Απ: 4th World Congress of Research and Solutions Against Hair Loss
καλησπερα , συμφωνω απολυτα με το φιλο , ειναι μουφες αυτα , τωρα με την κριση κανουν τα παντα για να βγαλουν λεφτα!!!!!!! και αυτο .Ι. κανουν για τα λεφτα!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
εγω διαβασα σε site του εξωτερικου οτι ο washenik της aderans σε ενα συνεδριο περσυ ειπε τα ιδια πραγματα που ειπε κ φετος..αν ειναι ετσι τοτε λογικα δεν υπαρχει εξελιξη στο θεμα..
οσο για τα χρονοδιαγραμματα που λενε οτι η θεραπεια ειναι 5 χρονια μακρια αυτα εχουν που τα λενε διαφορες εταιρειες απο τα τελη του 80..παντα 5 χρονια μακρια ειναι!!!
εγω θα πειστω οτι εγινε κατι μονο οταν βγει στην αγορα κ δοκιμαστει κ ειναι καλυτερο απο τα υπαρχοντα...
τωρα για αυτες τις παρουσιασεις που κανουνε εγω προσωπικα πιστευω οτι προσπαθουν να δειξουν επισης οτι ειναι σε πολυ καλυτερο σημειο απ οτι βρισκονται για να λαμβανουν χρηματοδοτησεις..γιατι χωρις χρημα δεν υπαρχουν κ ερευνες.
ναι το διαβασα κι εγω οτι δυστηχως τα πραγματα δε πανε με τους ρυθμους που θελουμε εμεις και γενικοτερα ολες οι εταιρειες εχουνε προβληματα,γενικως υπαρχει μια απαισιοδοξία
Το μονο που μπορουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη ειναι να το αντιμετωπισουμε με τα οπλα που εχουμε τωρα σε βαθμο που να μη μας ενοχλει πολυ και απλα να περιμενουμε..!!!
Ειδα το βιντεο! Συγκλονιστικα αποτελεσματα! Η ανθρωποτητα πετυχε το μεγαλυτερο επιστημονικο επιτευγμα στην ιστορια της!! Επρεπε να παιζει πρωτη ειδηση σε ολα τα ΜΜΕ 24 ωρες το 24ωρο!!! Πετυχαν να περιορισουν την καραφλα απο τις....μειον 15.000 τριχες, στις μειον 14.949!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θαυμα!!!!!!!!
Πλακα μας κανουν??? Ενα χρονο μετα (54 εβδομαδες), το μαυρο χαλι δειχνει ακομη μαυρο χαλι, για αοματους ή για βλακες μας περνανε??? Με το πειραμα "Ο2Η2" του xDante πιο πολλες βγαινουν, μηπως να τους στειλουμε καμια φιαλη οξυζενε στο επομενο παγκοσμιο συνδεδριο!!!
Προκειται για μελετες που δημοσιευτηκαν σε συνεδριο που εγινε στην αλασκα... Κοιταξτε απο τη σελιδα 26 και μετα εχει ενδιαφερον...
http://www.scribd.com/doc/67052977/ISHRS-19th-ASM-Abstract-Book-2011-Alaska-Final