Εμένα μου είπε , μέσω του cvial, 1mg/2μερες.Παιδιά, έδωσε κάποιες οδηγίες ο γιατρός για άτομα με διάχυτη [ δοσολογία φινας ] ;
Εμένα μου είπε , μέσω του cvial, 1mg/2μερες.Παιδιά, έδωσε κάποιες οδηγίες ο γιατρός για άτομα με διάχυτη [ δοσολογία φινας ] ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το έχει παρατηρήσει στους δικούς του ασθενείς. Όπως έχω αναφέρει, κρατάει στατιστικά σε βάθος 10ετίας για όλες τις περιπτώσεις που έχει κάνει μμ. Μιλάμε βέβαια κυρίως για περιπτώσεις advanced alopecia. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό εξάλλου ότι συμβαίνει σε όλους μας όσο μεγαλώνουμε (senile alopecia), απλά σε περιπτώσεις advanced alopecia υπάρχει διαφορά στην έναρξη του φαινομένου και αφορά πολύ μικρότερες ηλικίες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρα δεν υπαρχει καποια ερευνα απλα ειναι καποιο προσωπικο στατιστικο στοιχειο απο οτι καταλαβαινω...και τι θελω να πω...αν ειναι το να παιρνει καποιος 2μγ αντι για 7μγ την εβδομαδα και η dht του να μειωνεται πανω κατω το ιδιο με μια μικρη αποκλιση(αρα και ισοδυναμες παρενεργειες)τοτε τι να το κανω?απλα για να λεω στον εαυτο μου οτι παιρνω μικροτερη δοση αλλα να κανω την ιδια ζημια?Στο λεω για να καταλαβεις το σκεπτικο μου για το πως λειτουργει ολο αυτο και τι θετικο εχει αντι να παιρνεις 7 μγ την εβδοαμαδα...