cg210 η capillogain

Γεια χαρα παιδια, μετα απο 4 μηνες χωρις μινοχ εχω μικρη υποχωρηση και εμφανη αραιωση στη hairline.
Εχω εναμιση μηνα που ειμαι με folligen και λιγο βουρτσισμα σε κροταφους αλλα δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο.
Οποτε σκεφτομαι να προσθεσω capillogain h cg210.
Ποιο πιστευετε θα βοηθησει περισσοτερο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
fousekisss είπε:
Γεια χαρα παιδια, μετα απο 4 μηνες χωρις μινοχ εχω μικρη υποχωρηση και εμφανη αραιωση στη hairline.
Εχω εναμιση μηνα που ειμαι με folligen και λιγο βουρτσισμα σε κροταφους αλλα δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο.
Οποτε σκεφτομαι να προσθεσω capillogain h cg210.
Ποιο πιστευετε θα βοηθησει περισσοτερο?

εγω φοβαμαι για το δευτερο για θεα παρενεργειων οποτε θα ξεκιναγα καπιλοτζεν..

gianniskritikos2

Active Member
σε τι κατασταση εισαι fousekis τι nw εισαι? εχεις καμια φοτο? εψαξα στα αρχεια σου δεν εχεις ανεβασει καμια φοτο εχω περιεργεια να δω πως εισαι γιατι δεν μαρεσει στο 4 μηνο να χανει η μινοξ... η εισαι μεγαλο nw και δεν τα βγαζει περα χωρις μπλοκερ η το δεντρολιβανο που βαζεις μπορει να μπλοκαρει την δραση της αν μπορεις μια φοτο ειναι αρκετη ευχαριστω

επισεις η μινοξ σου εδωσε καθολου ρεγκ? μεσα σε αυτο το 4 μηνο? η απλα σε συντηρουσε και τωρα τελευτεα βλεπεις να χανεις?

gianniskritikos2 είπε:
σε τι κατασταση εισαι fousekis τι nw εισαι? εχεις καμια φοτο? εψαξα στα αρχεια σου δεν εχεις ανεβασει καμια φοτο εχω περιεργεια να δω πως εισαι γιατι δεν μαρεσει στο 4 μηνο να χανει η μινοξ... η εισαι μεγαλο nw και δεν τα βγαζει περα χωρις μπλοκερ η το δεντρολιβανο που βαζεις μπορει να μπλοκαρει την δραση της αν μπορεις μια φοτο ειναι αρκετη ευχαριστω

επισεις η μινοξ σου εδωσε καθολου ρεγκ? μεσα σε αυτο το 4 μηνο? η απλα σε συντηρουσε και τωρα τελευτεα βλεπεις να χανεις?

Εχουν περασει 4 μηνες απο τοτε που σταματησα τη μινοχ.Την χρησιμοποιουσα για 5 μηνες αλλα τη σταματησα λογω πρηξιματος(δηλαδη δεν εχασε σε δυναμη...μια χαρα τα πηγαινε και ρεγκ εδωσε και συντηρηση). Ειμαι νοργουντ 1.5-2 και δεν ψηνομαι να την ξαναξεκινησω. Βλεπω τους καροταφους να αρχιζουν να υποχωρουν σιγα σιγα. Φωτο προσεχως οταν βρω καποια μηχανη να βγαλω.

Μπλουζα