Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ξέρω ότι έχει αναφερθεί αλλά κάπου χάθηκα.Κατα μέσο όρο μια δοτρια πόσα grafts δίνει με fut και πόσα με fue;Αγαπητέ είσαι για 2 επεμβάσεις. Το ιδανικό νούμερο για σένα είναι 5-6Κ. Πρέπει να το σπάσεις σε 2 επεμβάσεις χωρίς να ζορίσεις την δότρια. Νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθείς 3.5Κ πρώτη μόνο μπροστά και μετά δεύτερη πίσω με 2.5Κ για να ρετουσάρεις/ συμπληρώσεις και το μπροστά. Αυτό είναι το ιδανικό. Στην περίπτωση σου δεν θα έβαζα 4000+ σε 1μμ γιατί θα ήταν λίγα αλλά και γιατί (πιθανώς) να μην ήταν και η καλύτερη διαχείριση της δότριας. Ταυτόχρονα και low dose φίνα.
θα ακολουθησω αυτο που λες,μιλησα και με τον κυριο βελημβασακη (καπως ετσι λεγετε) μου ειπε μια διημερη,εως 3k g συνολο για Α.Β ζωνη.και μελλονικτα για πισω η και γεμισμα.αυτη την τακτικη θα ακολουθήσω,τι λες για την επιλογη γιατρου?αν και ο γιατρος ειναι παρον μονο και κανει καποια αρχικα πραγματα αποτι καταλαβα,η μμ γινετε απο μια γιατρο δερματολογο νομιζω,δεν εχουμε πολλα νηματα για την συγκεκριμη κλινικη.Αγαπητέ είσαι για 2 επεμβάσεις. Το ιδανικό νούμερο για σένα είναι 5-6Κ. Πρέπει να το σπάσεις σε 2 επεμβάσεις χωρίς να ζορίσεις την δότρια. Νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθείς 3.5Κ πρώτη μόνο μπροστά και μετά δεύτερη πίσω με 2.5Κ για να ρετουσάρεις/ συμπληρώσεις και το μπροστά. Αυτό είναι το ιδανικό. Στην περίπτωση σου δεν θα έβαζα 4000+ σε 1μμ γιατί θα ήταν λίγα αλλά και γιατί (πιθανώς) να μην ήταν και η καλύτερη διαχείριση της δότριας. Ταυτόχρονα και low dose φίνα.
Μεγαλη αληθεια αυτο, ακομα μεγαλυτερο το προβλημα...μπορεις καπου να πας να σου εξετασου ντην δοτρια αν υπαρχει καποιο προβλημα , στυλ retro κτλ ,η καποια αλλη παθηση , τωρα το ποιος εδω ειναι μια αλλη συζητηση ( σε καποιες κλινικες αυτο γινεται δια του χαιδεματος και καλα να ειναι καμια κοπελα αμα ειναι μαντραχαλος ...)
Το θέμα είναι από το χαιδεμα μην το παρεξήγησω και πω καμία μλκια και με πετάξουν έξω. Δεν είμαι από Αθήνα θα πήγαινα αν ήταν. Είναι από νησί. Εκτος και αν πάω σε δερματολόγο. Αλλά εδώ δεν είναι και ότι έχει εργαλεία τρελά να βρει κατιμπορεις καπου να πας να σου εξετασου ντην δοτρια αν υπαρχει καποιο προβλημα , στυλ retro κτλ ,η καποια αλλη παθηση , τωρα το ποιος εδω ειναι μια αλλη συζητηση ( σε καποιες κλινικες αυτο γινεται δια του χαιδεματος και καλα να ειναι καμια κοπελα αμα ειναι μαντραχαλος ...)
εγω διεκρινα 2 σημεια μικροκενων που μπορουν ομως να οφειλονται σε χτυπηματα , μπορει εσυ να το ξερεις
παντως κατι δραματικο δεν φαινεται αφου τα εχεις και τοσο κοντα . Εννοειται ετσι οπως ειναι ουδεις προσεχει το σημειο αυτο του κεφαλιου
Ναι αλλά δεν είπες ότι έχεις τιτάνοδοτριαCvial, να σου πω την αλήθεια πήγα με αυτό το πλάνο και τα λεγόμενα σου... Τώρα δεν ξέρω αν αποτελεί σπάνια περίπτωση η δική μου. Και ως γνωστής εδώ έκανα αυτό που είπες... Αλλά που είναι το κακό στο να πάρω μετέπειτα περισσότερα g σε μια δεύτερη για φουλ κάλυψη... Δεν γίνετε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χαχαχα μπερδεψα τα ποστ,το εκανα edit το μετέφερα στο αλλο , που να ξερω ρε φιλε τι δοτρια μου γμτ. χαλαστικα αφου μπορουσα να βαλω παραπανω...Ναι αλλά δεν είπες ότι έχεις τιτάνοδοτρια