.

Hopefull

New Member

NGL είπε:
sorry .direct hair implantation την αναφερουν τωρα.τοτε την ανεφεραν direct hair transfer.

Καταλαβα εμπλεξες με τους ελληνες πρωτοπορους...και πως λεγοντουσαν τοτε που ηταν transfer και οχι implantation, DHT lol. Θα τους ταιριαζε πλακα πλακα...(παρατηρησες ποσο επιστημονικο εχει γινει το χιουμορ μας μετα απο τοσα χρονια στα forums lol)

εχεις κανει κανα thread με φωτογραφιες σου απο το πριν και το μετα. αν δεν κανω λαθος πηγες στο Hasson προσφατα ε?

NGL

Member

hopefull είπε:
εχεις κανει κανα thread με φωτογραφιες σου απο το πριν και το μετα. αν δεν κανω λαθος πηγες στο Hasson προσφατα ε?

πηγα κι εγω στο hasson και ηταν φοβερη η εμπειρια.θα ξεμπερδεψω και με τα τελευταια της επεμβασης (αφαιρεση staples κτλ) και θ ανοιξω κι εγω θεμα με φωτο κι οτιδηποτε αλλο.

comb

Member

Πες μας τουλάχιστον αριθμό μοσχευμάτων!

NGL

Member

comb είπε:
Πες μας τουλάχιστον αριθμό μοσχευμάτων!

comb 4400 περιπου!οχι βεβαια οσα ροσδοκουσα,αλλα οταν γραψω την ιστορια μου παλι καλα να λες.
ας πουμε οτι ειχα κι απο τα προηγουμενα 800-1000.και καποια δικα μου.χρειαζομουν παραπανω ομως για ενα πολυ καλο density.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα