αρχισε να ψιλοελατωνεται η τριχοπτωση αν και κραταω μικρο καλαθι γτ ειναι μολις 2 μερες οποτε μπορει να απλα να ετυχε κ σε καμια βδομαδα να συνεχιστει στα τρελα νουμερα...λοιπον απο εκει που ειχα φτασει στις 100 περιπου τριχες τη μερα τωρα ειμαι γυρω στις 60...εχω παρατηρησει ενα πραγμα κ θα ηθελα γνωμες...ενω εχανα πιο πολλες μεγαλες τριχες και λιγες μικρες και αδυναμες τωρα τελευταια χανω πολυ περισσοτερες αδυναμες και μικρες απο οτι μεγαλες...σκεφτηκα οτι μπορει να συμβαινουν 2 πραγματα ¨
1. η παλια επεφταν μεγαλες μετα στη θεση τους βγηκαν μικρες (miniaturization *δν ξερω αν το γραψα σωστα
) τωρα πεφτουν αυτες οι μικρες και στο επομενο βημα στη θεση τους δν θα βγει τιποτα..οποτε αρχισε η μεγαλη κατηφορα
2. η τελικα ηταν πραγματι ενα δευτερο shedding και τωρα στην θεση των μικρων θα βγουνε πιο δυνατες...
ξερω οτι τις περισσοτερες πιθανοτητες εχει να ειναι το 1ο γτ ειμαι στον 7ο-8ο μηνα οποτε λογικο ειναι να αρχιζει κατηφορα
1. η παλια επεφταν μεγαλες μετα στη θεση τους βγηκαν μικρες (miniaturization *δν ξερω αν το γραψα σωστα
2. η τελικα ηταν πραγματι ενα δευτερο shedding και τωρα στην θεση των μικρων θα βγουνε πιο δυνατες...
ξερω οτι τις περισσοτερες πιθανοτητες εχει να ειναι το 1ο γτ ειμαι στον 7ο-8ο μηνα οποτε λογικο ειναι να αρχιζει κατηφορα