Καλησπέρα σε όλο το forum!
Καταρχάς είμαι εγγεγραμμένος χρήστης του φορουμ εδώ και 3 μήνες. Όταν το ανακάλυψα, δε σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκα! Διάβασα μέσα για διάφορες θεραπείες και κατέληξα να ξεκινήσω πριν 2 μήνες το revivogen. Παράλληλα χρησιμοποιώ fungoral και το rogaine. Το rogaine το χρησιμοποιώ τους τελευταίους 3 μήνες και αυτό στη θέση του regaine (το βρήκα πιο φτηνά στο net).
Τώρα πλέον είμαι στον 3 μήνα (3ο μπουκαλακι revivogen) και η τριχόπτωση πλέον έχει γίνει έντονη!!
Τώρα κάνω τις εξης υποθέσεις...
α) Μήπως άρχισε τώρα το revivogen να μου κάνει sheed???
b) Μήπως φταιει η εποχή???
γ) Μήπως είναι γραμμένο μου να καραφλιάσω και να σταματησω τα πάντα??
δ) Να αλλάξω θεραπειά?
Είμαι 25 ετών και η τριχοπτωση μου έχει ξεκινησει απο τα 22... Τότε ξεκίνησα και το regaine ΜΟΝΟ του να χρησιμοποιώ, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να επιβραδύνει την τριχόπτωση όπως καταλαβαίνω. Η αραίωση μου εμφανίζεται στην κορυφή της κεφαλής (στάδιο πριν το 3) κυρίως και στους κροτάφους λιγότερο.
Την θεραπεία την ακολουθώ ως εξης:
Πρωί - λούσιμο με σαμπουαν ρεβιβογκεν, conditioner ρεβιβογκεν και μια μπάλα rogaine foam
Βράδυ - 2 τζούρες ρεβιβογκεν στο κεφάλι και ελαφρυ μασαζακι
2 με 3 φορες την βδομαδα λούζομαι με fungoral
Δώστε μου λίγη ελπίδα γιατί με έχει πιάσει πανικός!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
:'(
Καταρχάς είμαι εγγεγραμμένος χρήστης του φορουμ εδώ και 3 μήνες. Όταν το ανακάλυψα, δε σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκα! Διάβασα μέσα για διάφορες θεραπείες και κατέληξα να ξεκινήσω πριν 2 μήνες το revivogen. Παράλληλα χρησιμοποιώ fungoral και το rogaine. Το rogaine το χρησιμοποιώ τους τελευταίους 3 μήνες και αυτό στη θέση του regaine (το βρήκα πιο φτηνά στο net).
Τώρα πλέον είμαι στον 3 μήνα (3ο μπουκαλακι revivogen) και η τριχόπτωση πλέον έχει γίνει έντονη!!
Τώρα κάνω τις εξης υποθέσεις...
α) Μήπως άρχισε τώρα το revivogen να μου κάνει sheed???
b) Μήπως φταιει η εποχή???
γ) Μήπως είναι γραμμένο μου να καραφλιάσω και να σταματησω τα πάντα??
δ) Να αλλάξω θεραπειά?
Είμαι 25 ετών και η τριχοπτωση μου έχει ξεκινησει απο τα 22... Τότε ξεκίνησα και το regaine ΜΟΝΟ του να χρησιμοποιώ, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να επιβραδύνει την τριχόπτωση όπως καταλαβαίνω. Η αραίωση μου εμφανίζεται στην κορυφή της κεφαλής (στάδιο πριν το 3) κυρίως και στους κροτάφους λιγότερο.
Την θεραπεία την ακολουθώ ως εξης:
Πρωί - λούσιμο με σαμπουαν ρεβιβογκεν, conditioner ρεβιβογκεν και μια μπάλα rogaine foam
Βράδυ - 2 τζούρες ρεβιβογκεν στο κεφάλι και ελαφρυ μασαζακι
2 με 3 φορες την βδομαδα λούζομαι με fungoral
Δώστε μου λίγη ελπίδα γιατί με έχει πιάσει πανικός!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
:'(