Καλή χρονια σε όλη την παρεα. Επιστρεφω με update 10 μηνων.
Σε γενικές γραμμές βλέπω βελτίωση μήνα με τον μήνα. Υπάρχει μεγαλύτερη πυκνωση σε όλα τα σημεία: hairline, crown, και στο αριστερο temple που υπήρχε θέμα.
Εχω τις εξης ερωτήσεις/σχόλια και θα θελα τη γνώμη σας:
1. Οπως είχα πει την τελευταια φορα, παρατηρω ακόμα οτι υπαρχουν πολλες τριχες οι οποιες εχουν ακανονιστο σχημα (ειδικά καποιες άσπρες) και κανουν περίεργες γωνίες (φωτο #6 με βελάκια). Θα βελτιωθεί;
2. Βλέπετε στον αριστερό κρόταφο οτι ενώ έχει πυκνώσει, υπάρχει ακόμα κενο (φωτο #3). Φαντάζομαι θα συνεχίσει να πυκνώνει.
Σχετικά με τα παραπάνω σχόλια, θα προσθέσω ότι οι παραπάνω αριθμοί που ανεφερα ήταν απο τον συμβουλο της HDC που μίλαγα. Μου είπε ότι οι αριθμοί είναι προσεγγίσεις και ότι εξαρτάται από πολλους παραγοντες. Είμαι ευχαριστημένος απο την πυκνότητα στο hairline και βλέπετε στις φωτο #1 και #6 ότι υπαρχει σημαντική βελτίωση. Αν εξαιρέσεις το ακανόνιστο σχήμα των τριχων, το hairline φαίνεται πολυ φυσικό. Θα ήμουν πιο ευχαριστημένος σε κάποια θέματα σχετικά με τον σχεδιασμό του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Επισυνάπτω τις φώτο. Καποια σημεία δεν φαινονται καλα, γιατι το κινητό δεν πιανει καποιες ασπρες τριχες και φαινονται σαν κενα.
Φωτο #1
Φωτο #2
Φωτο #3
Φωτο #4
Φωτο #5
Φωτο #6