Ahc αποτέλεσμα

Gekal

Member
Αψογος δειχνει τωρα.Δε ξερω αν θα μπορουσε να είναι καλυτερος αλλα σε σχεση με παλια είναι άλλος ανθρωπoς.Που να έκανε λέτε τη μεταμοσχευση; :p :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Αψογος δειχνει τωρα.Δε ξερω αν θα μπορουσε να είναι καλυτερος αλλα σε σχεση με παλια είναι άλλος ανθρωπoς.Που να έκανε λέτε τη μεταμοσχευση; :p :p

Ο ανάστασακης είναι @ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34??

@Gekal όταν κάποιος βάζει τοπικ
Το τι γίνεται κάτω από τη σκόνη ούτε μπορείς να φανταστείς, αν έχει λίγο η πολύ αραίωση, αν η μμ είναι πετυχημένη η οχι κτλ.

Σε ομιλώ εκ πείρας οχι μονο φορουμιτικης αλλά και προσωπικής.
Αν ο ανάστασακης είχε πετυχημένες μμ προφανώς δε θα έβαζε τοπικ και βάζει αρκετό τον εχω δει από κοντά.
Δε γνωρίζω γιατί δε κάνει μμ,

λογω της έπαρση που τον διακρίνει σαν γιατρο, δε καταδέχεται? Γιατί να φοβαται να παει σε άλλον γιατρο είναι δύσκολο.

Δεν έχει χρόνο λόγω φόρτου εργασίας?

Μηπως παίζει άμυνα γιατί είναι σχετικά μικρός ακόμα, η αραίωση προχώρα, έχει ήδη κάνει τρεις μμ, η δοτρια εχει περιοριστεί και ο πατέρας του είναι nw 7 με dupa, bupa kai retrograde μαζί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Εχω ακουσει εδω μεσα οτι κανω ας πουμε support στον Αναστασάκη αλλα οτι ειμαι ο Αναστασακης ο ιδιος ειναι η πρωτη φορα...

Ronaldo

Well-Known Member
Πάρτε το Σάκη σε φωτογραφιες να μην διαφωνείτε αδέρφια.
Στις προς σύγκριση φωτο προσέξτε το χρωμα του δέρματος στο κεφαλι πριν και μετά.

Προσέξτε την αχνά του medioum Brown τοππικ σε ποσότητα χειρουργική ακριβείας.

Μέγας καλλιτέχνης.
Προβολή συνημμένου 20981 Προβολή συνημμένου 20982 Προβολή συνημμένου 20983

Εχει toppik η μάλλον k-max όντως!

Εδώ τι έχουμε; Πάλι υποψίες για Toppik από τον Mr toppik ? Διαβάστε και αυτό.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο σημαντικότερο..
Δείτε το πρώτο μνμ του νήματος από τον naftara..
Είδα λέει αυτό το περιστατικό στο βίντεο και εντυπωσιάστηκα ..
Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο..αν δεν έχεις δει άλλα περιστατικά και τι μπορείς πραγματικά να πάρεις από μια επέμβαση ,εντυπωσιάζεσαι και με το τπτ..
Ούτε καν σκέφτεται ότι δεν έχει δει άλλες φωτό,να τον δει από πλάγια ,από πίσω ,αν φοράει τοπικ η ότι άλλο..απλά εντυπωσιακό του φαίνεται .
Αυτό είναι το κοινό το οποίο του αρκεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα γτ δεν έχει δει το άψογο..νομίζει ότι αυτό είναι και μένει ικανοποιημένος και χαρούμενος..αυτοί είναι οι ανίδεοι ,άσχετοι και όλα τα όμορφα λόγια του ιατρού τασακη που λέει και ο φίλος ο panos1982.
Αν βασίζονται γιατροί σε αυτούς τους πελάτες λοιπόν και αυτοπροσδιορίζονται τοπ,καλά κάνουν..εδώ δεν θα το ακούσουν καθόλου εύκολα να λέγετε όσο και αν κοπανιούνται.

Μπλουζα