Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
στη dhi τουλαχιστον μεχρι τωρα , δεν ειδα καμια κατεστραμενη δοτρια και συνηθως οι γωνιες απο τα μοσχευματα ειναι πετυχημενες και δεν βλεπω πολυτριχα μπροστα μπροστα .Ζήλεψαν τα κολπακια της dhi
Οχια διμουτσουνηειναι η περιοδος , ερχομαι ρίχνω δηλητήριο και την κανω !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα εγραψε ο Μακης πιο πανω.. εγω αυτα που εγραψα τα εχουμε δει σε περιστατικα και παρουσιασεις και των δυο κλινικων.. δεν τα φανταστηκα..Σε ευχαριστούμε Δημήτρη για την σύνοψη των θετικών (και μόνο). Περιμένουμε τώρα και το αντίπαλο δέος να εκφρασθεί. Για να δούμε ποιος θα κάνει το βήμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
τα εγραψε ο Μακης πιο πανω.. εγω αυτα που εγραψα τα εχουμε δει σε περιστατικα και παρουσιασεις και των δυο κλινικων.. δεν τα φανταστηκα..
το κακη τοποθετηση, λαθος γωνιες, πολυτριχα μοσχευματα απο που προκυπτει?
το κακη διαχειρηση δοτριας οσοι θεωρουν οτι σε μονοημερη επεμβαση επειδη παιρνουν μοσχευματα μονο απο πισω το δεχομαι αν και εχω πει πολλες φορες οτι σε καποιες περιπτωσεις που ειναι να κανουν μια επεμβαση και δεν θελουν να ασχοληθουν ξανα οπως εγω το προτιμουσα λογω των πολυτριχων που εδωσαν μεγαλυτερη καλυψη και δεν υπαρχουν στα πλαινα.
σε διπλες συνεδριες η διαχειρηση ειναι ιδια αφου παιρνουν και οι 2 κλινικες απο ολο το ευρος της δοτριας.. η διαφορα ειναι στη manual εξαγωγη η μια και motorized η αλλη..
τα εγραψα αυτα σε απαντηση της συγκρισης που εγινε πιο πανω. δεν νομιζω να μην ισχυει κατι..
Τα πολυτριχα υπάρχουν σε αφθονία και στα πλαϊνά (parietal περιοχή). Οι λόγοι είναι άλλοι και τους έχουμε εξηγήσει πολλάκις. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της AHC είναι ότι πρακτικά έχει γίνει μια κλινική νοσηλευτριών αφού γιατρός πλέον ενεργός κατά την διάρκεια των μμ δεν υπάρχει, δεν συμμετέχει σε καμμία χειρουργική δραστηριότητα. Εκεί οφείλεται η διάχυτη προχειρότητα που έχει καταγγελθεί ακόμα και από πολλά μέλη που έκαναν εκεί. Όλο αυτό φυσικά προσπαθεί να το αντισταθμίσει με την τιμή και ψηλές φυτρώσεις σε κάποια αποτέλεσματα. Δεκτόν αλλά μέχρι εκεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν προσέχουν το θέμα της δότριας. Εϊναι κρίμα γιατί στα δύσκολα (ποσοστό φύτρωσης) τα πάνε καλά. Από όσο θυμάμαι, αν δεν ξεχνώ κάτι, γενικά δεν έχει υπάρξει περιστατικό κακής φύτρωσης. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο, μετά από τόσο κράξιμο, να διευρύνουν την περιοχή λήψης τριχοφυλακίων? Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω... είναι τσάμπα αυτή η διόρθωση...
να κανω μια υποθεση , στο βεκρη χρησιμοποιουν μεγαλυτερης διαμετρου εργαλειο για να μειωσουν το τρανσεξιον των μοσχευματων , αυξανουν ομως ετσι τον τραυματισμο στη δοτρια . Εχουμε χειροτερες δοτριες ετσι . Επισης βγαζουν μαλλι απο το φιλετο , αδειαζει ανομοιομορφα η δοτρια αλλα τα πολυτριχα επιβιωνουν πιο ευκολα οποτε μεγαλυτερη πιθανοτητα για επιτυχια η μεταμοσχευση . Ετσι ο σχεδιασμος που χουν για τη μεταμοσχευση , δεν ειναι με κριτηριο τη λιγοτερη δυνατη ζημια στη δοτρια ή τη μεγαλυτερη δυνατη φυσικοτητα μπροστα , ( μοσχευματα με 3 τριχες δεν υπαρχουν σε φυσικες hairline μπροστα μπροστα και σε κροταφους ) . Τα πολυτριχα μοσχευματα δεν ειναι ιδανικά για το πρωτο μισο εκατοστο της hairline και στο βεκρη συνηθως υπαρχουν αφθονα εκει . Αν ειναι να προσεξουν τη δοτρια τοτε θα πρεπει να χρεωνουν παραπανω και να αλλαξουν τροπο που εργαζονται .
cvial νοσηλευτριων που εχουν στα χερια τους ομως παρα πολλες μεταμοσχευσεις και ποτε δεν θα φυγουν κανοντας δικη τους δουλεια με αποτελεσμα να μενει η κλινικη με απειρα ατομα..
αυτο βλεπω να γινεται στη dhi αφου οι καλοι φευγουν και ανοιγουν κλινικες.. εσυ τι θα ειχες αν ειχες δικη σου κλινικη και υπηρχε ζητηση για 3-4-5 μμ την ημερα? θα επαιρνες ιατρους η νοσηλευτριες? και δεν εχει να κανει με το μισθο που θα τους εδινες αλλα την τεχνογνωσια.
Εγω νοσηλευτριες.. και σε πολλες αλλες ακριβες κλινικες ο γιατρος κανει μονο τις υποδοχες και οι νοσηλευτριες ολα τα υπολοιπα..
φυσικα για οποιον αυτο ειναι το πιο σημαντικο υπαρχουν και αλλες επιλογες..