3η επέμβαση;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

stiv

New Member
Παιδιά καλησπέρα!!

Έχω κάνει 2 επεμβάσεις strip σε ελληνικη κλινική (δυστηχώς) και το αποτέλεσμά μου είναι αρκετά μέτριο.Για να καταλάβετε δεν ξέρω καν πόσα τριχοθυλάκια έχω στο κεφάλι μου.Η πρώτη επέμβαση έγινε το 2007 και ήταν αποτυχημένη και η δεύτερη κάπως διόρθωσε το πρόβλημα, το 2009.Το θέμα είναι ότι η αραίωση συνεχίζετε και οι διαδρομοι στους κροτάφους εχουν αραιώση πολύ.Η κλινική μου πρότεινε να κάνω κάποιες θεραπείες που όπως γνωρίζετε κοστίζουν αρκετά.Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για 3η επέμβση και αν μπορώ να κάνω;; Επίσης έχω απορία ως προς την δότρια περιοχή αν μπορεί να δόσει τριχοθυλάκια δεδομένου ότι είναι αρκετά μικρό το κρανίο και ταλεπωρημένη μετά από 2 επεμβάσεις.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: 3η επέμβαση;;

Λογικα σε παιρνει αλλα για καλο σου μην ξαναπας σε Ελληνικη κλινικη..στειλε φωτογραφιες και θα σου πουνε..εγω μετα απο 2 επεμβασεις στριπ στην Ελλαδα εβγαλα 5100.αλλα διαλεξε σοβαρο ανθρωπο , μην διστασεις να ταξιδεψεις οπου χρειαστει και φυσικα ετοιμασου να τα σκασεις γερα...good luck

3746741

Member

Hairlosscursed είπε:
Λογικα σε παιρνει αλλα για καλο σου μην ξαναπας σε Ελληνικη κλινικη..στειλε φωτογραφιες και θα σου πουνε..εγω μετα απο 2 επεμβασεις στριπ στην Ελλαδα εβγαλα 5100.αλλα διαλεξε σοβαρο ανθρωπο , μην διστασεις να ταξιδεψεις οπου χρειαστει και φυσικα ετοιμασου να τα σκασεις γερα...good luck

hairlosscursed πως κ εβγαλες 5100 στην 3 μεταμοσχευση?

Οι Ελληναραδες πιστευεις δεν σου ειχαν αφαιρεσει πολυ δοτρια?

hairlosscursed

Well-Known Member

μου αφαιρεσαν ενα κομματι κρεας με αποτελεσμα που ουτε και οι ιδιοι δεν νομιζω να ξερουν ποσα...η ουλη παντως ειναι αισχρη οπως και το αποτελεσμα...ακομα περιμενω εκπροσωπους Ελληνικων κλινικων να τα πουμε απο κοντα....

3746741

Member

Hairlosscursed είπε:
μου αφαιρεσαν ενα κομματι κρεας με αποτελεσμα που ουτε και οι ιδιοι δεν νομιζω να ξερουν ποσα...η ουλη παντως ειναι αισχρη οπως και το αποτελεσμα...ακομα περιμενω εκπροσωπους Ελληνικων κλινικων να τα πουμε απο κοντα....

απο την 3 σου επεμβαση δεν εμεινες ευχαριστημενος?

5100 δεν ειναι κ λιγα!!

Την τομη στην 3 επεμβαση δεν σου την καλυψαν?

stiv

New Member

καλησπέρα!
Οι θεραπειές που μου πρότειναν είναι το λούσιμο με τα διάφορα κοκτέιλ στη αρχή και μετά λέιζερ για 10 λεπτά.Το δοκίμασα και έκανα 1-2 στην αρχή μετά την πρώτη και μετά τα παράτησα.Στην πρώτη μου αφαίρεσαν πολύ λίγα εκατοστά και στην δεύτερη τα ράμματα ξεκινούσαν απο το ενα αυτί μέχρι το άλλο!
Προσπαθώ να ανεβάσω κάποιες φώτο και μου λέει ότι είναι μεγάλα τα αρχεία..ας βοηθήσει κάποιος..
και μια απορία.Ας υποθέτουμε ότι διαθέτουμε ευρώ,υπάρχει η δυνατότητα και η διαθεσιμότητα ανάλογων τριχοθυλακίων;;
Υ.Γ. Γνωρίζω ότι δεν είστε γιατροί αλλά θα ήθελα την εμπειρία σας απο το forum.

Ευχαριστώ!

kapa

Μέλος του προσωπικού

χαμηλωσε την αναλυση της μηχανης και ξαναβγαλε φωτος ;)

LOK

Member

Hairlosscursed είπε:
ακομα περιμενω εκπροσωπους Ελληνικων κλινικων να τα πουμε απο κοντα....

Hairlosscursed, εγώ πάντος έχω καταλάβει οτι οι εκπροσωποι έχουνε μπει ήδη και ποστάρουνε... Πάω στοίχημα οτι σε λίγο καιρό θα δεις και την επίσημη παρουσίαση της D$I.
Θα περιμένω να δώ τις απαντήσεις που θα δώσουν, στις ερωτήσεις που θα τους κάνεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stiv

New Member

καλησπέρα!!

περιμένω απόψεις στο ερώτημα για το αν υπάρχει η δυνατότητα και η διαθεσιμότητα για 3η!!

Συνημμένα

• P1020048.JPG
    P1020048.JPG
    163.8 KB · Προβολές: 39

kapa

Μέλος του προσωπικού

3000-4000 περιπου μπηκανε αν δεν υπηρχε τιποτα πριν.
εχεις χνουδια ενδιαμεσα απο αυτα?
αν ναι με μινοξιδιλη θα βελτιωσεις αρκετα την κατασταση

stiv

New Member

Όταν έκανα την 1η επέμβαση είχα μάλλια αλλά ήταν πολύ πολύ αδύναμα . Το regaine μου είχε κάψει το κεφάλι όταν το χρησιμοποιούσα επι αρκετά χρόνια πριν την επέμβση.Πλέον δεν θεώρω ότι έχω χνούδια ανάμεσα χωρίς να είμαι σίγουρος.

Συνημμένα

• P1020057.JPG
    P1020057.JPG
    157.9 KB · Προβολές: 25

hairlosscursed

Well-Known Member

LOK είπε:
[quote author=Hairlosscursed link=topic=2605.msg46299#msg46299 date=1295982157]
ακομα περιμενω εκπροσωπους Ελληνικων κλινικων να τα πουμε απο κοντα....

Hairlosscursed, εγώ πάντος έχω καταλάβει οτι οι εκπροσωποι έχουνε μπει ήδη και ποστάρουνε... Πάω στοίχημα οτι σε λίγο καιρό θα δεις και την επίσημη παρουσίαση της D$I.
Θα περιμένω να δώ τις απαντήσεις που θα δώσουν, στις ερωτήσεις που θα τους κάνεις.
[/quote]Δεν εχω να ρωτησω απολυτος τιποτα γιατι καποιος που ρωταει εχει και απορια.εγω λοιπον δεν εχω καμια απορια...απλα θα κραζω και θα γελαω με αυτα που θα λενε....αν εχουν αντερα να βγουν επισημα και πουν κατι...

badday

New Member

φαινεται να εχεις καλη δοτρια παντως Ισως να μην φτανει να γεμισεις το κεφαλι αλλα να φτιαξεις εστω μια hairline

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα