Ahc αποτέλεσμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ο τίτλος του νήματος παραπέμπει και σε Βεκρή

το ιδιο και τα αρχικα της κλινικης του Αναστασακ#. και μια κινηση που κανει με το χερι του σε φωτογραφιες ιδια με αυτη που κανει ο Βεκρ*ς.
Θελει να του μοιασει μαλλον.. :)

tasos33

Well-Known Member
Πάρτε το Σάκη σε φωτογραφιες να μην διαφωνείτε αδέρφια.
Στις προς σύγκριση φωτο προσέξτε το χρωμα του δέρματος στο κεφαλι πριν και μετά.

Προσέξτε την αχνά του medioum Brown τοππικ σε ποσότητα χειρουργική ακριβείας.

Μέγας καλλιτέχνης.
IMG_2019-03-07_22-32-04.JPG Screenshot_2019-03-07-22-27-00-416_com.facebook.katana.png Screenshot_2019-03-07-22-26-48-121_com.facebook.katana.png

Adriano

Well-Known Member
Εσυ κανεις αναφορες σε εμενα με υπονοουμενα οτι εχω σχεσεις μαζι του και να του διαβιαβασω τις επιθυμιες σου για πανοραμικα πλανα και βρεγμενα μαλλια..πηγαινε και κανε εσυ τα χειρουργεια dr.
Οσο για το καφεδακι οποτε θες να σου ξηγησω το ονειρο μαγκακο..

Καμία υπόνοια. Σταμάτα τα μαγκάκο και τα συναφή γιατί δεν σε παίρνει. Στο λέω ξανά. Και περιμένω και μια συγγνώμη γιατί μου την είπες για όσα είπα και δυστυχώς για σένα έπεσα μέσα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Ελα Αινσταιν έρχεται...κανε λιγη πολυ λιγη υπομονη να δεις πως θα ξανά λασπώσεις απο εδω και περα επαγγελματιες του κλαδου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

konelos

Active Member
Εγω είμαι σχεδόν σαν τον anastasakis , θέλω να κατεβάσω λίγο την hair line και ίσως πύκνωση γενικά τα επάνω, ο ίδιος ο anastasakis γιατί δεν διορθώνει τα δικά του έστω για διαφήμιση ; Εχει κάνει ήδη μεταμόσχευση ο ίδιος ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Εγω είμαι σχεδόν σαν τον anastasakis , θέλω να κατεβάσω λίγο την hair line και ίσως πύκνωση γενικά τα επάνω, ο ίδιος ο anastasakis γιατί δεν διορθώνει τα δικά του έστω για διαφήμιση ; Εχει κάνει ήδη μεταμόσχευση ο ίδιος ;
3 φορες εχει κανει!
Αλλα απαντησε μου τωρα εσυ αν του Βεκρη η πυκνωση στο hairline σε ικανοποιει!

makis25

Well-Known Member

O anastasakis παιρνει φινα , μινοξ δεκαετιες απο μικρος . Εχει κανει νομιζω 3 μεταμοσχευσεις . Διχως τις μεταμοσχευσεις και τα φαρμακα ( και το τοπικ) πιθανον να ηταν αεροδιαδρομος . Μπορει να ειναι θεμα γουστου και δοτριας . μπορει να ανησυχει για το μελλον νομιζω 40κατι ειναι .

konelos

Active Member
O anastasakis παιρνει φινα , μινοξ δεκαετιες απο μικρος . Εχει κανει νομιζω 3 μεταμοσχευσεις . Διχως τις μεταμοσχευσεις και τα φαρμακα ( και το τοπικ) πιθανον να ηταν αεροδιαδρομος . Μπορει να ειναι θεμα γουστου και δοτριας . μπορει να ανησυχει για το μελλον νομιζω 40κατι ειναι .

Ναι τώρα είδα και στο βίντεο που λέει ότι πήγε εξωτερικό και τον αγάπησε και αυτόν η μάνα του loooool

konelos

Active Member
3 φορες εχει κανει!
Αλλα απαντησε μου τωρα εσυ αν του Βεκρη η πυκνωση στο hairline σε ικανοποιει!
Του Βεκρή για την ηλικία του νομίζω είναι οκ, απλά λες doctor είναι θα έπρεπε να είναι αφάνας και τους παίρνεις σαν παράδειγμα, τρως μια απογοήτευση και λες αφού δεν μπόρεσε να φτιάξει τον ίδιο του τον εαυτό εμένα θα φτιάξει, από την άλλη εξαρτάται και το πρόβλημα που έχει, αν ο αναστασακης είναι αεροδρόμιο σίγουρα είναι σε καλό επίπεδο.

Μπορω να στείλω φωτό την περίπτωση μου χωρίς να κόψω κοντά τα μαλλιά μου και να φαίνεται το πρόβλημα μου;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Του Βεκρή για την ηλικία του νομίζω είναι οκ, απλά λες doctor είναι θα έπρεπε να είναι αφάνας και τους παίρνεις σαν παράδειγμα, τρως μια απογοήτευση και λες αφού δεν μπόρεσε να φτιάξει τον ίδιο του τον εαυτό εμένα θα φτιάξει, από την άλλη εξαρτάται και το πρόβλημα που έχει, αν ο αναστασακης είναι αεροδρόμιο σίγουρα είναι σε καλό επίπεδο.

Μπορω να στείλω φωτό την περίπτωση μου χωρίς να κόψω κοντά τα μαλλιά μου και να φαίνεται το πρόβλημα μου;
Δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα ηλικιας απλα ο Βεκρης εχει ασπρο-γκριζα μαλλια!!

Μπλουζα