Aminexil 1,5% αμπουλες loreal

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Παιδια ημερα μου εδωσε ενας φιλος κομμωτης καποιες αμπουλες της loreal που ειναι για τριχοπτωση γενικα και ειδα οτι περιεχουν aminexil 1,5% και καποια αλλα διαφορα συστατικα.Γνωριζει μηπως καποιος απο εδω την συγκεκριμενη ουσια?Βγαινουν απο τα εργαστηρια της loreal για την τριχοπτωση...αξιζει να τις δοκιμασω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Παιδια ημερα μου εδωσε ενας φιλος κομμωτης καποιες αμπουλες της loreal που ειναι για τριχοπτωση γενικα και ειδα οτι περιεχουν aminexil 1,5% και καποια αλλα διαφορα συστατικα.Γνωριζει μηπως καποιος απο εδω την συγκεκριμενη ουσια?Βγαινουν απο τα εργαστηρια της loreal για την τριχοπτωση...αξιζει να τις δοκιμασω?

Η ουσία αμινεξιλ μοιάζει χημικά πολυ με την μινοξιδιλη.

Δεν το εχω χρησιμοποιείσει, και δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την αποτελεσματικοτητα του

krhtikos21

Member
εμένα ο κομμωτής μου ορκιζόταν ότι έκανε δουλεία σε αυτόν το βάζει χρόνια και γενικά δείχνουνε τα μαλλιά του τέλεια.τώρα παίζει να μου λέει και μ@λ@κίες.αλλά κάθε φορά μου το έλεγε να πάρω.
αμινεξιλ με μινοξ τη διαφο΄ρα έχουνε?
επίσης είναι ακριβό αυτό και έχει και σαμπουαν σαν πρόσθετη θεραπεία

Livol

New Member
Τα μαλλιά του κομμωτή σου δε δείχνουν τέλεια από το αμινεξίλ, να είσαι σίγουρος γι'αυτό... επίσης μην ξεχνάς ότι ο ίδιος βγάζει κάποια χρήματα για τα σαβουροαμινεξίλ που πλασάρει στους πελάτες του. Μην πιάνεσαι κορόϊδο, είναι ύπουλη η ψυχολογία του κομμωτηρίου...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, η aminexil δεν έχει δείξει να κάνει κάτι στην α/α. Και ας το δούμε αλλιώς.. τα λεφτά είναι πολλά για αβέβαια αποτελέσματα..

Υ.Γ. Ποτέ μην ακούς κομμωτήρια για το θέμα τριχόπτωση.

sito

Active Member
krhtikos21 είπε:
εμένα ο κομμωτής μου ορκιζόταν ότι έκανε δουλεία σε αυτόν το βάζει χρόνια και γενικά δείχνουνε τα μαλλιά του τέλεια.τώρα παίζει να μου λέει και μ@λ@κίες.αλλά κάθε φορά μου το έλεγε να πάρω.
αμινεξιλ με μινοξ τη διαφο΄ρα έχουνε?
επίσης είναι ακριβό αυτό και έχει και σαμπουαν σαν πρόσθετη θεραπεία

Η δαιφορά τους είναι αυτή

Μινοξιδιλη:
488px-Minoxidil-2D-skeletal.svg.png

Αμινεξιλ:
746px-Kopexil_tautomerism.svg.png

αν παρατηρησεις στην ουσία το μοριο της αμινεξιλης ειναι ενα μερος του μοριου της μινοξιδιλης

Chs

Μέλος του προσωπικού
Όντως φίλε Sito.. όμως από ότι φαίνεται αυτή η διαφορά κάνει τη διαφορά.. δηλαδή αν ψάξεις και δεις σε α/α δεν κάνει κάτι.. και αν είδαν κάποιοι κάτι ήταν μηδαμινό και μη άξιο σημασίας. Αλλά don't worry..Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή και η μινοξ καταντάει aminexil :p

sito

Active Member
Chs είπε:
Όντως φίλε Sito.. όμως από ότι φαίνεται αυτή η διαφορά κάνει τη διαφορά.. δηλαδή αν ψάξεις και δεις σε α/α δεν κάνει κάτι.. και αν είδαν κάποιοι κάτι ήταν μηδαμινό και μη άξιο σημασίας. Αλλά don't worry..Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή και η μινοξ καταντάει aminexil :p

Αν και δεν το εχω χρησιμοπιήσει, δεν πιστευω οτι είναι τοσο αχρηστο... απλά πιστευω είναι σε χαμηλη συγκεντρωση αλλα φυσικα λογου κοστους δεν αξιζει, περνεις μινοξ απο εξω και σου βγαινει απο 5 μεχρι 7 ευρω το μπουκαλακι μαζι με τα μεταφορικα

Chs

Μέλος του προσωπικού
sito είπε:
Chs είπε:

Αν και δεν το εχω χρησιμοπιήσει, δεν πιστευω οτι είναι τοσο αχρηστο... απλά πιστευω είναι σε χαμηλη συγκεντρωση αλλα φυσικα λογου κοστους δεν αξιζει, περνεις μινοξ απο εξω και σου βγαινει απο 5 μεχρι 7 ευρω το μπουκαλακι μαζι με τα μεταφορικα

Ναι σίγουρα ο καλύτερος κριτής σε μια ουσία είναι το κεφάλι μας εννοείται.. απλά έχω ψάξει διάφορα για αυτή την ουσία ως προς τα αποτελέσματα και δεν έχω βρει κάτι..

Και όπως το είπες.. μινοξ φτηνά και σιγουριά ;)

Livol

New Member
το αμινεξίλ είναι εξαιρετικά άχρηστο (σαν να βάζεις νεράκι στο κεφάλι σου...) και sito ένα άτομο σε ένα μόριο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για το τελικό μόριο, σκέψου ότι αν αφαιρέσεις ένα άτομο υδρογόνου από ένα μόριο νερού, παύεις να έχεις νερό...

Dimit

New Member
δεν ξέρω αν είναι εξαιρετικά άχρηστο, μπορεί να κάνει κάτι. το θέμα είναι ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και αυτό εμένα με ενοχλεί, ειδικά όταν η ουσία του είναι παραπλήσια του minox. Όπως με ενοχλεί που το propecia με ακριβώς την ίδια ουσία με το proscar έχει πολλαπλασία τιμή (/mg).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Livol είπε:
το αμινεξίλ είναι εξαιρετικά άχρηστο (σαν να βάζεις νεράκι στο κεφάλι σου...) και sito ένα άτομο σε ένα μόριο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για το τελικό μόριο, σκέψου ότι αν αφαιρέσεις ένα άτομο υδρογόνου από ένα μόριο νερού, παύεις να έχεις νερό...

Προγανώς και έχεις δίκιο Λιβο! Επαναλαμβάνω οτι δεν μπορω να κρινω αν κανει δουλεια διοτι δεν το εχω δοκιμασει και συμφωνα με την βικιπαιδεια δεν εχει αποδειχθει οτι η συγκεκριμενη ουσια βοηθα στην τριχοπτωση. Εγω στην παραπανω φραση απλα εβγαλα ενα συμπερασμα και το ανεφερα

Προσωπικα πιστευω οτι (αν υποθεσουμε οτι κανει δουλεια) ειναι πολυ μικρη η συγκεντρωση στη λοσιον. Επισης το μοριακο του βαρος ειναι μικροτερο της μινοξιδηλης το οποιο σημαινει οτι εισερχεται πιο γρηγορα στην κυκλοφορια του αιματος με οτιδηποτε συνεπαγεται αυτο

Και στην τελικη ο ντιμιτ ειπε το πιο σωστο, γιατι να πληρωσεις τοσα λεφτα για μια ουσια παρομοια με την μινοξ η οποια δεν ξερουμε κιολας αν κανει δουλεια

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Παιδια εγω τσαμπα τα πηρα μιας κ ηταν ανοιγμενο το κουτι με τις αμπουλες κ ειναι κ φιλος αυτος που μου τις εδωσε.Ακουγεται οτι κανει δουλεια σε καποιους κ ειναι απο τα ιατρικα εργαστηρια της loreal και δεν εχει μονο aminexil αλλα κ αλλα πραγματα τα οποια θα το κοιταξω κ θα τα γραψω κ αυτα.

athenian

Well-Known Member
εγω προσωπικα εχω δει δουλεια απο αντιστοιχο προιον της wella οσο αναφορα την ποιοτητα της τριχας και τον ρυθμο τριχοπτωσης.για επανεκφυση με τετοια προιοντα ουτε λογος.

Bane

Member
sito είπε:
Η δαιφορά τους είναι αυτή

Μινοξιδιλη:
488px-Minoxidil-2D-skeletal.svg.png

Αμινεξιλ:
746px-Kopexil_tautomerism.svg.png

αν παρατηρησεις στην ουσία το μοριο της αμινεξιλης ειναι ενα μερος του μοριου της μινοξιδιλης

η διαφορα του οξυζενε με το νεο ειναι αυτη:
νερό:Η2Ο
οξυζενέ:Η2Ο2

για κάνε πως πίνεις οξυζενέ...

panosdouk

New Member
Το aminexil είναι κατώτερο της μινοξιδίλης σε μοριακό επίπεδο. Επίσης είναι σχεδόν άχρηστο πρακτικώς. Για ποιο λόγω να δώσεις αρκετά λεφτά για να πάρεις μια ουσία που είναι κατώτερη της μινοξιδίλης η οποία είναι πολύ πιο οικονομική. Επίσης η μινοξιδιλη έχει αποδείξει περίτρανα ότι κάνει δουλειά (κατά κύριο λόγω τα πρώτα χρόνια χρήσης στους πιο πολλούς) ενώ το aminexil δεν κάνει τίποτα... Και εγώ το είχα δοκιμάσει παλιότερα και κατάλαβα ότι πέταγα τα λεφτά μου. Οι κομμωτές και οι εταιρίες καλλυντικών τα προϊόντα τους θέλουν να πλασάρουν...τα οποία δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα ούτε είναι εγκεκριμένα από κάποιο οργανισμό (FDA, EMA) για τη παθολογική κατάσταση που υποτίθεται αντιμετωπίζουν..Οπότε ΜΑΚΡΙΆ.

Μπλουζα