Akis-multi
Well-Known Member
Καλά έχει πολύ γέλιο το βίντεο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο τίτλος του νήματος παραπέμπει και σε Βεκρή
Το κάνει σε πολλά, τα ανεβάζει στο φβ, έχει όμως αντικειμενικά και κάποια καλά αποτελέσματα χωρίς τοππικ, αυτά τα χτενιζει σε βίντεο.Εχει toppik η μάλλον k-max όντως!
Εδωσες την απαντηση σε ολα!Το κάνει σε πολλά, τα ανεβάζει στο φβ, έχει όμως αντικειμενικά και κάποια καλά αποτελέσματα χωρίς τοππικ, αυτά τα χτενιζει σε βίντεο.
Εσυ κανεις αναφορες σε εμενα με υπονοουμενα οτι εχω σχεσεις μαζι του και να του διαβιαβασω τις επιθυμιες σου για πανοραμικα πλανα και βρεγμενα μαλλια..πηγαινε και κανε εσυ τα χειρουργεια dr.
Οσο για το καφεδακι οποτε θες να σου ξηγησω το ονειρο μαγκακο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σας αγαπω...αποδεχομαι τον εσωτερικο σας κοσμο!Αν και ο Αντριανο ηταν συχνα επιθετικος(το εχει αλλαξει λιγο αυτο) στο παρελθον, εδω Δημητρη εχεις αδικο.
Σας αγαπω....αποδεχομαι τον εσωτερικο σας κοσμοΔημήτρη ειλικρινά στο λέω που λασπώνω δεν έχω καταλάβει. Ας έρθει ότι είναι να έρθει. Θα είμαι έτοιμος.
3 φορες εχει κανει!Εγω είμαι σχεδόν σαν τον anastasakis , θέλω να κατεβάσω λίγο την hair line και ίσως πύκνωση γενικά τα επάνω, ο ίδιος ο anastasakis γιατί δεν διορθώνει τα δικά του έστω για διαφήμιση ; Εχει κάνει ήδη μεταμόσχευση ο ίδιος ;
Εγω είμαι σχεδόν σαν τον anastasakis , θέλω να κατεβάσω λίγο την hair line και ίσως πύκνωση γενικά τα επάνω, ο ίδιος ο anastasakis γιατί δεν διορθώνει τα δικά του έστω για διαφήμιση ; Εχει κάνει ήδη μεταμόσχευση ο ίδιος ;
O anastasakis παιρνει φινα , μινοξ δεκαετιες απο μικρος . Εχει κανει νομιζω 3 μεταμοσχευσεις . Διχως τις μεταμοσχευσεις και τα φαρμακα ( και το τοπικ) πιθανον να ηταν αεροδιαδρομος . Μπορει να ειναι θεμα γουστου και δοτριας . μπορει να ανησυχει για το μελλον νομιζω 40κατι ειναι .
Του Βεκρή για την ηλικία του νομίζω είναι οκ, απλά λες doctor είναι θα έπρεπε να είναι αφάνας και τους παίρνεις σαν παράδειγμα, τρως μια απογοήτευση και λες αφού δεν μπόρεσε να φτιάξει τον ίδιο του τον εαυτό εμένα θα φτιάξει, από την άλλη εξαρτάται και το πρόβλημα που έχει, αν ο αναστασακης είναι αεροδρόμιο σίγουρα είναι σε καλό επίπεδο.3 φορες εχει κανει!
Αλλα απαντησε μου τωρα εσυ αν του Βεκρη η πυκνωση στο hairline σε ικανοποιει!
Δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα ηλικιας απλα ο Βεκρης εχει ασπρο-γκριζα μαλλια!!Του Βεκρή για την ηλικία του νομίζω είναι οκ, απλά λες doctor είναι θα έπρεπε να είναι αφάνας και τους παίρνεις σαν παράδειγμα, τρως μια απογοήτευση και λες αφού δεν μπόρεσε να φτιάξει τον ίδιο του τον εαυτό εμένα θα φτιάξει, από την άλλη εξαρτάται και το πρόβλημα που έχει, αν ο αναστασακης είναι αεροδρόμιο σίγουρα είναι σε καλό επίπεδο.
Μπορω να στείλω φωτό την περίπτωση μου χωρίς να κόψω κοντά τα μαλλιά μου και να φαίνεται το πρόβλημα μου;