Ahc αποτέλεσμα

Παιδιά καλησπέρα. Είδα αυτό και με εντυπωσίασε, καθώς ο τύπος έχει πρόβλημα, όπως αυτό των περισσότερων αντρών, δηλαδή έχει χάσει όλα τα κεντρικά και την κορώνα. Ποια η γνώμη σας;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Veron

Well-Known Member
Παιδιά καλησπέρα. Είδα αυτό και με εντυπωσίασε, καθώς ο τύπος έχει πρόβλημα, όπως αυτό των περισσότερων αντρών, δηλαδή έχει χάσει όλα τα κεντρικά και την κορώνα. Ποια η γνώμη σας;

Δεν τον λες και εντυπωσιακο...

athenian

Well-Known Member
Πφφφφ...εκανε ο αλλος μεταμοσχευση κι ασχολονται με το αν αρεσει στις μαναδες τους.Τουλαχιστον αστειος κι αντιεπαγγελματικος τροπος προσεγγισης πελατων.

Adriano

Well-Known Member
Πρώτο: Δεν τον χτενίζει (Toppik ο λόγος)
Δεύτερο: Δεν τον λούζει να δούμε πυκνότητα με λουσμένα μαλλιά
Τρίτον: Δεν πάει κάμερα από πάνω
Τέταρτο: Κατά 99% έχει toppik

Θα είχα ήδη κλειδώσει το νήμα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Πρώτο: Δεν τον χτενίζει (Toppik ο λόγος)
Δεύτερο: Δεν τον λούζει να δούμε πυκνότητα με λουσμένα μαλλιά
Τρίτον: Δεν πάει κάμερα από πάνω
Τέταρτο: Κατά 99% έχει toppik

Θα είχα ήδη κλειδώσει το νήμα.
Ελα βρε αυστηρε εσυ αμέσως...στον 6ο μήνα είναι τι χτενα να βάλει;
«Τζάμπα» είναι δεν πληρωσε € ο τυπάκος!!!
Ποιος ειπε οτι εχει τρομερη πυκνότητα;
Ποιος σου ειπε οτι ειναι top αποτελεσμα;
Αλλα πες μου και καποιον η καποια κλινικη που βαζει εστω αυτα τα μαλλια δωρεάν.
Μαγκακο Hasson εσυ...

Καλά ο τρόπος που τα προσεγγίζει ταιριάζει σε γυμνοσάλιαγκα και είναι όσο γλοιώδης δεν πάει. Δεν λέω το αντίθετο.

Δεν είπα ότι φόρτωσε μαλλί, αλλά πριν ο τύπος ήταν χάλι μαύρο. Τώρα δεν τον λες χάλι μαύρο, απλά λες ότι έχει μια αραιωσούλα. Κι ο κανάκης απ' ό,τι βλέπω ράδιο αρβύλα είναι σε παρόμοια κατάσταση. Αν είσαι καράφλας δεν θα γίνεις με αλογοουρά σίγουρα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Καλά ο τρόπος που τα προσεγγίζει ταιριάζει σε γυμνοσάλιαγκα και είναι όσο γλοιώδης δεν πάει. Δεν λέω το αντίθετο.

Δεν είπα ότι φόρτωσε μαλλί, αλλά πριν ο τύπος ήταν χάλι μαύρο. Τώρα δεν τον λες χάλι μαύρο, απλά λες ότι έχει μια αραιωσούλα. Κι ο κανάκης απ' ό,τι βλέπω ράδιο αρβύλα είναι σε παρόμοια κατάσταση. Αν είσαι καράφλας δεν θα γίνεις με αλογοουρά σίγουρα.
Αντε πες τα ανθρωπε μου..γεμισαμε κακοπροαίρετους!

makis25

Well-Known Member
το παιδι στο περιστατικο θα χρειαστει και επομενη μεταμοσχευση . Εχει ηδη κανει 2 , αυτη ηταν η τριτη και θελει και τεταρτη . Υπαρχει πλανο στο βιντεο υπο γωνια το κεφαλι ειναι εξαιρετικα αδειο . Βεβαια θαυματα δε γινονται . Ο αναστασακης εχει το ιδιο προβλημα πυκνοτητας με την Dhi οπως φαινεται .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Δεν ξερω αν εχει κανει 2 μμ στο παρελθον..εχω την εντυπωση οτι αυτη ηταν η 2η μμ του!
Οπως και να εχει ομως στον συγκεκριμενο Ιατρο ηταν η πρωτη του μμ και εντελως δωρεαν!!!!εντελως δωρεαν!!!

Adriano

Well-Known Member
Ελα βρε αυστηρε εσυ αμέσως...στον 6ο μήνα είναι τι χτενα να βάλει;
«Τζάμπα» είναι δεν πληρωσε € ο τυπάκος!!!
Ποιος ειπε οτι εχει τρομερη πυκνότητα;
Ποιος σου ειπε οτι ειναι top αποτελεσμα;
Αλλα πες μου και καποιον η καποια κλινικη που βαζει εστω αυτα τα μαλλια δωρεάν.
Μαγκακο Hasson εσυ...

Είμαι αυστηρός και το δέχομαι.

Μπορεί λοιπόν να μας ανεβάσει ο γιατρός φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού πάνω από το κεφάλι και με βρεγμένα μαλλιά;

Θα μπορούσες Δημήτρη να το διαβιβάσεις στο γιατρό αν έχεις επαφές; Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο για αυτό το λέω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Πηγαινε εσυ και πες του τα στα μουτρα αυτα που λες εδω μεσα μαγκακο!
Πηγαινε και πες του οτι σε κρινω στο 6μηνο για περιστατικο με background του «λωκου» και απο το οποιο οχι δεν εβγαλες «μια» αλλα πληρωσες και απο την τσεπη σου!
Για τους υπολοιπους αυτη η μμ ειναι ενα consept αποκαταστασεις ασθενων σε αυτα τα πλαισοα ειναι καλο γιατι κ τυπος ειχε κανει 1 η 2 μμ στο παρελθον και ητανε φαλακρος!απο εδω και περα δεν θα ειναι φαλακρος ολλα τα αλλα ειναι ιστοριες για τον φιλαρακο μας εδω που θα σκισει το πτυχιο του Αναστασακη!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member

Πολυ γλοιωδης προσέγγιση και διαφημιση αποτελέσματος συμφωνω. Οσο για το μαλλι ειχε και πριν καποια μαλλια αλλα επειδη ηταν κοντα δεν φαινοταν. Απο τριχοθυλακια τι του εχει βαλει;
Απο οποιαδήποτε κλινικη και να προέρχονται τετοιες εικονες δεν θα με επειθαν για να διαλεξω κλινικη.
Εχει και ιστορικο ο συγκεκριμενος για καμουφλαρισμα ασθενων με τοπικ. Οταν δουμε κανονικη παρουσιαση στο φορουμ θα φανει τι μπορει να κανει

Δεν μου φαίνεται σοβαρός. Βασικά μου φάνηκε τελείως βλάκας απ' όταν παρουσίαζε τον Ζαζόπουλος ότι είχε έρθει κανένα σημαντικό πρόσωπο λες και είχε σκάσει μύτη ο Λένον :D

Δεν ξέρω για το ιστορικό του συγκεκριμένου, απλά μου φάνηκε καλά φορτωμένο το μαλλί σε σχέση με ότι ήταν.

Γενικότερα στην κατάσταση του συγκεκριμένου μπορείς να πετύχεις καλά αποτελέσματα;

Adriano

Well-Known Member
Πηγαινε εσυ και πες του τα στα μουτρα αυτα που λες εδω μεσα μαγκακο!
Πηγαινε και πες του οτι σε κρινω στο 6μηνο για περιστατικο με background του «λωκου» και απο το οποιο οχι δεν εβγαλες «μια» αλλα πληρωσες και απο την τσεπη σου!
Για τους υπολοιπους αυτη η μμ ειναι ενα consept αποκαταστασεις ασθενων σε αυτα τα πλαισοα ειναι καλο γιατι κ τυπος ειχε κανει 1 η 2 μμ στο παρελθον και ητανε φαλακρος!απο εδω και περα δεν θα ειναι φαλακρος ολλα τα αλλα ειναι ιστοριες για τον φιλαρακο μας εδω που θα σκισει το πτυχιο του Αναστασακη!!!!

Θα σε παρακαλούσα θερμά να είσαι κόσμιος όπως ήμουν. Άσε τα μαγκάκο και τα υπόλοιπα γιατί εγώ προσωπικά δεν σε έθιξα. Αν θες σε κερνάω καφέ από κοντά να μου πεις όσα λες εδώ.

Δες πιο πάνω τι λένε άλλοι για τον γιατρό.

manly_Man

Well-Known Member
καλα αυτος το παρουσιαζει λες κ ειναι κανενα τοπ αποτελεσμα κ νιωθει περηφανος....αμα προσεξετε η καμερα δεν τον δειχνει από κοντα...κ απο πλαγια σε μια φάση φαινεται πολυ αραιος κ αδειος...παντως κ εγω πιστεύω οτι έχει βαλει λιγο τοπικ μπροστα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Εσυ κανεις αναφορες σε εμενα με υπονοουμενα οτι εχω σχεσεις μαζι του και να του διαβιαβασω τις επιθυμιες σου για πανοραμικα πλανα και βρεγμενα μαλλια..πηγαινε και κανε εσυ τα χειρουργεια dr.
Οσο για το καφεδακι οποτε θες να σου ξηγησω το ονειρο μαγκακο..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
καλα αυτος το παρουσιαζει λες κ ειναι κανενα τοπ αποτελεσμα κ νιωθει περηφανος....αμα προσεξετε η καμερα δεν τον δειχνει από κοντα...κ απο πλαγια σε μια φάση φαινεται πολυ αραιος κ αδειος...παντως κ εγω πιστεύω οτι έχει βαλει λιγο τοπικ μπροστα
Ειναι «τζαμπα» αδελφε!!
«Τζαμπα» το «Τζαμπα» δεν ειναι ποτε κσι σε τιποτα καλο!
Παντα ειναι υποδεέστερο απο αυτο που εχει τιμη!!

manly_Man

Well-Known Member
Ειναι «τζαμπα» αδελφε!!
«Τζαμπα» το «Τζαμπα» δεν ειναι ποτε κσι σε τιποτα καλο!
Παντα ειναι υποδεέστερο απο αυτο που εχει τιμη!!
Ενταξει για τζαμπα μια χαρα ειναι αλλα δεν χρειάζεται να το παρουσιάζει ως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενω δεν ειναι αυτο...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Ενταξει για τζαμπα μια χαρα ειναι αλλα δεν χρειάζεται να το παρουσιάζει ως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενω δεν ειναι αυτο...
Ειναι καλο για «τζαμπα» κανεις δεν ειναι Άγιος σε αυτη τη ζωη και ιδικα στις business..
Υπαρχει ολοκληρο consept πισω απο ολο αυτο που ετρεχε μηνες τωρα!εμενα με ειχανε ζαλισει με mail!

Tsek

Well-Known Member
Βασικά τι νόημα έχει να σχολιάζουμε ένα αποτέλεσμα που δεν βλεπουμε άλλη όψη του ασθενή, περαν της φατσας που γράφει στην κάμερα?
Ούτε πλάγια, ουτε πανοραμική, ουτε δότρια, ουτε καν γκραφς!!
ΚΑΚΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ και επειδή μοιάζει με παραπλανητική διαφήμιση το κάνω και αναφορά.

Μπλουζα