Aeratos28, jose lorenzo ο ιατρός.. aeratos28 o ασθενής...,3301 grafts, 28/10/2022,1o βήμα..

aeratos28

Just aeratos
Έλα αδερφέ , ναι ρε πριν 11 χρόνια 1000 grafts είχαν μπει ..έχει αναφερθεί πολύ παλιά.
Έχω ενημερώσει μέχρι και τους 9 μήνες ..διαφορά δεν είδα από το 9μηνο..
Η αποχή μου υπάρχει το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιας απώλειας που συνέβη (όχι τριχών) κάποιου προσώπου,και δεν έχω και πολύ όρεξη ούτε να γράφω ούτε τπτ..
Βάζω 2-3 φωτό που έβγαλα τώρα.ισως να μην είναι καλές ,αλλά μέχρι και τους 9 μήνες φωτό κάτω από λάμπες έβαζα με βρεγμένα μαλλιά ..δεν νομίζω ότι έχει παραπονο κάποιος ..περιμένω και εγώ τώρα να δω τι και πώς με τον Ισπανό για να συνεχίσω τις επεμβάσεις...crown και middle η επόμενη που θα γίνει,και μια τρίτη επέμβαση για τουμπανιασμα μπροστά..
Για καποιο λογο κοιταγα παλι το νημα και μολις ειδα αυτες τις φωτο. @CVIAL Αυτο ειναι το μαλλι του aeratou πριν απο την μμ;; Δεν ηξερα οτι ειχε κανει μεταμοσχευση πιο παλια, νομιζα αυτη ηταν η πρωτη, σορυ αν εχει αναφερθει και απλα δεν το ειδα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Φωτό τωρινές ..κάτω απο λάμπα πανοραμική με ημιβρεγμενα μαλλιά μετά από λούσιμο και χωρισμένα λίγο προς τη μέση να φανεί η φύτρωση..και μια από μπροστά παλι κάτω από λάμπα όπως με βλέπει κάποιος στην ευθεία

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2023-12-24-00-23-22-615_com.miui.gallery.jpg

FreeThinker

Well-Known Member
Έλα αδερφέ , ναι ρε πριν 11 χρόνια 1000 grafts είχαν μπει ..έχει αναφερθεί πολύ παλιά.
Έχω ενημερώσει μέχρι και τους 9 μήνες ..διαφορά δεν είδα από το 9μηνο..
Η αποχή μου υπάρχει το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιας απώλειας που συνέβη (όχι τριχών) κάποιου προσώπου,και δεν έχω και πολύ όρεξη ούτε να γράφω ούτε τπτ..
Βάζω 2-3 φωτό που έβγαλα τώρα.ισως να μην είναι καλές ,αλλά μέχρι και τους 9 μήνες φωτό κάτω από λάμπες έβαζα με βρεγμένα μαλλιά ..δεν νομίζω ότι έχει παραπονο κάποιος ..περιμένω και εγώ τώρα να δω τι και πώς με τον Ισπανό για να συνεχίσω τις επεμβάσεις...crown και middle η επόμενη που θα γίνει,και μια τρίτη επέμβαση για τουμπανιασμα μπροστά..
Συλλυπητήρια φίλε..

Γνωρίζεις πότε σκοπεύει να ξαναέρθει Ελλάδα ο Ισπανός; Του χω στείλει ένα e-mail εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν έχει απαντήσει.

aeratos28

Just aeratos
Να σε καλά φιλε.,έχω να μιλήσω πολύ καιρό με cvial ,ούτε ξέρω τι γίνεται..λογικα θα υπάρξει ενημέρωση αυτό το διάστημα
Συλλυπητήρια φίλε..

Γνωρίζεις πότε σκοπεύει να ξαναέρθει Ελλάδα ο Ισπανός; Του χω στείλει ένα e-mail εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν έχει απαντήσει.

Corona

Active Member
Όχι.εχει κλείσει η μεταμόσχευση.πριν 2 χρόνια την έκανα.

Έχει πολλές φωτό να κάτσεις να τις δεις πιο πισω
ναι αλλά δεν ειδα να έβγαλες στον ήλιο σε εξωτερικές συνθήκες...και να βγάλεις απο πάνω με λιγο ανακατεμένο μαλλι να "τσαλακωθείς"...

aeratos28

Just aeratos
Επειδή προσπαθείς να το παίξεις πονηρός και δεν σου βγαίνει,αν ήξερες καθόλου από φωτό θα καταλαβαινες ότι αυτές κάτω από λάμπες ακριβώς ,ακριβώς όμως κάτω από λάμπα είναι πολύ χειρότερες φωτό...οι τελευταίες φωτό ειδικά είναι και με ανακατεμένα μαλλιά μετά από λούσιμο..ανακάτεμα και προς τα πίσω ..και με ανάλυση φουλ..όχι θαμπή..να βάλει αντίστοιχες φωτό ο τύπος με τις δικές μου,και κάτσε και συγκρινε
ναι αλλά δεν ειδα να έβγαλες στον ήλιο σε εξωτερικές συνθήκες...και να βγάλεις απο πάνω με λιγο ανακατεμένο μαλλι να "τσαλακωθείς"...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Επειδή προσπαθείς να το παίξεις πονηρός και δεν σου βγαίνει,αν ήξερες καθόλου από φωτό θα καταλαβαινες ότι αυτές κάτω από λάμπες ακριβώς ,ακριβώς όμως κάτω από λάμπα είναι πολύ χειρότερες φωτό...οι τελευταίες φωτό ειδικά είναι και με ανακατεμένα μαλλιά μετά από λούσιμο..ανακάτεμα και προς τα πίσω ..και με ανάλυση φουλ..όχι θαμπή..να βάλει αντίστοιχες φωτό ο τύπος με τις δικές μου,και κάτσε και συγκρινε
μαλλον εσυ δεν γνωρίζεις από φωτογραφίες...οι δυσμενέστερες συνθηκες ειναι οι εξωτερικές σε διάχυτο φως και πανοραμικές, οχι οι εσωτερικές από μπροστά με φλας κτλπ που δειχνουν πιο κολακευτικό το αποτέλεσμα...

aeratos28

Just aeratos
Ρε μεγάλε,επειδή βλέπω ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης...έχω πάνω ακριβώς από το κεφάλι μου λάμπες ...καταλαβαίνεις τι σου λέω..?? Επειδή συζητάμε τζάμπα βλέπω .
μαλλον εσυ δεν γνωρίζεις από φωτογραφίες...οι δυσμενέστερες συνθηκες ειναι οι εξωτερικές σε διάχυτο φως και πανοραμικές, οχι οι εσωτερικές από μπροστά με φλας κτλπ που δειχνουν πιο κολακευτικό το αποτέλεσμα...

aeratos28

Just aeratos
Μετα απο λούσιμο,και χτενισμένα προς τα πίσω,ανοιγμένα στη μέση για να φανεί μέσα το μαλλί,όχι κουκουλωμενα,και οι λάμπες σε αυτή ακριβώς δίπλα..διαγώνια ...τελευταία φωτό που είχα ανεβασει στο νήμα...ας βάλει αντίστοιχη ο φίλος με ανοιγμένα τα μαλλιά στο μπάνιο
Screenshot_2024-08-20-23-00-41-618_com.android.chrome.jpg

Corona

Active Member
Μετα απο λούσιμο,και χτενισμένα προς τα πίσω,ανοιγμένα στη μέση για να φανεί μέσα το μαλλί,όχι κουκουλωμενα,και οι λάμπες σε αυτή ακριβώς δίπλα..διαγώνια ...τελευταία φωτό που είχα ανεβασει στο νήμα...ας βάλει αντίστοιχη ο φίλος με ανοιγμένα τα μαλλιά στο μπάνιο

Προβολή συνημμένου 64547

Με βρεγμένα βάλε να δούμε αχτένιστα και ανέμελα...δεν συγκρινω τα 2 αποτελέσματα...εννοειται θα έχεις καλυτερη πυκνοτητα αφού έβαλες και περισσοτερα και ειχες και μαλλιά στους κροτάφους έστω και πιο αδύναμα...

aeratos28

Just aeratos
Δεν σου φτανουν οι φωτό αυτές?έχεις απαιτήσεις ξαφνικά? Εδώ σου φτάνουν τα grafts που έβαλε ο άλλος και τα βρεγμένα ανοιγμενα μαλλιά στην τελευταία φωτό δεν σε καλύπτουν? Πρόβλημα σου..εντολές σε εμένα το τι να κάνω δεν παίζουν.
Με βρεγμένα βάλε να δούμε αχτένιστα και ανέμελα...δεν συγκρινω τα 2 αποτελέσματα...εννοειται θα έχεις καλυτερη πυκνοτητα αφού έβαλες και περισσοτερα και ειχες και μαλλιά στους κροτάφους έστω και πιο αδύναμα...

aeratos28

Just aeratos
Συγκρίνω εγώ τον εαυτό μου με το πολύ καλό αποτέλεσμα που λες του φίλου με τα 2000 grafts..βάση της τελευταίας φωτό μου να βρέξει τα μαλλιά του να τα ανοίξει στη μέση και να κάτσει κάτω από τη λάμπα,και κάτσε να συγκρίνεις και εσύ .

Corona

Active Member
Δεν σου φτανουν οι φωτό αυτές?έχεις απαιτήσεις ξαφνικά? Εδώ σου φτάνουν τα grafts που έβαλε ο άλλος και τα βρεγμένα ανοιγμενα μαλλιά στην τελευταία φωτό δεν σε καλύπτουν? Πρόβλημα σου..εντολές σε εμένα το τι να κάνω δεν παίζουν.
απλα κρινω με βάσει τα δεδομένα που έχω σε μια επέμβαση....Οπότε με βάσει αυτά πήγε μια χαρά...Τώρα αν θα μπορούσαν να μπουν και ποσα περισσοτερα αυτο ειναι άλλο θέμα...σε αλλα περιστατικά ελληνικών κλινικών δεν θα μπορούσαν να μπουν περισσοτερα? ποια ελληνική κλινική τα μπουκώνει με την πρώτη επέμβαση? τώρα δεν μπορει ο φιλος να πάει τον Lorenzo για πύκνωση αμα θέλει και θέλει να διαθέσει τα λεφτά του?? Ισα ισα γλίτωσε και λεφτά με αυτό...γιατι αμα τα έβαζε ολα από την αρχη σε εναν γιατρό του εξωτερικού θα του έβγαινε πολυ πιο ακριβό γιατι θα πολλαπλασιάζονταν τα μοσχεύματα με το ποσο/graft ..ενώ τώρα θα κάνει μια μικρή πύκνωση σε οποιον γιατρό θέλει και συνολικά θα πληρώσει πολυ λιγότερα.

Μπλουζα