Morbid_Girl
Member
Δεν το έκανα σύμφωνα με συμβουλή γιατρού, και για αυτό έγραψα "κακώς". Απλά είχα βολευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα όπου δεν είχα ενοχλήσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mil-nt βγαλε και καμια φοτο τωρα που ειναι νωρις και κρατα ενα αρχειο για να το αναρτησεις εδω οταν με το καλο θα εχεις αποτελεσμα
Η εμπειρία μου λέει να μην βάζουμε έλαιο γιατί ταιζουμε τους μύκητες, εκτός και αν ειναι τετοιας φυσης που δεν μπορούν να το φάνε...3η εφαρμογη μετα το λουσιμο και ηδη αρχιζω να αισθανομαι το δερμα καλυτερα!!την μια βαζω την πουδρα ως εχει μετα το λουσιμο και την αλλη την διαλυω μεσα στα ελαια και βαζω το βραδυ!!εγω παντος εννοειται οσο θα βλεπω καλο θα βαζω!!εξαλου και η σ.δ δεν εχει οριστικη θεραπεια και για χρονια η εφ ορου ζωης βλεπω να χρειαζομαι αντιμυκητιασικα σαμπουαν!!τωρα αν ειναι να περιμενω να περασει μεσω φυσικης αμυνας και να γιγαντωθει η σ.δ και να χασω γρηγορα ολα τα μαλλια απ την σ.δ και σε 5-10 χρονια η 30 οταν φτασω στα 80 να πω επιτελους λειτουργησε η φυσικη αμυνα και εφυγε οριστικα η σ.δ τι να το κανω??τωρα χρειαζομαι λυσεις για τα μαλλια και την καταραμενη σ.δ που τα μαδαει!!!
Ναι , αλλά δεν ξέρω γιατί, σε μένα η κρέμα δεν δούλεψε...μόνο υποψίες έχω...Η πούδρα έχει τα ίδια συστατικά με την κρέμα;
Το να βάζουμε στο δέρμα αντιμυκητισιακα βοηθά απλώς στα συμπτώματα, και όχι στην πλήρη θεραπεία... Έχουμε δρόμο ακόμα... Αρκεί βέβαια που βρέθηκε η αιτία της αραίωσης σε όσους έχουν σδ.Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την περίπτωση και σήμερα αγόρασα και δοκίμασα τη σκόνη. Έχω ΣΔ και υπερβολική λιπαρότητα κι εγώ. Η αγορά τα τελευταία δυο χρόνια έχει κατακλυστεί από ξηρά σαμπουάν, σκόνη σε σπρέυ δηλαδή, που παρατείνουν την εικόνα του καθαρού μαλλιού.
Έχω όμως κάποιον ενδοιασμό. Εκτός του ότι ο δερματολόγος μου επέμενε να μη χρησιμοποιώ διαρκώς σαμπουάν με αντιμηκυτισιακά -ούτε καν H&S, μου συνέβη το ακόλουθο:
Για μερικά χρόνια (κακώς), χρησιμοποιούσα αντιμηκυτισιακές αλοιφές καθημερινά, σαν συντήρηση και πρόληψη από γυναικολογικές ενοχλήσεις. Αφού το πήρα απόφαση να σταματήσω, είχα για μήνες μυκητίαση, επειδή όπως απλουστευμένα μου εξήγησε η γιατρός μου "ο οργανισμός μου πλέον δε μπορούσε να τους αντιμετωπίσει μόνος του" (αναφέρομαι σε εξωτερική χρήση). Η σκέψη μου λοιπόν είναι, αν με το να βάζουμε στο δέρμα μας σε μόνιμη βάση αντιμηκυτισιακά, κινδυνεύουμε να μείνουμε ακάλυπτοι από πλευράς φυσικής άμυνας όταν διακόψουμε.
Δεν είμαι αρνητική τονίζω, άλλωστε το δοκίμασα και η ίδια πριν μερικές ώρες. Θα ήθελα απλώς μερικές απόψεις πάνω στο παραπάνω.
Το προβλημα με τους μυκητες κ τη ΣΔ Φωτη αναπτυσσεται εκει οπου υπαρχει αυξημενη Οιστρονη.Το πρόβλημα μας ξεκινά από τα μαλλιά αλλά δεν είναι το κυρίως. Η διατροφή μας φταίει για την ανάπτυξη των μυκήτων που μας αδυνατιζουν τις τρίχες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλέ μου έχεις πολύ δίκιο. Δεν ήξερα καν για την οιστρόνη. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι την ανεβάζει η τετρακυκλίνη την οποία παίρνω το τελευταίο μήνα (αντιβιωση vybramicin)και είχα έξαρση σδ στην μύτη, ευτυχώς μόνο, και όχι στα μαλλιά...Το προβλημα με τους μυκητες κ τη ΣΔ Φωτη αναπτυσσεται εκει οπου υπαρχει αυξημενη Οιστρονη.
Μπορεις να το τσεκαρεις μετρωντας αυτην την Ορμονη.
Επισης η διατροφη οπως αναφέρεις βοηθάει για την αντιμετώπιση του.
π.χ.το πρασινο τσαι του Λουμιδη
http://www.antonisloumidis.gr/eshop/product_details.asp?catid=2&subid=8&item=107
Εμένα η αραίωση είχε ξεκινήσει χρόνια. Με την πούδρα σταμάτησε και ανακάμπτει. Όμως με βασανίζει η σδ που μεταφερθηκε στην μύτη τώρα τελευταία που έπαιρνα την αντιβιωση.Μόλις διάβασα το τελευταίο post και ψιλοαγχώθηκα....Πριν απο 1μιση χρόνο, απο τοτε δηλαδή που παρατήρησα και την τριχόπτωση και την αραίωση, έπαιρνα για 1μιση περίπου μήνα vybramicin....Τώρα, δυστυχώς ξανα παίρνω ήδη 10 μέρες και θα πάρω για άλλη μια βδομάδα. Μου είχα μπει ψίλοι στα αυτιά κάποια στιγμή οτι μπορεί να έφταιγαν τα χάπια άλλα όλοι οι γιατροί με απέτρεψαν. Υπάρχει όντως περίπτωση να έφταιγε αυτό? Τώρα που ξαναπαίρνω κάνω και τη θεραπεία με την μέντα. Να την σταματήσω και να κάνω εφαρμογή dactarin?? Τι λλέτε???
Η μέντα από ότι διάβασα έχει αντίμυκητησιακες ιδιότητες, οπότε μάλλον δουλεύει παρομοίως με την πουδρα...ίσωςΘα ξεκινήσω και dactarin λοιπόν εφόσον δεν αφήνει λαδίλα ή κατι αντίστοιχο και θα το εφαρμόζω το πρωί καθόλη τη διάρκεια της μέρας εφόσον θα είμαι δουλεία....Και το απόγευμα κανονικά τη μέντα μας...
Φώτή εδώ είναι η θεραπεία με τη μεντα...
http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικη-μεντα.10606/page-24#post-160033