gianniskritikos2 είπε:
σοραλτενο γιατι λες μετα το γυμνστιριο αμεσως λουσιμο? κανει κακο να μηνεις κανα 2 ωρο με υδροτα στο κεφαλι? γιατι εγω κανω κανα μισαορο να παω σπιτι μετα βαζω φαγιτο να φαω περνει λιπον καμια ωρα ανιγω θερμοσιφονο αραζω και μετα απο κανα μισαωρο μπαινω αλλα πολλες φορες το κανω και επιτιδες δηλαδει λουζομε συνηθως βραδι αλλα καθε μερα παω γυμναστηριο 6 η ωρα γειρναω στις 7μιση πες αλλα λουζομε 10 συνηθως το βραδι οποτε προσπαθω να περιμενω να περασει το 24ωρο για να λεω καθε μερα λουσιμο δηλαδει δεν θαλω να λουζομε συχνοτερα απο μια φορα την μερα... αμα λουστο 11 το βραδι την μια μερα και την αλλη 7 ασπουμε που θα γυρισο απο το γυμναστηριο αυτο δεν θεωριτε καθε μερα λουσιμο αλλα πλησιαζω την μιαμιση φορα τη μερα λουσιμο ετσι επιλεγω εγω ο ιδιος να καθηστερο το λουσιμο για το βραδι κανω λαθως? που το επιλεγω δηλαδει μετα το γυμναστηριο που ειμαι υδρομενος κανει κακο στο μαλλι? γιατι λες αμεσως λουσιμο αμεσως λες μην περιμενεις ουτε μια ωρα γιαυτο το λεω
Ναι καταλαβαίνω, τα έχω περάσει και εγώ πριν από 20 χρόνια που ασχολούμουν σοβαρά με το bodybuilding.
Από τη στιγμή που θα στεγνώσει ο ιδρώτας πάνω σου έχει ήδη αναμειχθεί με το σμήγμα και αρχίζουν να σχηματίζονται βακτηρίδια. Έτσι δημιουργούνται δερματίτιδες, φαγούρες, μύκητες, πιτυρίδες κτλ. πίστεψε με, δεν το θέλεις αυτό.
Το καλύτερο απ' όλα είναι να λουστείς/κάνεις μπάνιο πριν να στεγνώσεις ακόμα. Είναι καλό που προσπαθείς να μην λούζεσαι παραπάνω από μια φορά τη μέρα, αλλά από τη στιγμή που αθλείσαι είναι πρακτικά αδύνατο. Δοκίμασε το αυτό που σου λέω, δώσε προτεραιότητα στο λούσιμο μην το αφήνεις καθόλου και θα με θυμηθείς. Το σαμπουάν σου να είναι απαλό, και ένα "χέρι" λούσιμο φτάνει.