Έλα αδερφέ , ναι ρε πριν 11 χρόνια 1000 grafts είχαν μπει ..έχει αναφερθεί πολύ παλιά.
Έχω ενημερώσει μέχρι και τους 9 μήνες ..διαφορά δεν είδα από το 9μηνο..
Η αποχή μου υπάρχει το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιας απώλειας που συνέβη (όχι τριχών) κάποιου προσώπου,και δεν έχω και πολύ όρεξη ούτε να γράφω ούτε τπτ..
Βάζω 2-3 φωτό που έβγαλα τώρα.ισως να μην είναι καλές ,αλλά μέχρι και τους 9 μήνες φωτό κάτω από λάμπες έβαζα με βρεγμένα μαλλιά ..δεν νομίζω ότι έχει παραπονο κάποιος ..περιμένω και εγώ τώρα να δω τι και πώς με τον Ισπανό για να συνεχίσω τις επεμβάσεις...crown και middle η επόμενη που θα γίνει,και μια τρίτη επέμβαση για τουμπανιασμα μπροστά..
Έχω ενημερώσει μέχρι και τους 9 μήνες ..διαφορά δεν είδα από το 9μηνο..
Η αποχή μου υπάρχει το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιας απώλειας που συνέβη (όχι τριχών) κάποιου προσώπου,και δεν έχω και πολύ όρεξη ούτε να γράφω ούτε τπτ..
Βάζω 2-3 φωτό που έβγαλα τώρα.ισως να μην είναι καλές ,αλλά μέχρι και τους 9 μήνες φωτό κάτω από λάμπες έβαζα με βρεγμένα μαλλιά ..δεν νομίζω ότι έχει παραπονο κάποιος ..περιμένω και εγώ τώρα να δω τι και πώς με τον Ισπανό για να συνεχίσω τις επεμβάσεις...crown και middle η επόμενη που θα γίνει,και μια τρίτη επέμβαση για τουμπανιασμα μπροστά..
Για καποιο λογο κοιταγα παλι το νημα και μολις ειδα αυτες τις φωτο. @CVIAL Αυτο ειναι το μαλλι του aeratou πριν απο την μμ;; Δεν ηξερα οτι ειχε κανει μεταμοσχευση πιο παλια, νομιζα αυτη ηταν η πρωτη, σορυ αν εχει αναφερθει και απλα δεν το ειδα.
Τελευταία επεξεργασία: