Μάλλον μιλάμε για λάθος(η καθόλου) σχεδιασμό από την αρχή. Δε ξέρω που έκανε την πρώτη επέμβαση ο φίλος. Ούτε έχουμε φωτό πριν την πρώτη επέμβαση να δούμε τι ακριβώς πήγε να διορθωσει, από τα λεγόμενα των υπολοίπων για την εικόνα της δοτριας καταλαβαίνω ότι πήγε στην Ahc. Αν όντως πήγε εκεί μιλάμε για ένα από τα χειρότερα περιστατικα από απόψεως αντιμετώπισης και τελικού αποτελεσματος σε ληπτρια και δοτρια. Πάντα επιφυλάσσομαι σχετικά με το πώς ήταν ο φίλος πριν. Ήθελα να πω και κάτι άλλο για τον Κο Αναστασάκη. Δε ξέρω αν εντυπωσιάζουν τα αποτελέσματα που πετυχαίνει στις θεωρητικά εύκολες περιπτώσεις όπου απλά χρειάζονται πολλά μοσχεύματα και αν είναι ακριβος και αν μπορεί κάποιος να πάρει άλλου καλύτερο αποτέλεσμα με λιγότερα χρήματα (οκ και εγώ θεωρώ ότι είναι σχετικα ακριβός) αλλά σε ότι αφορά δύσκολες περιπτώσεις και repair cases...είναι παρών και δίνει μάχες, ενώ άλλοι ούτε καν τσαλακωνονται...
Αν είναι όντως η γνωστή "παραθυρομάνα", έχω άδικο να λέω (σε άλλο νήμα) ότι τρελλαίνομαι με αυτές τις υποκριτικές συνεντεύξεις σαν αυτή που πόσταρε ο Nik.Mos.