οσοι χρησιμοποιουν proscar propecia....

krhtikos21

Member
fighter2013 είπε:
krhtikos21 είπε:
fighter2013 είπε:
Gio είπε:
fighter2013 είπε:
Παρενεργειες που αφορουν το πρωτο διαστημα που ξεκινησα τη θεραπεια, ειχαν να κανουν με μειωμενη λιμπιντο, δυσκολια στη στυση, νερωμενο σπερμα και εναν ελαφρυ πονο στους ορχεις.
Ολα τα απο πανω σε ενα διαστημα 3 μηνων σταματησαν εντελως, καπου εκει ομως ξεκινησε μια αλλη ''παρενεργεια'' η οποια διαρκει εως και τωρα (δλδ. 8 μηνες απο οταν ξεκινησα να παιρνω το χαπι). Τα μαλλια μου αραιωσαν αρκετα και τα χανω με γρηγοροτερο ρυθμο απο οτι πριν.
Η δερματολογος μου ειπε οτι ειναι καλο σημαδι αυτο και φυσιολογικο, πανε ομως 8 μηνες που καταπινω προπεσια και αρχιζω και φρικαρω με αυτη την κατασταση.
Οταν το ξεκινησα ηταν τοσο σημαντικο για εμενα να διατηρουσα τα υπαρχοντα μαλλια μου και να φυτρωναν και καποια χαμενα αν ηταν δυνατον, που δεν εδωσα καμια σημασια στις σεξουαλικες παρενεργειες που ειχε παρει το αυτι μου.
Αλλα να κοντευω ενα χρονο στην αγωγη και να νοιωθω οτι η αλωπεκεια συνεχιζει ακαθεκτη με φορα, εκει τρελαινομαι...
Ευχομαι να δεις αποτελεσματα και προσωπικη μου αποψη, μην φοβασαι τις παρενεργειες που ακουγονται. Λαβε υποψην σου απλα αυτο που σου λεω, κατι για το οποιο εγω δεν ημουν προετοιμασμενος και με εχει απογοητευσει υπερβολικα!

Φίλε Fighter, μην απογοητεύεσαι. Ενδεχομένως η έντονη τριχόπτωση να σχετίζεται άμεσα με τον κύκλο των τριχών σου. Σε πολλούς ανθρώπους αυτή η φάση διαρκεί απο 1 ώς 2 μήνες. Εσυ πότε παρατήρησες το φαινόμενο; Aν είναι παραπάνω απο 2 μήνες τότε πιθανόν αντιμετωπίζεις κάποιας μορφής επιθετικότητα απο την ΑΑ. Δώσε στην Φίνα ακόμα 4 μήνες. Αν δεν δείς διαφορά τότε σταμάτα την, άλλωστε οι οδηγίες τους σκεύασματος είναι ξεκάθαρος, αν η θεραπεία δεν προσφέρει τίποτα στον ένα χρόνο καλύτερα να την σταματήσετε. Τι βαθμό τριχόπτωσης έχεις και πόσο χρονών είσαι; Αν είσαι πάνω απο 30 είναι πιο δύσκολο να δες αποτελέσματα άμεσα..

Σαν συμβουλή θα σου έλεγα να είσαι σχολαστικός τόσο στις ώρες λήψης του φαρμάκου, όσο και στην δοσολογία του. Βέβαια αν είσαι σε propecia και οχι σε proscar αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Σου εύχομαι τα καλύτερα, και κυρίως, ανεβασμένη ψυχολογία!! Trust me, θα δεις την διαφορά..

Φιλε Gio,
κανω χρηση propecia και οχι proscar, απο τον Νοεμβρη 2012. Κανω σωστη και πειθαρχημενη χρηση, δεν εχω παραλειψει ποτε δοση και 8 μηνες τωρα παιρνω το χαπι την ιδια ωρα ακριβως.
Η αλωπεκεια ξεκινησε σε εμενα στα 26 μου ακριβως, και μαλιστα εγινε εμφανης μεσα σε ενα μηνα. Επιτοπου ξεκινησα αγωγη με propecia, και 8 μηνες μετα (που θα πει ειμαι ακομα 26) επαθα οτι προανεφερα.
Θα δωσω χρονο στο propecia μεχρι το τελος του 2013, αν δεν δω διαφορα η βελτιωση, θα διακοψω.
Ακομα ελπιζω παντως πως θα αλλαξει ολο αυτο και θα πυκνωσει το μαλλι εστω και αργα. Δεν αργει ο Δεκεμβρης... Βλεπουμε!

edyuser1 είπε:
fighter2013 είπε:
Παρενεργειες που αφορουν το πρωτο διαστημα που ξεκινησα τη θεραπεια, ειχαν να κανουν με μειωμενη λιμπιντο, δυσκολια στη στυση, νερωμενο σπερμα και εναν ελαφρυ πονο στους ορχεις.
Ολα τα απο πανω σε ενα διαστημα 3 μηνων σταματησαν εντελως, καπου εκει ομως ξεκινησε μια αλλη ''παρενεργεια'' η οποια διαρκει εως και τωρα (δλδ. 8 μηνες απο οταν ξεκινησα να παιρνω το χαπι). Τα μαλλια μου αραιωσαν αρκετα και τα χανω με γρηγοροτερο ρυθμο απο οτι πριν.
Η δερματολογος μου ειπε οτι ειναι καλο σημαδι αυτο και φυσιολογικο, πανε ομως 8 μηνες που καταπινω προπεσια και αρχιζω και φρικαρω με αυτη την κατασταση.
Οταν το ξεκινησα ηταν τοσο σημαντικο για εμενα να διατηρουσα τα υπαρχοντα μαλλια μου και να φυτρωναν και καποια χαμενα αν ηταν δυνατον, που δεν εδωσα καμια σημασια στις σεξουαλικες παρενεργειες που ειχε παρει το αυτι μου.
Αλλα να κοντευω ενα χρονο στην αγωγη και να νοιωθω οτι η αλωπεκεια συνεχιζει ακαθεκτη με φορα, εκει τρελαινομαι...
Ευχομαι να δεις αποτελεσματα και προσωπικη μου αποψη, μην φοβασαι τις παρενεργειες που ακουγονται. Λαβε υποψην σου απλα αυτο που σου λεω, κατι για το οποιο εγω δεν ημουν προετοιμασμενος και με εχει απογοητευσει υπερβολικα!
φιλε μαλλον και εσυ σαν εμενα εισαι δεν νιωθουμε απο προπετσια και εγω στην αρχη ειχα και γαμω τα αποτελεσματα αλλα δυστηχως μετα υπηρξε η κατηφορα

Φιλε edyuser1,
ειναι ψιλοαδικο επειδη περα απτο προπεσια, μενει μονο η λυση της μεταμοσχευσης, η οποια ειναι αμφιβολη, ακριβη και μπελαλιδικη.
Δεν θα ειχα προβλημα να παιρνω προπεσια μια ζωη αρκει να ειχε αποτελεσματα. Οταν παρελθει το χρονικο διαστημα που δινω στο προπεσια, και η αλωπεκεια προχωρησει κι αλλο, βλεπω να στρεφομαι στη λυση της μεταμοσχευσης. Και βλεπουμε..

γτ είναι αμφίβολη η λύση της μεταμόσχευσης?δλδ να ρισκάρεις την ζωή σου είναι ασφαλέστερο ε?
πολυέξοδη να το δεχτώ η μμ όπως και θέλει προυποθέσεις αλλά όχι αμφίβολη όταν καλύπτονται τα κριτήρια.
το χειρότερο για μένα είναι όταν κόψεις την φίνα μετά από πολλά χρόνια.εκεί θα δεις παρενέργειες που θα έχει συνηθίσει ο οργανισμός την φίνα.το να την κόψεις μετά από 2 χρόνιαα οκ.μετά από δέκα?
τι λένε οι πανεπιστημιακές ερεύνες που χρηματοδοτούνται από την φαρμακευτική βιομηχανία?
2% παρενε΄ργεις και εδώ μέσα έχουν βγάλει παρενέργριες οι 2/3

Φιλε krhtikos21,
(εισαι και κοντοχωριανος, κρητη εδω)
ανεφερα την μεταμοσχευση ως αμφιβολη επειδη γνωριζω 2 περιπτωσεις ανθρωπων οι οποιοι το εψαξαν σε διαφορες κλινικες, ειχαν αποφασισει να διαθεσουν οσα χρηματα χρειαζοταν, αλλα η μεταμοσχευση στην περθπτωση τους δεν ηταν εφικτη.
Προσωπικα δεν γνωριζω ατομο το οποιο εκανε επιτυχη μεταμοσχευση, εχω καταχωρησει την μμ στις ''αμφιβολες'' λυσεις, καθαρα και μονο επειδη εζησα 2 περιπτωσεις διπλα μου που τους αποκλειστηκε ως λυση.
Εννοειται πως θα υπαρχουν και επιτυχεις περιπτωσεις, αν δεν υπηρχαν δε θα υπηρχαν και τοσες γνωστες κλινικες μμ που λειτουργουν χρονια, απλως μην ξερωντας αν ειμαι ''καταλληλος'' ασθενης για κατι τετοιο και μην ξερωντας πως θα ειναι τα οικονομικα μου σε 3-4 χρονια, ηλπιζα να εκανε δουλεια το προπεσια.
Βεβαια του δινω ακομα χρονο και θα πω το κλασσικο, ε λπιδα πεθαινει τελευταια!

για μένα αν πληρείς προυποθέσεις δότριας κάνε υπομοινή με προπεσια, μάζεψε λεφτά και κάνε το.ελπίζω να πάει καλά και η δική μου να βρεθουμε και στην Κρήτη να σου δείξω το αποτέλεσμα.
για μένα αν πήγαιναν οι γνωστοί σου σε κάποιους από τους 10 καλύτερους έξω θα βλέπανε σίγουρα άλλα πράγματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε krhtikos21 αν θέλεις μην κάνεις τόσο μεγάλα quote στα θέματα γιατί πιάνει ένα post μια σελίδα γίνεται ο χαμός μετά.

Για το θέμα μ/μ, αν θέλετε συζητήστε το στο ανάλογο thread για να μην ξεφύγει αυτό το θέμα.

Φίλε Darius,

Όπως ανέφεραν και οι φίλοι Chs και georgehairs μπορείς να το δοκιμάσεις και θα δεις πως θα δουλέψει στον οργανισμό σου. Παραθέτω το παρακάτω του φίλου Χρήστου για να μην ξαναγράψω τα ίδια..

[/quote]
Δεν είμαι υπέρ ούτε και κατά σε αυτό το φάρμακο, αυτό που θα έλεγα εγώ είναι κάποιος να της κάνει μια δοκιμή αλλά με τον απαραίτητο χρόνο για να δει αν μπορεί τελικά να προσαρμοστεί ο οργανισμός του σε αυτή.

Αν λοιπόν έχεις κατα νου να της κάνεις την δοκιμή ΜΗΝ διαβάζεις τρομοκρατικές αναρτήσεις από εδώ και από κει, ακόμα και εδώ μέσα... γιατί πίστεψε με.. ότι διαβάσεις θα τα βγάλεις. Και ουρά να διαβάσεις ότι κάνεις από φινα θα ψάχνεσαι πίσω σου να τη βρεις.. Μείνε μακριά από διάφορα τέτοια και κάνε ένα πλάνο στο μυαλό σου.

Επίσης θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με λίγα mg στην αρχή και να ανεβάζεις ανα εβδομάδα η 15 μέρες π.χ. να δώσεις το περιθώριο στον οργανισμό να μπει πιο ομαλά στην ουσία.
[/quote]

Επί της ουσίας δοκιμάζεις και βλέπεις. Πληροφοριακά χρησιμοποιώ φιναστερίδη σχεδόν 8 χρόνια εκτός από μια μικρή διακοπή που έκανα για κανα χρόνο και πλέον έχοντας δοκιμάσει αρκετά μπορω να πω ότι είναι και το μόνο που δούλεψε (αφαιρώ το κομμάτι μ/μ) ικανοποιητικά σε μένα! Ειδικά στις αρχές είχα πολύ καλά αποτελέσματα, με παρενέργειες αμελητέες. Τώρα βέβαια περνώντας τα χρόνια έχανε την αποτελεσματικότητα της αλλά αυτό είναι κομμάτι μιας άλλης συζήτησης...Καλή δύναμη και καλή αρχή σε ότι και αν αποφασίσεις!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Γεια σου φίλε Michael και καλώς όρισες :)

Πραγματικά χαίρομαι να έχουμε τέτοια μέλη στο forum με χρόνια εμπειρία σε αντιανδρογόνα, όπου θα βοηθήσουν πολύ με τις γνώσεις τους επάνω στο θέμα και με την εμπειρία που απέκτησαν.

Chs είπε:
Γεια σου φίλε Michael και καλώς όρισες :)

Πραγματικά χαίρομαι να έχουμε τέτοια μέλη στο forum με χρόνια εμπειρία σε αντιανδρογόνα, όπου θα βοηθήσουν πολύ με τις γνώσεις τους επάνω στο θέμα και με την εμπειρία που απέκτησαν.

Καλησπέρα φίλε Χρήστο και σε ευχαριστώ,

Συμφωνω ο ένας μαθαίνει μέσα από την εμπειρία του άλλου. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που είμαστε εδώ, αν όχι όλοι, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας, τα αποτελέσματα μας! Πριν χρόνια, δεν θυμάμαι καν αν ήταν αυτό το site ή κάποιο άλλο, νέος στα θέματα τριχόπτωσης, βοηθήθηκα και εγώ με τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων και με τα γραφόμενα τους με βοηθήσανε να έχω ένα πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό! Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτους, κυρίως για το τομέα των μεταμοσχεύσεων στο εξωτερικό, και ας μην τους γνώρισα όλους προσωπικά....Τέλος εύχομαι να συνεχίσουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο έστω και κατ'ελάχιστο! Καλή δύναμη!

dk1984

Member
εχω παραγγειλει χαπια propecia δε ξερω ποτε θα ερθουν και ακομα δεν εχω αποφασισει αν εκανα καλα η οχι της εξετασεις μου παντως θα τις κανω ηθελα ομως να ρωτησω στο ιντερνετ υπαρχουν ατομα που λενε οτι η φινα τους αφησε μονιμες παρενεργειες απο αυτους δικαιωθηκε καποιος? Ηταν αληθεια καποιο απο αυτα τα περιστατικα ή το καναν για να βγαλουν φραγκα απο την Μerc

Chs

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
εχω παραγγειλει χαπια propecia δε ξερω ποτε θα ερθουν και ακομα δεν εχω αποφασισει αν εκανα καλα η οχι της εξετασεις μου παντως θα τις κανω ηθελα ομως να ρωτησω στο ιντερνετ υπαρχουν ατομα που λενε οτι η φινα τους αφησε μονιμες παρενεργειες απο αυτους δικαιωθηκε καποιος? Ηταν αληθεια καποιο απο αυτα τα περιστατικα ή το καναν για να βγαλουν φραγκα απο την Μerc

Φίλε dk καλησπέρα,

εγώ πιστεύω κατά 99,9% όσοι σταματούν την φιναστερίδη επανέρχονται στα φυσιολογικά τους μετά από ένα διάστημα. Πέρα από αυτό.. δεν λέω πως δεν πιστεύω κάποιους που λένε πως είχαν μόνιμες βλάβες, αλλά εδώ θα πω κάτι.. μήπως κάποιοι από αυτούς είχαν κάποιο θέμα πριν την φινα; κάτι που προϋπήρχε ας πούμε; Ακόμη και αυτό να βγάλουμε απ'έξω είναι πολύ μικρό το ποσοστό με τις μόνιμες βλάβες και σπάνιο.

Εξετάσεις και συχνή / στενή παρακολούθηση από γιατρό θα ήταν η σωστότερη κίνηση. είτε δει κάποιος sides είτε όχι. Είναι ύπουλη.. τα έχουμε πει ;)

Και έχω ξανά πει κάτι και θα το λέω.. δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά.. διότι δεν ξέρω τι μου ξημερώνει..

panosdouk

New Member
dk1984 είπε:

Φίλε μου καλησπέρα, το μεγαλύτερο ποσοστό που σταματάει τη φιναστερίδη επανέρχεται πολύ σύντομα σε νορμάλ επίπεδα και τα ανεπιθύμητα συμπτώματα υποχωρούν. Βέβαια στη βιβλιογραφία αναφέρεται ένα μικρό ποσοστό ατόμων που η αδυναμία στύσης και ο μειωμένος όγκος σπέρματος επέμειναν και μετά τη διακοπή της φιναστερίδης. Σε αυτούς συνιστάται η χορήγηση Μεστερολόνης (proviron) ώστε οι διαταραχές της σεξουαλικής ικανότητας και της ολιγοσπερμίας να θεραπευτούν.

darius

Member
panosdouk είπε:
dk1984 είπε:

Φίλε μου καλησπέρα, το μεγαλύτερο ποσοστό που σταματάει τη φιναστερίδη επανέρχεται πολύ σύντομα σε νορμάλ επίπεδα και τα ανεπιθύμητα συμπτώματα υποχωρούν. Βέβαια στη βιβλιογραφία αναφέρεται ένα μικρό ποσοστό ατόμων που η αδυναμία στύσης και ο μειωμένος όγκος σπέρματος επέμειναν και μετά τη διακοπή της φιναστερίδης. Σε αυτούς συνιστάται η χορήγηση Μεστερολόνης (proviron) ώστε οι διαταραχές της σεξουαλικής ικανότητας και της ολιγοσπερμίας να θεραπευτούν.
ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν στο ερωτημα μου βοηθατε πολυ να ξεκινησω κατι σιγα σιγα σας ευχαριστω ολους

krhtikos21

Member
panosdouk είπε:
dk1984 είπε:

το θέμα είναι θεραπεύεται μετά αυτό???? εγώ εκεί κολλάω.
ή θα έχεις για πάντα πρόβλημα στύσης

weznem

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
panosdouk είπε:
dk1984 είπε:

κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με εγγυησεις εδω φιλε μου..τα εχουμει πει αυτα.. μπορει να σου εγγυηθει καποιος οτι αν δεν εχεις παρενεργειες υστερα απο χρηση 10 χρονων φιναστεριδης οτι θα την κοψεις και θα σαι σαν μην την πήρες ποτε? προφανως και οχι.. ειναι το ρισκο που παιρνουμε οσοι θελουμε..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosdouk

New Member
krhtikos21 είπε:
panosdouk είπε:
dk1984 είπε:

Κοίτα δεν υπάρχει και απεριόριστη γνώση από τη θεραπεία με proviron ή οτιδήποτε άλλο σε άτομα που χρησιμοποιούν φιναστερίδη για τριχόπτωση. Κατα κανόνα τα συμπτώματα θεραπεύονται. Τώρα όπως σου αναφέρει και ο wesnem αν έπαιρνε κάποιος 10 χρόνια φιναστερίδη σίγουρα θα έχει μειονεκτήματα έναντι των συνομηλίκων του που δεν έπαιρναν αυτό το φάρμακο. Είναι ένα ρίσκο, μια απόφαση στην οποία πρέπει να βάλεις σε μια ζυγαριά τα αρνητικά και θα θετικά.

coleman_ts

New Member
εχω μια απορεια!! παρεις δεν παρεις ποσκαρ θα φτασεις στο σημειο που εχεις γεννητικη προδιαθεση?? κ κατι ακομη πχ αν περνεις καιρο κ σε κραταει σε ενα σημειο, αν το αφησεις θα φτασεις εκει που θα ησουνα αν δεν το επερνες η θα γινεις χειροτερα αποτι αν δεν επερνες καθολου?

Chs

Μέλος του προσωπικού
coleman_ts είπε:
εχω μια απορεια!! παρεις δεν παρεις ποσκαρ θα φτασεις στο σημειο που εχεις γεννητικη προδιαθεση?? κ κατι ακομη πχ αν περνεις καιρο κ σε κραταει σε ενα σημειο, αν το αφησεις θα φτασεις εκει που θα ησουνα αν δεν το επερνες η θα γινεις χειροτερα αποτι αν δεν επερνες καθολου?

Κάποια στιγμή θα φτάσεις ναι, το πότε άγνωστο, πάντως σε βάθος χρόνου θα έχεις περισσότερα μαλλάκια από ότι να μην έπαιρνες, τώρα το πόσα ακριβώς κανείς δεν μπορεί να σου πει με ακρίβεια..

Αν σταματήσεις την φιναστερίδη η τριχόπτωση θα αρχίσει κανονικά και πάλι μετά από κάποιους μήνες, όσο για το αν θα πας χειρότερα, θα σου πω το εξής: Με τα χρόνια η φίνα αυξάνει τους ανδρ. υποδοχείς, άρα κάποιος που είναι χρόνια στη φινα αν την σταματήσει και λέμε π.χ. ήταν προκαθορισμένος να πάει nw 3, θα πάει nw 4 ας πούμε, θα χάσει περισσότερα. Γιαυτό λέμε ότι είναι lifetime θεραπεία...

unknownstar

New Member
Καλησπέρα - είχα πάρει το propecia για 20 μέρες και τρομοκρατήθηκα όταν είδα τις παρενέργειες και το σταμάτησα...

Δεν έχασα τη στύση μου αλλά τρομοκρατήθηκα με το πως μπήκε στο μυαλό μου και μου έκοψε την όρεξη σεξ..

Το έχω κόψει μαχαίρι εδώ και μια εβδομάδα και απλά αναρωτιέμαι αν θα επανέλθει η διάθεση μου... Και κυρίως πότε....

Ακούω διάφορα τρομοκρατικά παραδείγματα άλλων ανθρώπων και έχω σοκαριστεί λίγο.

Ξανά λέω.. δεν έχω θέμα στύσης.. έχω ΜΟΝΟ θέμα διάθεσης...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edit από Chs: Greeklish σε Ελληνικά.

Γράφε Ελληνικά είναι κανόνας του Φόρουμ.

unknownstar

New Member
εμμ δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο... δεν είχα ποτέ ψυχολογικό θέμα.... το φάρμακο αυτό επηρεάζει τη διάθεση (libido)

το λένε ΟΛΟΙ... και δεν έχει αλλάξει η ψυχολογία μου.. απλά έχει φύγει η διάθεση.. η έμφυτη διάθεση...

είχα κανείς πρόσφατο παράδειγμα από παρόμοια εμπειρία; Και πόσο καιρό έκανε να επανέλθει;

Edit από Chs: Greeklish σε Ελληνικά

θα σε παρακαλέσω μόνο Ελληνικά όπως είπα παραπάνω, όποιο post στα Greekslish θα διαγράφεται.

Chs

Μέλος του προσωπικού
unknownstar είπε:
Καλησπέρα - είχα πάρει το propecia για 20 μέρες και τρομοκρατήθηκα όταν είδα τις παρενέργειες και το σταμάτησα...

Δεν έχασα τη στύση μου αλλά τρομοκρατήθηκα με το πως μπήκε στο μυαλό μου και μου έκοψε την όρεξη σεξ..

Το έχω κόψει μαχαίρι εδώ και μια εβδομάδα και απλά αναρωτιέμαι αν θα επανέλθει η διάθεση μου... Και κυρίως πότε....

Ακούω διάφορα τρομοκρατικά παραδείγματα άλλων ανθρώπων και έχω σοκαριστεί λίγο.

Ξανά λέω.. δεν έχω θέμα στύσης.. έχω ΜΟΝΟ θέμα διάθεσης...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edit από Chs: Greeklish σε Ελληνικά.

Γράφε Ελληνικά είναι κανόνας του Φόρουμ.

Γεια σου φίλε unknownstar και καλώς όρισες, γράφε μόνο Ελληνικά από εδώ και πέρα είναι κανόνας του Forum, ευχαριστώ.

Τώρα για το θέμα σου με τη φινα, είναι καθαρά ψυχολογικό και μόνο. Όταν το βγάλεις από το μυαλό σου τότε θα επιστρέψει και η διάθεση σου.

weznem

Well-Known Member
unknownstar είπε:
εμμ δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο... δεν είχα ποτέ ψυχολογικό θέμα.... το φάρμακο αυτό επηρεάζει τη διάθεση (libido)

το λένε ΟΛΟΙ... και δεν έχει αλλάξει η ψυχολογία μου.. απλά έχει φύγει η διάθεση.. η έμφυτη διάθεση...

είχα κανείς πρόσφατο παράδειγμα από παρόμοια εμπειρία; Και πόσο καιρό έκανε να επανέλθει;

Edit από Chs: Greeklish σε Ελληνικά

θα σε παρακαλέσω μόνο Ελληνικά όπως είπα παραπάνω, όποιο post στα Greekslish θα διαγράφεται.
εχω μια απορία οταν γράφεις ένα μήνυμα αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις η οχι? ρωταω διότι γραφεις διαβασα τις παρενεργειες..τρομοκρατήθηκα και το εκόψα μαχαιρι και εμφανισα μη ορεξη για συνουσια ο νοημων ανθρωπος αντιλαμβανεται οτι το προβλημα ειναι ψυχολογικο και οχι σωματικο.. για να ειμαι ακριβής κατα φαντασιαν παρενεργεια (placebo).. ενω αν εγραφες εχασα την ορεξη για σεχ ΜΕΤΑ ανυσηχησα,εψαξα τις παρενεργειες του χαπιου,τρομοκρατηθηκα και το εκοψα εκει θα μιλαγαμε σε αλλη βαση με πιθανη παρενεργεια του χαπιου... πιο αναλυτικα δεν μπορω να το περιγραψω..

Μπλουζα