Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή επιτυχία. Μια χαρά δείχνει..καθάρισες με τα κακαδακια..1 εβδομάδα!
Επειδή ήταν η δεύτερη στον ίδιο γιατρό, το κόστος ήταν αρκετά μικρότερο από αυτό που επικρατεί στην αγοράΚαλή επιτυχία. Μια χαρά δείχνει..καθάρισες με τα κακαδακια..
Θα μας πεις ποσο πλήρωσες για την μμ ? Δεν είδα να το ανέφερες κάπου νομίζω..
Έτσι όπως τα λες φαντάζομαι να πλήρωσες γύρω στα 2.000 ευρώ…ή και πιο κάτωΕπειδή ήταν η δεύτερη στον ίδιο γιατρό, το κόστος ήταν αρκετά μικρότερο από αυτό που επικρατεί στην αγορά
Ευχαριστώ!Καλή φυτρωση lazos07. Πόσες ώρες κράτησε όλη η διαδικασία; Νομίζω είναι πολλά τα grafts για αφαίρεση σε μια μέρα. Μακάρι να φυτρώσουν όλα.
Φυσικά χρειάζεσαι μεγάλο αριθμό για σωστή κάλυψη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν υπαρχει κατι για σχολιασμο στους 2,5 μηνες,περιπου στο 5μηνο φαινεται το που παει το αποτελεσμαΦωτογραφίες στους 2,5 μήνες περίπου.
Πως σας φαίνονται;
Ναι σε χάπι όμως 1mg/day!Είναι όπως πρέπει για 2.5 μήνες..Για το αποτέλεσμα είναι πολύ νωρίς ακόμα για σχολιασμό, σε κανα τρίμηνο θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα. Άσε το μαλλάκι να μακραίνει μέχρι τότε. Μινοξιδίλη παίρνεις ;
Αρκετά χαμηλή δόση για oral minoxidil το 1mg/day, καθώς άλλοι έχω δει να παίρνουν είτε 2.5mg είτε 5mg/day oral minoxidil. Σου την πρότεινε κάποιος σε αυτή τη δόση ή από μόνος σου την πήρες;Ν
Ναι σε χάπι όμως 1mg/day!
Αρκετά χαμηλή δόση για oral minoxidil το 1mg/day, καθώς άλλοι έχω δει να παίρνουν είτε 2.5mg είτε 5mg/day oral minoxidil. Σου την πρότεινε κάποιος σε αυτή τη δόση ή από μόνος σου την πήρες;
Κοίτα η βέλτιστη δόση είναι το 2.5 mg για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα με μικρότερη πιθανότητα για side effects. Προφανώς και με το 1mg θα έχεις αποτέλεσμα απλά όχι όσο θα ειχες με μεγαλύτερη δόση, σύμωνα και με την παρακάτω έρευνα.Από αναζήτηση & σε συζήτηση με το φαρμακοπειο.
Έρευνες λένε οτι το 1mg oral minoxidil είναι αρκετό.