Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πράγματι λίγη θέλει. Το δέρμα πως το αισθάνεσαι αν μείνεις λίγο αλουστος; Έχει διαφορά σε σένα;Να σημειώσω οτι με την σκόνη το μαλί δεν λαδώνει καθόλου όλη τη διάρκεια της μέρας και αυτό έχει σαν συνέπεια να φαίνεται πιο πλούσιο !Δέν χρειάζεται πολύ πουδρα γιατί ασπρίζει, λίγη αρκεί απότι κατάλαβα.Εγώ πρώτα κάνω μασάζ για να μπεί μέσα η σκόνη και μετά βούρτσα.
Η Μέντα δεν ανεβάζει τα οιστρογόνα,Πρόσεχε λίγο την μέντα, ανεβαζει τα οιστρογόνα, που χειροτερεύουν την σδ.
Η Μέντα δεν ανεβάζει τα οιστρογόνα,
Βέβαια υπάρχουν τροφές που τα ρίχνουν τα Οιστρογόνα στα φυσιολογικά όρια (σε όσους βέβαια έκαναν τη μέτρηση κ είναι όντως αυξημένα).Γενικότερα πως μπορούμε να μειώσουμε τα οιστρογόνα;
Υπάρχουν τροφές που τα ρίχνουν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ίδιο είναι . Βάλε να μας πείς και εντυπώσειςΝα κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά?
Γιατί σκόνη Daktarin και όχι gel?
Θυμάμαι πρίν μια πενταετία που πειραματιζόμουν με ινδομεθακίνη,χρησιμοποιούσα το gel reumadolor και είχα πολύ εύκολη εφαρμογή.
Το ίδιο είναι ως προς την δραστική ουσία,αλλά με το gel δεν θα είναι πιό εύκολη η εφαρμογή και με μεγαλύτερη απορρόφηση?Θα βάλω,δεν έχω τίποτα να χάσω αλλά τί διαφορετικό θα μου δώσει η μικοναζόλη σε σχέση με την κετοκοναζόλη?Το ίδιο είναι . Βάλε να μας πείς και εντυπώσεις
Η διαφορά που είδα εγώ είναι οτι η κετοκοναζόλη σε αντίθεση με την μικοναζόλη λεπταίνει λίγο την τρίχα και δέν διώχνει την λαδίλα απο το μαλλί παρά μόνο για λίγες ώρες. επίσης βασιζόμενοι στις οδηγίες χρήσης η κετοκοναζόλη (fungoral) δέν κάνει να εφαρμόζεται κάθε μέρα.Το ίδιο είναι ως προς την δραστική ουσία,αλλά με το gel δεν θα είναι πιό εύκολη η εφαρμογή και με μεγαλύτερη απορρόφηση?Θα βάλω,δεν έχω τίποτα να χάσω αλλά τί διαφορετικό θα μου δώσει η μικοναζόλη σε σχέση με την κετοκοναζόλη?
ναι gomi μπερδευτηκα με την dactador...αν μπορείς διέγραψε το για να μην παραπληροφορουμεΠροφανώς αναφέρεσαι στην dactador και όχι στην dactarin...
Είχα δοκιμάσει και σκέτο ταλκ αλλά δεν πήγε καλά, οπότε μάλλον παίζει κάποιο ρόλο η δραστική ουσία ...Μια βασική διάφορα ειναι οτι η σκόνη επικάθεται στο δέρμα και δρα επιφανειακά με ελάχιστη απορρόφηση σε αντίθεση με την κρέμα η οποία εισχωρεί κ στις χαμηλότερες στοιβάδες, έτσι με την σκόνη αποφεύγουμε σε μεγαλο βαθμο την οποία λέπτυνση στο δέρμα που προκαλούν οι κορτιζονες ενω με το ταλκ που περιεχει απορροφά περισσότερο την λαδιλα που παραγεται, η άμεση βελτίωση στην λαδιλα ωφείλεται στην πουδρα που περιεχει η dactarin και οχι τόσο στην δραστική ουσία