Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:δεν λεω για τα air-conditioner
rocknrolla είπε:Baldy, χαίρομαι που αντιμετωπίζεις την απάντησή μου με χιούμορ.
Τα κοντίσιονερ δεν απέχουν στην ουσία από τα απλά σαμπουάν, η διαφορά τους είναι ότι θεωρούνται "εντατικής περιποίησης" με επανορθωτική (στην τρίχα συνήθως, παρά στο τριχωτό) δράση. Επίσης δεν χρειάζεται να τα ανακατέψεις με νερό (απλώνεις κατευθείαν την κρέμα στο βρεγμένο κεφάλι) και τα αφήνεις για περισσότερο χρόνο, δεν ξεβγάζεις κατευθείαν.
Ευχαριστώ για την υπεράσπισή σου προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν είναι απαραίτητο, τα παιδιά είναι απλώς θαυμαστές μου και περιμένουν να τους πετάξω κάνα κοκαλάκι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ενταξει μην το παιρνεις και επανω σου :angel:rocknrolla είπε:Baldy, χαίρομαι που αντιμετωπίζεις την απάντησή μου με χιούμορ.
Τα κοντίσιονερ δεν απέχουν στην ουσία από τα απλά σαμπουάν, η διαφορά τους είναι ότι θεωρούνται "εντατικής περιποίησης" με επανορθωτική (στην τρίχα συνήθως, παρά στο τριχωτό) δράση. Επίσης δεν χρειάζεται να τα ανακατέψεις με νερό (απλώνεις κατευθείαν την κρέμα στο βρεγμένο κεφάλι) και τα αφήνεις για περισσότερο χρόνο, δεν ξεβγάζεις κατευθείαν.
Ευχαριστώ για την υπεράσπισή σου προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν είναι απαραίτητο, τα παιδιά είναι απλώς θαυμαστές μου και περιμένουν να τους πετάξω κάνα κοκαλάκι.
rocknrolla είπε:Τα conditioners είναι κάτι μεγάλα τετράγωνα μαραφέτια που τα εγκαθιστούμε μέσα στο σπίτι για να αλλάζουμε τη θερμοκρασία δωματίου.
Τα χρησιμοποιούμε πολύ την περίοδο του καλοκαιριού, που έχει ισχυρούς καύσωνες, για να δροσίσουμε το χώρο.
baldy είπε:τουλαχιστον να προλαβαινε να απαντησει πριν το ban lol