Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:@kastelano, @giwrgos athina
Μετά τις 15 ημέρες είναι απόλυτα ασφαλές να κάνεις ένα καλό λούσιμο για να φύγουν τα κακαδάκια.
Χλιαρό νεράκι για πολύ ώρα να μουλιάσουν καλά (γιατί τώρα είναι σαν μπετόν) και λουσιματάκι με το σαμπουάν για αρκετή ώρα.
Είναι απόλυτα λογικό να το φοβάσαι αλλά πραγματικά πλέον δεν κινδυνεύουν τα μοσχεύματα. Πάντως και να μη φύγουν όλα τα κακαδάκια δεν τρέχει τίποτα ... Θα φύγουν σε 2-3 καλά λουσίματα
John_John1 είπε:εγω τα ειχα και ενα μηνα μετα και εγω φοβομουν να τα πειραξω αλλα ολα καλα.
kastelano είπε:norwood 5 ημουνα.τωρα δεν ξερω..εκανα στης 29 νοεμβριου..στην d*i
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
magyar είπε:ποια απο τις 2 κλινικες τις κυπρου ειναι καλυτερη?εγω προσανατολιζομαι για h*c λογω οικονομιας αλλα στην m*rc νομιζω οι γιατροι ειναι καλυτεροι εσεις τι λετε?
//edit//
:violin:magyar είπε:ποια απο τις 2 κλινικες τις κυπρου ειναι καλυτερη?εγω προσανατολιζομαι για h*c λογω οικονομιας αλλα στην m*rc νομιζω οι γιατροι ειναι καλυτεροι εσεις τι λετε?
//edit//
kastelano είπε:παιδια θα βαλω απλα θα της παρω απο την d*i.....τα κακαδακια ψηλοφευγουνε σαν ασπρες φλιδιτσες ετσι ειναι?