Jim Kan1 μια άσχετη ερώτηση.. εσύ από τον τυρκαλα ποσο% είσαι ευχαριστημένος από τη δική σου μεταμόσχευση? αν γυριζες το χρόνο πίσω θα επελεγες άλλο γιατρό?Ναι
Το αποτελεσμα θα το δεις σε 8 μηνες.
Jim Kan1 μια άσχετη ερώτηση.. εσύ από τον τυρκαλα ποσο% είσαι ευχαριστημένος από τη δική σου μεταμόσχευση? αν γυριζες το χρόνο πίσω θα επελεγες άλλο γιατρό?Ναι
Το αποτελεσμα θα το δεις σε 8 μηνες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενοςJim Kan1 μια άσχετη ερώτηση.. εσύ από τον τυρκαλα ποσο% είσαι ευχαριστημένος από τη δική σου μεταμόσχευση? αν γυριζες το χρόνο πίσω θα επελεγες άλλο γιατρό?
Με όλο το σεβασμό ,πως είσαι σίγουρος ότι θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα σε έναν κορυφαίο ξένο ;Είναι θεωρητικό αυτό !Μπορει να μην πήγαινε τόσο καλά .Υπαρχουν πάντα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε κλινική .Εδω μέσα στο φόρουμ είδαμε παρά πολλά ακόμα και από κορυφαίες κλινικέςΣε γενικες γραμμες ευχαριστημενος
Σιγουρα θα επελεγα αλλον, η διαφορα με αυτο που μπορεις να παρεις απο καποιον υψηλου επιπεδου γιατρο στο εξωτερικο ειναι χαωδης, οχι μονο σαν αποτελεσμα, που σιγουρα ειναι το πιο σημαντικο, αλλα και σαν προσεγγιση περιστατικου και στρατηγικης.
Μπατζετ επιτρεποντος παντα.
Για το αποτελεσμα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ακομα και στον καλυτερο να πας, το εχουμε δει πολλες φορες οπως ειπες.Με όλο το σεβασμό ,πως είσαι σίγουρος ότι θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα σε έναν κορυφαίο ξένο ;Είναι θεωρητικό αυτό !Μπορει να μην πήγαινε τόσο καλά .Υπαρχουν πάντα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε κλινική .Εδω μέσα στο φόρουμ είδαμε παρά πολλά ακόμα και από κορυφαίες κλινικές
Η φύτρωση σου πως πήγε ; πόσα grafts έβαλες; έχεις κάποια εικονα πριν-μετά να δούμε πως φαινεται το αποτέλεσμα σου;Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος
Η φύτρωση σου πως πήγε ; πόσα grafts έβαλες; έχεις κάποια εικονα πριν-μετά να δούμε πως φαινεται το αποτέλεσμα σου;
Μια τελευταια ερώτηση jim
Μια χαρά σε είχε πάει!Αν εξαιρέσεις ότι έχει βάλει κάποια 2τριχα χοντρά μπροστά στο hairline το αποτέλεσμα σου είναι ωραιότατο και μόνο εμείς που τα ψάχνουμε με το μικροσκόπιο θα το βλέπαμε αλλά σαν γενική εικόνα είναι ωραιότατο!
Μια τελευταια ερώτηση jim
Γράφεις οτι πέρνεις φινα 0.5 2 χρονια
Πριν λιγο καιρο ανοιξες poll για την φινα οσον αφορα τις παρενέργειες και ειχα την εντυπωση απο τα γραφομενα σου ότι εισαι αρνητικός.
Τελικα συνεχίζεις να πέρνεις?σου εχει βγαλει παρενέργειες?
*σορρυ αν τα εχεις αναφέρει καπου και δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μου*
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια απο τα ιδια και εγω χθες με ειδε και παραδέχτηκε αυτο που βλεπω σε εμενα οτι στην αριστερη πλευρα μπηκαν λιγοτερα μοσχευματα και φαινεται ποιο αραιηΣε γενικες γραμμες ευχαριστημενος
Σιγουρα θα επελεγα αλλον, η διαφορα με αυτο που μπορεις να παρεις απο καποιον υψηλου επιπεδου γιατρο στο εξωτερικο ειναι χαωδης, οχι μονο σαν αποτελεσμα, που σιγουρα ειναι το πιο σημαντικο, αλλα και σαν προσεγγιση περιστατικου και στρατηγικης.
Μπατζετ επιτρεποντος παντα.
Αδερφέ, έχεις κάνει νήμα για με τη μεταμόσχευσή σου; Υπάρχει λινκ;Guys ευχαριστώ για τα καλά λόγια! @molimoli καλή φύτρωση !
Θα το φτιάξει ;μια απο τα ιδια και εγω χθες με ειδε και παραδέχτηκε αυτο που βλεπω σε εμενα οτι στην αριστερη πλευρα μπηκαν λιγοτερα μοσχευματα και φαινεται ποιο αραιη
Είδα τη μεταμόσχευσή σου. Όντως θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, αλλά νομίζω με μια πύκνωση θα φαίνεται πολύ καλά. Σκέφτεσαι να κάνεις 2η και αν ναι πού;Ευχαριστω Lover, γι αυτο λεω σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος και οχι απολυτα, γιατι υπαρχουν καποιες αστοχιες οπως αυτη που ανεφερες.
Αδερφέ, έχεις κάνει νήμα για με τη μεταμόσχευσή σου; Υπάρχει λινκ;
Δεν θα μπορουσε να παει πολυ καλυτερα με βαση το ποσα grafts μπηκαν και δεν χρειαζεται πυκνωση, ετσι φαινεται η μετ οταν βγαζεις φωτο με καλη αναλυση μπροστα σε δυνατο φως και οχι θωλες σελφι μεσα στο αμαξι η στον καναπε σου, το μονο που θα μπορουσε να παει καλυτερα ειναι να μην εχει πολυτριχα μπροστα αλλα ολα του Τυρκαλα ετσι ειναι, 2η σε 3 χρονια και αν, σιγουρα εξωτερικο παντως. Αν θες τιποτα αλλο στειλε μου μηνυμα μην χαλαμε το νημα.Είδα τη μεταμόσχευσή σου. Όντως θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, αλλά νομίζω με μια πύκνωση θα φαίνεται πολύ καλά. Σκέφτεσαι να κάνεις 2η και αν ναι πού;
θα περιμενουμε το τελικο μολις κλεισω χρονο και θα μιλησουμε μετα.Θα το φτιάξει ;
θα περιμενουμε το τελικο μολις κλεισω χρονο και θα μιλησουμε μετα.