conditioners-τι ειναι?

baldy

Member
βλεπω conditioners που βοηθουν πχ την ανδρογενητικη αλωπεκια τι ακριβως ειναι τα conditioners.Τα βαζεις μετα το λουσιμο,αξιζουν δεν εχω ιδεα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
και καλα θεραπεια για την τριχα,δεν θα δεις τιποτα αν εχεις τριχοπτωση λογω ανδρωγεννητικης αλωπεκια α/α..

rocknrolla

New Member
Τα conditioners είναι κάτι μεγάλα τετράγωνα μαραφέτια που τα εγκαθιστούμε μέσα στο σπίτι για να αλλάζουμε τη θερμοκρασία δωματίου.

Τα χρησιμοποιούμε πολύ την περίοδο του καλοκαιριού, που έχει ισχυρούς καύσωνες, για να δροσίσουμε το χώρο.

somari

Active Member
...και μετά αποκαλείς εμένα κομπλεξικό τρολ.

24096107.jpg

weznem

Well-Known Member
οταν τρως σφαλιαρες στο σχολειο απο τα αλλα παιδακια συνεχεια,σου μενουν απωθημενα μετα οσο να πεις...

weznem

Well-Known Member
για πηγαινε να τρολλαρεις θεμα του να δουμε τι θα σου πει...
και αυτο που εκανε δεν ειναι τρολ ειναι ειρωνεια,τρολαρισμα ειναι να αλλαζεις θεμα...

rocknrolla

New Member
Baldy, χαίρομαι που αντιμετωπίζεις την απάντησή μου με χιούμορ.

Τα κοντίσιονερ δεν απέχουν στην ουσία από τα απλά σαμπουάν, η διαφορά τους είναι ότι θεωρούνται "εντατικής περιποίησης" με επανορθωτική (στην τρίχα συνήθως, παρά στο τριχωτό) δράση. Επίσης δεν χρειάζεται να τα ανακατέψεις με νερό (απλώνεις κατευθείαν την κρέμα στο βρεγμένο κεφάλι) και τα αφήνεις για περισσότερο χρόνο, δεν ξεβγάζεις κατευθείαν.

Ευχαριστώ για την υπεράσπισή σου προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν είναι απαραίτητο, τα παιδιά είναι απλώς θαυμαστές μου και περιμένουν να τους πετάξω κάνα κοκαλάκι.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:

Τα κοντίσιονερ δεν απέχουν στην ουσία από τα απλά σαμπουάν, η διαφορά τους είναι ότι θεωρούνται "εντατικής περιποίησης" με επανορθωτική (στην τρίχα συνήθως, παρά στο τριχωτό) δράση. Επίσης δεν χρειάζεται να τα ανακατέψεις με νερό (απλώνεις κατευθείαν την κρέμα στο βρεγμένο κεφάλι) και τα αφήνεις για περισσότερο χρόνο, δεν ξεβγάζεις κατευθείαν.

Ευχαριστώ για την υπεράσπισή σου προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν είναι απαραίτητο, τα παιδιά είναι απλώς θαυμαστές μου και περιμένουν να τους πετάξω κάνα κοκαλάκι.

:1m:

απλως οταν θα κανεις ηλιθιοτητες θα στο θυμίζουμε μπας και ξυπνησεις αλλα εισαι περιπτωση μοναδικη...
πρωτα τον ειρωνευσε και ερχεσε την αλλη μερα μετα το κραξιμο να του εξηγησεις...εισαι το λιγοτερο αστειος συνεχισε να χαριζεις γελιο στο φορουμ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
rocknrolla είπε:

ενταξει μην το παιρνεις και επανω σου :angel:

πρεπει να το ξεβγαλεις αφου το βαλεις ,δεν στεκετε στο μαλλι?αστο μπελας μου φαινεται

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
Τα conditioners είναι κάτι μεγάλα τετράγωνα μαραφέτια που τα εγκαθιστούμε μέσα στο σπίτι για να αλλάζουμε τη θερμοκρασία δωματίου.

Τα χρησιμοποιούμε πολύ την περίοδο του καλοκαιριού, που έχει ισχυρούς καύσωνες, για να δροσίσουμε το χώρο.

Τα ban είναι ποινές που δίνονται σε χρήστες με ανάρμοστη συμπεριφορά σε όλα τα φόρουμ του κόσμου.

Χρησιμοποιούνται αναγκαστικά όλο τον χρόνο ανελλιπώς, για να "καθαρίσουν" τα site και να εξασφαλίσουν ασφάλεια και καλή ψυχική υγεία στους υπόλοιπους χρήστες.

7SFGSFG

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:
τουλαχιστον να προλαβαινε να απαντησει πριν το ban lol

θα σου απαντησω εγω φιλε μου,αυτα που λες δίνουν μια καλυτερη υγιειη τριχα καποια τα ξεβγαζεις καποια οχι,το αναφερει ο κατασκευαστης τους επανω..συνηθως ομως δεν ξεβγαζονται,αλλα αυτο δεν βοηθαει στην α/α,οτι αλλο θες ρωτα..γιατι σου εχει κεντρίσει το ενδιαφερον τοσο πολυ??

baldy

Member
χμμ γιατι ισως ειναι απλο και βλεπω οτι αναφερουν μερικα και dht blockers οποτε αν το βαζεις μετα το μπανιο και δεν χαλας και το styling ειναι πολυ καλο :)

weznem

Well-Known Member
dht blocker ειναι και το φουνγκοραλ..,μπλοκαρουν τη δυτ στο τριχωτο(δερμα) εκκρίνει και το δέρμα δυτ...

baldy

Member
το fugoral απαγορευεται να το βαζεις συχνα.Υπαρχουν και sampoo που ειναι για καθημερινη χρηση και εχουν dht blockers οπως εχω δει πχ το nioxin,hairgenesis και αλλα.Βεβαια δεν ξερω γιατι κανεις δεν μιλα για αυτα και δεν τα προτεινει,δεν ξερω καν αν κυκλοφορουν στην ελλαδα,ολλοι λενε μονο fungoral

weznem

Well-Known Member
αν θελεις δοκιμασε τα,και πες μας τις εντυπώσεις σου,το φουγκοραλ αν το βαζεις μεχρι 2φορες την βδομαδα εισαι ασφαλης..τις αλλες μερες βαζεις εν ασαμπουαν τριχοπτωσης η λιπαροτητας η οτι θες...
οταν κατι ειναι για καθημερινη χρηση σε σαμπουαν σημαινει οτι ειναι ηπιο, το φουγκοραλ δεν ειναι ηπιο...
οι περισσοτεροι (και οχι αδικα) δεν πιστευουν στα σαμπουαν,δεν θα σου δώσει ουτε θα σου σώσει τα μαλλια ενα σαμπουαν,οποτε οι περισσοτεροι χρηστες επιζητούμε ενα σαμπουάν που να καθαριζει καλα το κεφαλι,και να ρυθμιζει την λιπαροτητα αν εχουμε υπερπαραγωγη σμιγματος..
δεν ξερω αν σε καλυψα αν οχι, πες μου την απορια σου.. :)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
κάτι σαν ενισχυτικό θεραπείας,
αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο από μόνο του-ξεπλένεται και δεν το αφήνουμε ποτέ

παλαιότερα χρησιμοποίησα την http://www.frezyderm.com/Templates/ProductInside.asp?C=Maliwn&S=96&A=474 - τίποτα ιδιαίτερο σαν αποτέλεσμα...

Μπλουζα