corvinex

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dim74

Member
Ingredients: Deionized Water, Propylene Glycol, Glycerin, Emu Oil, Glycol Stearate, Stearic Acid, Vitamin Complex, Retinol, Glyceryl Stearate, Dimethicone Peg7, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Hops/Caspicum Extracts, Saw Palmetto Extracts, Pygeum Bark, Linoleic/Alpha Linonlenic Acid, Stinging Nettle Extracts, Shou Wu Extract Biotin, Zinc, Kelp (Iodine), Folate (as Folic Acid), Ascorbyl Palmite, Trichopeptide, Arginine, Hystidine, Sulfate, Copper Sulfate, Oleth-20, Evening Primrose Oil, Pygeum Africina Extract, Gla Borage Oil, Macadamia Nut Oil, Polysorbate 80, Camellia Sineses.

το εχει δοκιμασει καποιος?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Απ: corvinex

πραγματκα περιμενεις να το εχει δοκιμασει κανεις απο ελλαδα???
παντως απο συστατικα μου φαινετε καλο και μου αρεσει που εχει και emu oil ;)

dim74

Member

επειδη μου τελειωνει σε λιγο καιρο η 6 μηνη θεραπεια revivogen,σκεφτομαι αν θα το παρω παλι,απο την μια επειδη βαζω το crinagen που ειναι παρομοιο και απο την αλλη επειδη ειναι απιστευτα λιπαρο!σε αντιθεση με το crinagen που δεν ειναι σχεδον καθολου λιπαρο αλλα και πολυ πιο φθηνο!το revivogen βγαινει στο 6μηνο πακετο(60ml) με μεταφορικα 137.5 ευρω(23 ευρω/μπουκαλακι).
απο την αλλη το crinagen(118ml) βγαινει το πακετο για 4 μηνες 70 ευρω(17,5/μπουκαλακι).δηλαδη το crinagen αν και εχει μεσα διπλασια ποσοτητα ειναι κατα 5,3 ευρω φθηνοτερο!
σκεφτομαι ακομα να χρησιμοποιοησω το corvinex,φαινεται να ειναι καλο...
περιμενω γνωμες...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω θα ελεγα οχι για τον λογο εσυ λες οτι με το revivogen δεν ειδες κατι ιδιαιτερο γιατι πας να παρεις κατι σχετικα παρομοιο
ειναι οπως με την φιναστεριδη οταν παιρνεις 1mg και δεν βλεπεις τιποτα πας μετα στα 2mg

το revivo εχει πολλα ιδια συστατικα με το corvinex
οποτε να προσεχεις με τις δοσολογιες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα