3η μεταμόσχευση και διορθώσεις strip...

Chrstoph

New Member
Καλησπέρα και από εμένα,

Χωρίς να έχω κάνει κοινοποιήσεις στο forum, το παρακολουθώ χρόνια. Μετά λοιπόν απο 2 μεταμοσχεύσεις, ήρθε η στιγμή να γράψω και τη δική μου εμπειρία -αφήνοντας φυσικά χώρο για ερωτήσεις- αλλά και να ζητήσω γνώμες σχετικά με τη δική μου περίπτωση. Να σημειώσω πως όταν έκανα την πρώτη εμφύτευση - που ήταν και το μεγάλο μου λάθος- δεν γνώριζα την ύπαρξη του hairlossGr, ώστε να αποφύγω την κακοτοπιά. :'-(

Μαθαίνω λοιπόν πως το 2017 ο αδερφός μιας εύπορης φίλης μου, έκανε εμφύτευση στον Γκ***α με FUT. Μιας και ο φίλος ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας κτλ, πίστεψα πως το έχει ψάξει αρκετά και πήγε στον καλύτερο. Κλείνω και εγώ ενθουσιασμένος ραντεβού στον ίδιο το 2018 επιθυμώντας πλούσια χαίτη. Στο ραντεβού πριν την εμφύτευση, του λέω ότι θέλω να καλύψουμε από μπροστά μέχρι πίσω (hairline, front, mid και crown). Αυτός συμφωνεί (αντί να με αποθαρύνει) και αντ αυτού μου λέει θα σε κάνουμε τεκνό κτλ. Τη μέρα της εμφύτευσης λοιπόν, κοιτάζει τη δότρια και βλέπει ότι έχω κάποια σπυράκια με πιον που δεν επιτρέπουν την δημιουργία παράλληλης με το πάτωμα τομής. Κανένα πρόβλημα λέει και μου κάνει 2 τομές πίσω από κάθε αυτί (θα παραθέσω φωτό με το τώρα αποτέλεσμα). Ποτέ δεν μου είπε πόσα grafts μπήκανε ενω ρώτησα (πολλοί τώρα ισως καταλαβαίνουν και σε ποιον αναφέρομαι) και το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από φτωχό... Hairline απο barbie, και μάλλον λόγω shock loss, μετα τη μεταμόσχευση έχασα και αυτά που υπήρχαν, και άρχισε να φαίνεται άσχημο το τελικό αποτέλεσμα. Καραφλοbarbie...

Επειτά, απο το 2018 μέχρι το Σεπτέμβρη του 2020, διάβασα πολλά άρθρα εδώ αλλά και σε site του εξωτερικού, και τελικά κατέληξα στον Γ***ου στη Κύπρο. Εκεί κάναμε FUE και ομολογώ πως έμεινα ικανοποιημένος και από το team αλλά και απο το αποτέλεσμα. Μεταμοσχεύθηκαν 3100 grafts στο hairline και forelock. (θα ανεβάσω φωτογραφίες).

Αυτή τη στιγμή λοιπόν το ψάχνω για την 3η μεταμόσχευση με την οποία θέλω να δουλευτεί το midscalp (και ίσως και crown, δε ξέρω αν υπάρχουν αρκετά μοσχεύματα) και ήθελα να ακούσω γνώμες για το αν είναι καλή ιδέα να ζητήσω ενα κόμπο FUT μαζί με διορθωτικό strip ωστε να μικρύνουν οι τομές, ή να πάω απλά για ένα καινούριο strip. Σκέφτομαι δλδ να πάρω 1000 απο FUE + 1500 απο strip. Ο λόγος που θέλω combo strip + FUE είναι γιατί δε θέλω να πάρω πολλά ακόμα με FUE γιατί φοβάμαι μην φαίνεται άσχημα στα 50+. Καλό το look τώρα, αλλά ας έχουμε το νου μας και στο μέλλον λίγο... :)

Βάζω παρακάτω τις φωτό με εξήγηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chrstoph

New Member
Φωτό βανιλα (προ γκ***α).

Προ γκ 1.JPG

Φωτό μετά γκ***α (2017)
Μετα γκ 1.jpegΜετά γκ 2.jpegΜετά γκ 3.jpeg

Ουλές από γκ***α.
αριστερή ουλή.jpegΔεξιά ουλή.jpeg

Δεξιά ουλή με κοντό κούρεμα

Δεξιά ουλή κοντό κούρεμα.jpg

Φωτό μετά από Γε***ου (2020)

Μετα γε 1.jpegΜετά γε 2.jpgΜετα γε 3.jpg

ΛΕΣ

Active Member
Φίλε για τα σπυράκια στη δοτρια, επειδή αντιμετωπίζω και εγώ κάτι παρόμοιο έχεις κάνει κάποια πετυχημένη αγωγή η γενικότερα το καταπολεμισες κάπως;

Chrstoph

New Member
Φίλε για τα σπυράκια στη δοτρια, επειδή αντιμετωπίζω και εγώ κάτι παρόμοιο έχεις κάνει κάποια πετυχημένη αγωγή η γενικότερα το καταπολεμισες κάπως;
Καλησπέρα φίλε μου, 20 μέρες πριν πάω για τη 2η εμφύτευση είχα πάει σε δερματολόγο, και μου έδωσε αντιβίωση με την οποία μου έφυγαν. Δυστυχώς μετά από 2-3 μήνες όμως άρχισαν να ξαναεμφανίζονται, οπότε δεν είναι μόνιμη λύση.

nick90

Well-Known Member
Πολύ καλό το αποτέλεσμα του Γεωργίου από Κύπρο, χάλια του γκούρα. Είχες ρωτήσει και τον Γεωργίου για το απόθεμα της δότριας σου για μια ενδεχόμενη δεύτερη επέμβαση μαζί του;

Chrstoph

New Member
Πολύ καλό το αποτέλεσμα του Γεωργίου από Κύπρο, χάλια του γκούρα. Είχες ρωτήσει και τον Γεωργίου για το απόθεμα της δότριας σου για μια ενδεχόμενη δεύτερη επέμβαση μαζί του;
Καλησπέρα, θα συμφωνήσω σχετικά με τις δύο επεμβάσεις, ήταν λάθος να πάω στον πρώτο και δυστυχώς τώρα δεν αλλάζει αυτό. Οι ουλές είναι εκεί και με χαιρετάνε... :(
Σχετικά με τη δότρια, ναι ρώτησα τον Γεωργίου, μου είπε πως μου μένουν -με FUE- άλλα 2500 grafts περίπου, με τα οποία μου είπε πως μπορεί να καλύψει και mid και crown.

Chrstoph

New Member
Δε ξέρω η αλήθεια ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αν αξίζει δλδ να ασχοληθώ με τις ουλές, ή αν είναι "καμμένο χαρτί" και δε γίνεται να σωθούν. Όταν πήγα στον Αναστασάκη, μου είπε πάλι καλά που κλείσανε όπως κλείσανε -λόγω της περιοχής που βρίσκονται-, και πως δεν αξίζει να γίνει διορθωτική μμ εκεί πέρα.

Τελευταία επεξεργασία:

nick90

Well-Known Member
Ναι δεν έχει νόημα να χαραμίσεις μοσχεύματα για τις ουλές. Ότι έγινε έγινε τώρα. Απλά θα πρέπει να αφήνεις μακρύ μαλλί για να κρύβεις τις ουλές της FUT. Ίσως γενικά να μην επουλώνεις και καλά σε ουλές από τομές. Νομίζω αυτό που φαίνεται περισσότερο τώρα είναι το κενό crown., το οποίο θα έπρεπε να καλύψεις οπωσδήποτε να μη φαίνεται το "μπιφτέκι" που λέμε, έστω και με μια ελάχιστη πυκνότητα.

Gianney

Well-Known Member
Δε ξέρω η αλήθεια ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αν αξίζει δλδ να ασχοληθώ με τις ουλές, ή αν είναι "καμμένο χαρτί" και δε γίνεται να σωθούν. Όταν πήγα στον Αναστασάκη, μου είπε πάλι καλά που κλείσανε όπως κλείσανε -λόγω της περιοχής που βρίσκονται-, και πως δεν αξίζει να γίνει διορθωτική μμ εκεί πέρα.
Στις ουλές θα ήθελες να κάνεις κάνα smp;

Chrstoph

New Member
Ναι δεν έχει νόημα να χαραμίσεις μοσχεύματα για τις ουλές. Ότι έγινε έγινε τώρα. Απλά θα πρέπει να αφήνεις μακρύ μαλλί για να κρύβεις τις ουλές της FUT. Ίσως γενικά να μην επουλώνεις και καλά σε ουλές από τομές. Νομίζω αυτό που φαίνεται περισσότερο τώρα είναι το κενό crown., το οποίο θα έπρεπε να καλύψεις οπωσδήποτε να μη φαίνεται το "μπιφτέκι" που λέμε, έστω και με μια ελάχιστη πυκνότητα.
Νομίζω θα κάνω μια κάλυψη στο μπιφτέκι, αν υπάρχουν αρκετά grafts. Κυρίως σκεφτόμουν για διορθωτική FUT, δηλαδή μια δεύτερη FUT που θα αφαιρέσει τις παλιές ουλές ( + grafts για μεταμόσχευση) και θα δημιουργηθούν καινούριες ουλές, με την ελπίδα ότι θα είναι μικρότερες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα