μινοξιδιλη με κορτιζονη

taflamda

New Member
κανει και τα 2.
η χρηση της ειναι για κανενα 20ημερο και στοπ.
καλυτερα το υγρο,δεν λαδωνει καθολου το butavate

Γιατι; Σε 2 γιατρους που εχω παει απλα μου χορηγησανε υγρο κορτιζονης ωστε να μπαινει μεσα στο μπουκαλι με τη μινοξιδιλη, χωρις να μου πουνε κατι τετοιο. Ποσο σιγουρος εισαι και γιατι το λες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

35007

Member
Διαβαζω απο το φυλλο οδηγιων του butavate ''θα πρεπει να χρησιμοποιειται η ελαχιστη δυνατη ποσοτητα για τη συντομοτερη δυνατη διαρκεια ωστε να επιτευχθει το επιθυμητο κλινικο οφελος''

taflamda

New Member
Διαβαζω απο το φυλλο οδηγιων του butavate ''θα πρεπει να χρησιμοποιειται η ελαχιστη δυνατη ποσοτητα για τη συντομοτερη δυνατη διαρκεια ωστε να επιτευχθει το επιθυμητο κλινικο οφελος''
Συμφωνοι, όπως γραφει και"συμβουλευτείτε τον γιατρό σας" ομως. Οπως και το οτι δε κανει να σταματας τη κορτιζονη αποτομα, οπως και πολλα αλλα, οπότε οταν λεμε κατι ας το λεμε με επιχειρηματα. Αν εχει καποιος παρομοια συνταγογραφηση και του χει πει 2-3 πραγματα ο γιατρος ας απαντησει, μια οποιαδηποτε απαντηση μπορω να δωσω κι εγω η να τη διαβασω σε 1002 φορουμ.

35007

Member
Εγω θα αφησω ενα τριμηνο.
Η ουσια του παραπανω post που εκανα ειναι οτι πρεπει να ειμαστε και λιγο επιφυλακτικοι. Να μην κανουμε κακο στην υγεια μας στην προσπαθεια μας να αποκομισουμε τα μεγιστα δυνατα οφελη απο ενα σκευασμα (butavate) η χρηση του οποιου εμεις κανουμε (ανασχεση τριχοπτωσης-επανεκφυση) δεν ειναι αυτη για την οποια προοριζεται (ψωριαση-εκζεματα).

FreeThinker

Well-Known Member
Μαλιστα. 20 ημερο και στοπ και μετα ποτε παλι? Συνειδητοποιησα οτι η φτιαχτη λοσιον που μου δινει η δερματολογος μου, εχει μινοξιδιλη αλλα και οσμοραν, το οποιο ειναι κορτιζονουχο, αλλα το βαζω καθε βραδυ επι μηνες τωρα χωρις διακοπη οπως λες. Ετσι μου εχει πει, και γενικα δεν ειναι ασχετη στο θεμα τριχοπτωση. Αποτελεσματα βεβαια δεν εχω δει 9 μηνες τωρα... ισως μονο ελαφρα συντηρηση, στην καλυτερη...

FreeThinker

Well-Known Member
φιλε 35007, και η φιναστεριδη αρχικα δεν ηταν για τριχοπτωση, αλλα κατεληξε να χρησιμοποιειται. οπως και η μινοξιδιλη.

35007

Member
φιλε 35007, και η φιναστεριδη αρχικα δεν ηταν για τριχοπτωση, αλλα κατεληξε να χρησιμοποιειται. οπως και η μινοξιδιλη.

Και η μινοξ. για την θεραπεια της υπέρτασης χορηγουνταν με τη χρηση να γινεται απο το στομα. Η αναπτυξη της τριχοφυιας σε σωμα, προσωπο και κυριως τριχωτο της κεφαλης θεωρουνταν μια απο τις ανεπιθυμητες ενεργειες. Η μελετη που ακολουθησε και που αφορουσε τη σχεση περιεκτικοτητα δραστικης ουσιας-συχνοτητα χορηγησης-φυλο καθως και αλλους παραμετρους οδηγησε στο γνωστο 5% για τους ανδρες και 2% για τις γυναικες 2 φορες τη μερα. Εχει γινει κατι αντιστοιχο με το butavate?

Sandy

Active Member
Να ρωτήσω υγρό κορτιζόνης σε λοσιόν χωρίς μινοξιδιλη με αλλά δυναμωτικά συστατικά υπάρχει ;;; Εχω ραντεβού την άλλη βδομάδα με τον δερματολόγο κ θα τον ρωτήσω δεν θέλω να μπλέκω με μινοξιδιλη!!! Κ τώρα τελευταία παρατηρώ ότι εχω κ έντονη φαγούρα με πυτιριδα κ τριχοπτωση δεν εχω σμηγματοροικη λέτε να συνδέεται η φαγούρα με την ΑΑ!,;;;

pf_83

Member
Kapa μια ερώτηση, αν εγώ βάζω 12 ψεκασμούς απλής μινοξιδίλης ημερησίως, προσθέτωντας την κορτιζόνη πόσους θα πρέπει βάζω? πρέπει να τους μειώσω?
Να είσαι καλά, ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Γιατι; Σε 2 γιατρους που εχω παει απλα μου χορηγησανε υγρο κορτιζονης ωστε να μπαινει μεσα στο μπουκαλι με τη μινοξιδιλη, χωρις να μου πουνε κατι τετοιο. Ποσο σιγουρος εισαι και γιατι το λες
εγω την χρησιμοποιω ενα μηα τωρα σε αναλογια 1προς 4...δεν βλεπω διαφορα στην πτωση...για επανεκφυση ουτε λογος...οι δερματολογοι αδερφε στο θεμα τριχοπτωση ειναι ασχετοι...τους δινεις 50 γιουρο γιανα σου πουν παρε μινοξιδιλη

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa μια ερώτηση, αν εγώ βάζω 12 ψεκασμούς απλής μινοξιδίλης ημερησίως, προσθέτωντας την κορτιζόνη πόσους θα πρέπει βάζω? πρέπει να τους μειώσω?
Να είσαι καλά, ευχαριστώ.
μια εφαρμογη την ημερα 6 ψεκασμοι

kapa

Μέλος του προσωπικού
τετοια μας κανεις καπα και βλεπω αντι για τριχες να βγαζουμε καπνους απο τα αφτια...
δεν αξιζει τα λεφτα του αλλα σιγουρα ειναι η πιο αποτελεσματικη λοσιον που υπαρχει.
τα συστατικα της μιλουν απο μονα τους....15%μινοξιδιλη, 0,025%τρετινοινη, 0,1%δυηδρoκορτιζονη
για γερες αντοχες στις παρενεργειες:p

Μπλουζα